Följ med här!

Bästa trogna favoritläsare, förra veckan lanserades min alldeles nya site så nu ber jag er att följa med till felicialovgren.se! Vad som händer där får ni givetvis se om ni hänger med, och vet ni? Det är inte svårare än att ni gör som vanligt bara att ni hoppar det där lilla s:et på slutet av mitt namn. Tack återigen mina finisar!

5 år!!

Tänkte bara berätta att jag på den här dagen för 5 år sedan tog ett beslut som visade bli en stor del av mitt liv - den 10 Mars 2007 startade jag nämligen min första blogg. Ballt va?
Det känns heeelt galet att mitt liv finns dokumenterat så länge, ni anar inte hur kul det är att gå tillbaka i arkivet och läsa. Det får mig att aldrig vilja sluta blogga!

Nionde mars

Godkväll mina finisar, läget med er?
Åre var asnice men ni vet...verkligheten ropade och mitt businessliv ville ha tillbaka mig från mitt chillmode i backen. Tog mig bokstavligen direkt från backen till tennishallen där de minst sagt behövde mig, vi arrangerar nämligen Internationella tävlingar de här veckorna och vem är en oumbärlig medarbetare om inte jag? Idag fick jag tillexempel äran att vara prisutdelare och imorgon har jag ett riktigt stort fotojobb på gång. Finaldag och allt!
Men iallafall mina kära amigos, lovet börjar lida mot sitt slut och jag börjar tagga till för min nästa sista vår på Ådalsskolan. Hur bra?

En måndag som inte blev som jag tänkt

Amigosss, que tal?
Den här måndagen blev inte riktigt som planerat. Jag hade nämligen tänkt sitta i min vän Robins box på hans tennismatch, men eftersom det visade sig att hans match går först imorgon (ETT STORT LYCKA TILL!) så checkade jag och la familia imorse in på Tott. Det är ju ändå sportlov och allt!
Okej, inte i samma klass som Alperna (som förra året var magiskt) men Åre visade sig verkligen från sin bästa sida idag. Och det är en väldigt fin sida :)

RSS 2.0