GOD JUUUUUL! :D

Bild 1: Min extremt fina gran och Bild 2: Förrförra årets tomteversion (berätta inte för någon men det är Jonathan!)

Äntligen äntligen äntligen julaaafton! :D
Hallihallå bloggen, förstår ni hur glad jag är just nu? Känner mig verkligen som ett barn på julafton (bokstavligen, eftersom jag faktiskt fortfarande är 17!) och vi har redan haft ett litet besök från tomten himself, dock med betoning på litet eftersom han kommer igen senare idag.
Nu ska jag baka och kolla på Sunes Jul (helt sjukt vad det håller fortfarande, 20 år senare). Goood Juuul världens bästa läsare! Pusspusspusssss!

cosytimes kan jag lova!

Hallihallå bloggen, här är min klasskompis Soffan! Hon har inte bestämt om hon ska bli energiingenjör eller skogsmaskinförare ännu, men att det ser bra ut för båda alternativen kan jag lova er!
.
Idag har jag varit i Härnösand med klassen (eller ja åtminstone vi som inte behöver en vecka på oss att åka hem til jul). Hängde lite på MIUN (MittUniversistetet), Sambiblioteket och avslutade dagen med mellanstadielek på Tecnichus. Eller nej förresten det gjorde jag inte! Dagen avslutades med  lite shopping med väääärldensbästa lärare (superlativen räcker inte till för min bästabästabästa lilla fröken), köpte godis till min lillebror och en snygg ring till mig själv. Trots att jag fick skämmas lite för en viss person (nämner inga naaamn haha) men om vi ska sammanfatta det så har jag haft det supermysigt. Cosy times helt enkelt! :)

De senaste dagarna i mobilbilder

Lag-SM i Krallet (aka Kramfors) och jag och min mammis jobbade hårt på att arrangera en superproffsig tävling. Vi skulle lätt fixat OS!
Chefen är i Thailand så jag tar mitt fullaste ansvar och håller ställningarna här hemma. Plockade in Super-Celik (fatta att tjejen är påväg mot Australian Open!!) som coach på Linus match. Om hon skötte sig? Strålande jobb från coachstolen av Susanne helt klart. Och givetvis langar de Caxton posen haha :)
Ullaredsvarning på Elevrådet när vi i måndags köpte upp hela lagret av festis på Konsum. ÖVER 900 STYCKEN!!!


Le elevråd, plus att vi hade en överfylld kundvagn till!
Spenderade cirka fem timmar med att fixa lussefika till HELA Ådalsskolan, och eftersom min kära mat/elevrådskompanjon Lois var mest delaktig får hon störst tack. Bra teamwork! :D
Mörk bild men detta var vad som hände igår! Skulle precis gå på bussen när den fastnade i vändningsprocessen, galet halt förstår ni! Så det blev lite kaoz på Sandslån, tur mammy alltid finns som back-up :) plockade även upp Magdie och superstressade till en anan buss - men till skolan kom vi!
Julpysslade med Sofia och Hanna på bilden imorse - vi satsar stenhårt på MVG i bild. All in liksom! :D Hahaha, fint va? ;)

Outfit och inbjudan

Så här har jag sett ut idag. Gillar min rosa hög-i-midjan-kjol! Faktiskt var det min lillebror som valde den till mig, gullig han är va?
När jag kom hem från skolan och dagens andra möte (först elevrådsmöte och sedan sm-möte) hittade jag en Efva Attling-inbjudan adresserat till ingen mindre än moí. Synd att jag är en så upptagen kvinna att jag inte kan lägga det först på prioriteringslistan...hade varit trevligt dock!
Imorgon har jag förresten min andra körlektion, spännande!

STHLM

Spenderade helgen i Stockholm. Laddat batterierna och bara njutit. Ni vet hur bra jag mår av att vara i Stockholm. Så nu är jag tipp topp för de sista 13 skoldagarna innan jullovet. Julkänslorna svämmar över förstår ni. Åh vad jag älskar julen. Och Stockholm förståss. Extremt bra exempel på bra saker!

Så här tänker jag

Egentligen hade jag tänkt lägga upp foton från de senaste dagarnas event, men eftersom jag jobbar hårt på att få fler fans på facebook tänker jag så här istället: Ni hittar Caxton Sports Managment och Ådalsskolans Elevråd på facebook, klickar på gilla och sen får ni se bilderna där istället! Vad säger ni om det?

Känns riktigt riktigt bra!

Det gäller att jobba med "rätt" människor, och även om jag inte kommit särskilt långt i mitt arbetsliv måste jag ändå påpeka hur viktiga de här rätta människorna är. Och nu talar jag verkligen inte bara om jobb, utan om livet i helhet. När det är rätt är det lätt helt enkelt!
Har en helt grym känsla efter två föreläsningsdagar presenterade av mig och mitt Elevråd. Caxton och Caxton Sports Managment levererade som vanligt, och det gjorde verkligen världensbästa Elevråd också! Känner hur inspirationen flödar. Nu ska jag iväg på nästa uppdrag. Puss!

RSS 2.0