En underbar känsla!

Det känns som om tusenmiljoner tunga stenar lyft från mina axlar! Min fördjupningsrapport i svenska A är ÄNTLIGEN HELT KLAR!!! :DD Jag har hållt på med den här i ungefär en månad och nu har jag skrivit ut och är redo för inlämning imorgon. Woop wopp! Jag tror inte ni kan ana vilken känsla. (att jag har matteprov som jag inte läst någonting alls om på fredag försöker jag att ignorera just i detta nu...)

 

Sedan senast vi hördes har det faktiskt hänt en hel del positiva grejer. Min lillebror vann helgens tennisturnering (GRATTIS!) och jag har gjort en lyckad debut som ansvarig på kramforstennis.net, dessutom känner jag mig helt frisk från de där sjukveckorna jag nyligen haft (HURRA FÖR DET!) och igår började körkortsteorikursen vi läser i skolan. Jo, just det! Jag övningskörde för fjärde gången i helgen och körde i 50 km/h för första gången i mitt liv (haha helt sjukt vad läskigt det var men gud vad stolt jag känner mig nu). Det är ett superstort steg för mig eftersom jag är typ livrädd för allt som går "fort".

Även om mitt liv just nu mest består av plugg plugg och åter plugg (hej, andra året på natur!) så gäller det att de positiva små sakerna i livet. Tillexempel som att nästa veckas fysikprov har flyttats fram en vecka, eller som att det inte regnat på typ fyra dagar.

Har ni lagt märke till något särskilt i dagens lokaltidning förresten?

Dels står det om att världens bästa lillebror vann tennistävlingen och dels har jag fått mitt tredje foto publicerat i tidningen. Dock första gången med mitt namn som fotohänvisning, de två andra gångerna har Allehanda brutit mot upphovsrättslagen. Artikelns huvudstoff är Kramfors Tennis nyaste tillskott från Trinidad, riktigt duktig spelare med massor av potential. Resten tycker jag att ni kan läsa själva! Det roliga tycker jag är att få publicerade foton, även om det inte är en extremt stor tidning - men ändå!

Adíos amigos!


Finaldags!

Hallihallå och godmorgon sunshines!

Vi taggar för finaldag på Indoor och pumpar peppmusik. Vi ska snart iväg för Linus final i PS14. Okej, visst det hade kanske varit skönt med sovmorgon i sisodär en timme till men vad gör det om hundra år? Finaldags innebär en speciell känsla. Nu kör vi! Vamos Kramfors!


På jobbet, ja...eller vad vi ska kalla det...

20110924829 (MMS)

På jobbet, ja...eller vad vi ska kalla det ;) alla tennisbarn gör ett bra jobb och jag jobbar på att fylla kramforstennis.net
Okej, nu kör vi!


Man slutar aldrig att förvånas

Idag på filosfilektionen fick jag veta något som kanske kommer röra om hela vår värld, historian måste skrivas om och framförallt måste vi tänka om!

 

Nu är jag ju faktiskt naturvetare (även om jag ibland är ytterst tveksam!) så jag kan inte låta bli att tycka att sånt här är rätt ballt ändå. Och jag vet att jag plockar massor av naturvetenskapspoäng genom att blogga om det här, meen om ni också tänker efter lite här nu... Tänk er att några forskare har upptäckt något snabbare än ljuset!! Whaaaat? Jag får nästan lite apokalypskänslor här faktiskt! 2012 närmar sig med stormsteg och jag menar, hallå? Historia skrivs i detta nu!! Einsteins teori är krossad och hela myten liksom bortspolad. Galeeet! Var är världen på väg egentligen?


Videobloggens comeback!

Jag vet! Stunden ni väntat på sedan i våras är nu här! Here u go bloggeeeen! :)


Har rapportskrivningspaus

Jag sitter och skriver på en fördjupningsrapport i Svenska och funderar på varför vissa dialekter är så otroligt fula. (Det är nämligen dialekter och dess betydelse för identiteten jag skriver om). Kommer också att tänka på den kallabalik som utbröt när jag i min förra blogg (som jag skrev i typ sjuan?) öppet kritiserade vissa delar av norrländskan. Okej, det var kanske inte så smart att peka på saker som visade sig vara ömma punkter för mina läsare - men ändå! Jag orsakade värsta debatten faktiskt, på den tiden tyckte jag det var rätt kul och spännande att se hur 2-3 år äldre personer så hårt gav sig på lilla jag som var tretton år och drev en pytteliten blogg. Men så var det iallafall!

 

Idag har jag varit i skogen mer eller mindre hela dagen. Det var ärligt talat inte särskilt skoj. Men vi hade programdag på natur och jag försökte hålla humöret uppe. Jag tycker att det är ett superbra intiativ att göra något med hela naturvetenskapsprogrammet så vi lär känna varandra lite bättre, men jag tycker inte att det är särskilt lyckat att ha en aktivitetsdag där större delen av aktiviteterna går ut på att gå till och från platsen vi var på. Vad kan det ha varit...12 kilometer tur och retur? Fast jag fick ju åtminstone användning av mina fina nya rosa gummistövlar. Jag lovar (på riktigt den här gången) att visa er. SUPERSNYGGA!

 

Nu har jag dock haft min pluggpaus på fem minuter så nu måste jag återgå till arbetet. Jag har masssssor av jobb kvar innan den här rapporten är klar. Har ni skrivit en rapport någon gång? Om inte, gör inte det! Så mycket jobb och viktiga formatregler hit och dit.


Win-win situation från Lindex

Snart har även september passerat och då går vi in i Oktober. En månad som jag gillar, inte bara för att den är helt och hållet rosa, utan även för att den är rosa av ett gott syfte. I år har Lindex tagit fram ett rosa armband som kommer att stödja kampanjen för bröstcancer och självklart forskningen för bröstcancer.

 

Jag brukar köpa det Rosa bandet och kommer självklart att köpa det här armbandet. Och det tycker jag att ni också borde göra!

Det är både supersnyggt och står för något bra. En riktig win-win situation med andra ord! Jag tycker att ni -  mina kvinnliga läsare ska köpa ett till er själva, ett till er mamma, moster, kompis, dotter you name it! Och detsamma gäller er män - köp ett till er dotter, fru eller varför inte mamma eller flickvän. Armbandet kommer att kosta 75 kronor och är gjort av genuint läder. Det finns att köpa i butik och online från och med den 26 september. Så tveka inte! Just do it!


Derbytorsk, Skinnarmo och pastahimmelen

Måndagkväll igen, snabbt jobbat eller vad?

 

Jag känner mig helt deprimerad eftersom världensbästanågonsin lag AIK förlorade en av de viktigaste matcherna på hela säsongen, alltså derby mot Djurgården. 0-1, tyvärrrrrrrrr!! Så sorgligt!

Men iallafall, idag i skolan lyssnade vi på Ola Skinnarmo. Asballt faktiskt! Jag gillar föreläsningar och tror verkligen att det är viktigt att lyssna på andras erfarenheter och sånt ni vet. Dock så fanns det ju vissa bland oss som var mer intresserade av rondellbygget utanför, och det, mina vänner - tycker jag är väldigt respektlöst. Dels mot människan som står framför oss och pratar, och dels mot skolan som nästan aldrig gör någonting utöver det vanliga som kanske betalat 60-70 000 kronor för den här föreläsningen.

Här kommer två foton från helgen. Tyvärr blev det inte så många fler.

Jag, i pastahimmelen. Ni ser ju hur jag riktigt lyser av lycka, hahaha :) MEN GUD VAD GOTT DET VA! JAG DOG!

Stockholmsnatt


Ska vi starta upp ett café? Ett bageri? Nä...

20110918827 (MMS)

Ska vi starta upp ett café? Ett bageri? Nätverkar vi bara, eller hur står det till? Hur hamnade jag här egentligen?


Jag är i mathimlen, jag på riktigt svimmar...

Jag är i mathimlen, jag på riktigt svimmar vad gott! Kolhydrater for the win alltså, ingenting (verkligen ingenting) slår italiensk mat. MY GOD ALLTSÅ!


En intensiv impulsiv men bra dag

Hallihallå mina söta små bloggisar!
.
Imorse klev jag upp alldeles för tidigt (04.15!!!) för att lämna kommunen vid halv sex med två taggade tennisbarn och mamsen som chaufför. Vid tiotiden lämnade vi av Linus och Andreas på Arlanda för ett intensivt matchcamp i Båstad. Sedan dess har jag hunnit med Selma CitySpa+ (vilket var ASGRYMT och precis vad jag behövde efter två veckors sjukhet och allmänt skoltrötthet) och föreställningen "Ljust och fräscht" på Cirkus. Även om det var extremt spontant. Kan ni förstå att på 50 minuter slängde vi på oss nya kläder och hoppade in i första bästa taxi från Kungsholmen och sedan började föreställningen? Haha, men det är sånt som är härligt!
.
Den var hursomhellst riktigt bra och även om jag är något ung för målgruppen tyckte jag det var kul ändå, jag menar - min mamma prickar in exakt allt som de påpekar. Ni vet avskalad heminredning i vitt, detaljer i någon kulörfärg, "har ni en KitchenAid?" (haha, och ja! det har vi) ja och en massa andra saker förståss. Får ni tag i biljetter (vilket är typ helt omöjligt egentligen) så rekomenderar jag er att se den!
.
Åh vilken härlig helg jag ska ha! Förstår ni hur sällan jag och min mammi umgås, bara vi två?

Mitt liv just nu

Ledsen för en något kass bild!


Idag var jag hos doktorn för att konstatera att jag inte hade någon form av inflamation, däremot ett högt sänka så jag har en väldigt kraftig förkylning. Jobbiiigt va? Jag har varit sjuk i en vecka och jag orkar inte så mycket mer. Hostar konstant och dessutom är min energinivå på sparlåga. Det ni kan se på bilden är lite av mitt liv just nu - hostmedicin, nässpray, ögondroppar och en superläskig ögonsalva. Doktorn frågade om jag behövde något sjukintyg till skolan... jag sa nej direkt och tänkte (men bara tänkte) att nej du lilla farbror doktor det behövs verkligen inte för jag har ändå inte tid att vara hemma från skolan. (Jag veeet att jag borde!)

 

Puss och kram från er allra bästa bloggerska - eller nej förresten! Pussar och kramar får ni klara er utan! Om ni inte vill åka på världens förkylning det vill säga.


Supersnygga ringar

Kolla vilka fina ringar jag hittat! :)

 

 

 

299-399 pix från Bohemian Luxury. Aaasfina, eller hur?


Comenius here we come!

Idag i skolan fick jag veta att jag blivit utvald att representera Ådalsskolan i en Comenius-grej i Februari. Det är inte vilken liten grej som hellst heller, jag och tre andra små tvåor ska nämligen ta vårat pick och pack för att åka till varmare breddgrader! Kan ni gissa var? (neeej, så klart ni inte kan!) Vi ska åka till Teneriffa! :D

 

Vi kommer att vara borta en vecka och det ska bli riktigt kul. Fast lite läskigt är det ju också! Och alla som känner mig (vilket är åtminstone hälften här?) vet att det här egentligen inte är en sån grej jag gör, eller jo - egentligen är det väll det på ett sätt, men om man tänker på att åka och bo hemma hos några heeelt okända människor och sedan bjuda in någon lika okänd människa i mitt hem. Ja, det är sånt som känns aningen läskigt. Haha, eller - det är mer att det inte är sånt jag skulle göra i vanliga fall.

 

Meeen, man ska utmana sig själv och det är sådant som utvecklar. Dessutom är det superviktigt att nätverka och knyta kontakter. Och hallå? Teneriffa i Februari låter väll inte helt fel? :)


Sjuk(t)

Åh, jag mår så dåligt. Kan ni förståå deeet? :(

 

Jag har varit sjuk sedan tisdag, eller nej förresten - egentligen ända sen måndag. Men jag har varit hemma från skolan från tisdag. Och eftersom jag typ tror att världen går under för att jag är borta från några lektioner kände jag att MAX två dagar hemma fick räcka. Imorse hade jag ESV1202 och MA1203 (haha! gissa vad det kan vara! ;) ) men när jag insett att hey, Felicia vet du vad? Det är inte så farligt ändå! Man överlever några missade lektioner. Så kände jag av det faktum att jag inte alls är särskild feberfri, så jag åkte hem. Ärligt talat känns det rätt jobbigt, men jag känner min kropp och jag vet att jag inte är frisk ännu. (Ja, jag vet att man inte ska hålla på som jag gör när man är sjuk. Men det är inte så lätt förstår ni! Men jag jobbar på det...)

 

Just nu känner jag ungefär enbart för att ligga i min säng och inte göra någonting. Jag har drabbats av någonting typ odefinierat men om ni känner igen er på symtomen 1) minst ett öga är rött och känns svullet, 2) on-and-off feber 3) ibland känns det som om man ska svimma, 4) lite hostigt härochdär samt 5) extremt trött. Ja, om ni känner igen er så kan jag garantera att ni har samma åkomma som jag. Och om någon känner för att agera sjuksyrra får ni gärna komma med ett stycke diagnos. Jag ska iallafall återgå till vertikalt läge och inte göra någonting alls. Adiós amigos!


Måndag (igen!)

Kan ni förstå att det är måndag igen?


Jag tycker att precis alla veckor går extremt supersnabbt, ledigt eller inte. Förra veckan kom jag fram till att jag gillar måndagar, och den känslan har inte förändrats idag. Måndagar är bra helt enkelt. Ja, och fredagar så klart! (Kan det ha något att göra med att dessa dagar är mina minst naturiga dagar?)
.
Tyvärr har jag fått min årliga höstförkylning. Jag vaknade med ett rött och svullet öga imorse, och det slutar inte där - jag är så där trött och hängig som man bara är när man är förkyld. Son las cosas de la vida antar jag, men ändå!
.
Just nu är jag på min mammas jobb och testar nya produkter. Jag älskar när hon får nya varor! Det finns två saker jag gillar extra mycket med min mammis yrke: 1) När Tidningspaketet (proppfullt med nya tidningar) kommer och 2) Nya produkter. Annars är det inte mycket som roar mig med jobbet som frisör. Eller jo förresten! Nu kom jag på en till sak jag gillar: När min mamma varit på kurs och har med sig presenter hem. Igår kom hon hem med en väldigt fin bh från Calvin Klein och en supersnygg klänning från Miss Sixty. Sånt gillas här på Felicialovgrens.se! :)

Torsdagspepp på hög nivå

 

Extremt härligt torsdagspepp!


Godmorgon läsare! 

Idag ska jag förändra världen, eller...åtminstone lära mig massor och vara sådär lagomt superambitiös (jag och världens bästa naturtjejer ska ut i naturen idag - ni ska se all utrustning jag plockat på mig från Biologin!! Varför välja när man kan ha allt liksom? ;) )

 

Ha en asbra dag bloggisar, det är snart helg! Primaplusplus eller hur?

 


RSS 2.0