25 Januari är ingen vanlig dag!!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Mandas födelsedag hurrahurrahurraaaa!!!!
Amanda Schill är inte bara en riktig snygging, hon är smart, hon är rolig, hon är asball och framförallt är hon min kära bästis och helt klart äldsta vän. Jag skulle kunna fylla en bok med alla Manda-Bellson-moment och jag vet att det skulle komma uppföljare på uppföljare för den här vänskapen är här för att stanna. Min kära fina modiga vän, vad skulle jag gjort utan dig? You mean the world to me och jag vet att jag inte är ensam om att säga att det inte skulle vara en lika bra värld om inte du fanns i den. Tack gooos för att du är du och för att du är bäst!
.
Grattis igen Mandisen! Saknar dig mandagos <3

Blond - i dubbel bemärkelse

.

Innan ni läser vidare kan ni fundera på vad de här bilderna säger er, just nu!
.
Efter att ha haft vågrät sjukläge i inte en, inte två utan hela fyra och en halv dag har jag idag gjort min lilla comeback i skolan. Har haft febertoppar, ont i kroppen i allmänhet och i huvudet i synnerhet. Är fortfarande dock inte riktigt bra men efer flera dagars superångest av att inte kunna göra allt jag velat kände jag igårkväll att det är dags att plocka fram den där stänga-av-får-inte-känna-efter-grejen som jag (tyvärr) är lite för bra på.
-
Såå, nu ska vi återkomma till bilderna! Idag känner jag mig blond (ja, alltså blond blond), väldigt blond. Och det inte bara på grund av det faktum att jag är blond, utan eftersom man kan börja fundera vad jag tänkte på imorse när jag valde ett par nylonstrumpbyxor (snygga dock) och korta shorts när det visade sig vara -17 grader ute! Detta var förståss något min kära mamma påpekade men optimist som jag är tänkte jag att det nog inte skulle vara så farligt, och vet ni vad mina vänner? Nu ska jag vara ärlig med er, för nej det var inte så farligt. Inget jag rekomenderar för nybörjare såklart, men för rutinerade allt-för-en-bra-outfit-personer som jag funkar det helt klart om man inte planerat att vistas utomhus mer än några minuter i taget.
.
Nu mina kära bloggläsare ska jag återta mitt vågräta chillmode och koppla på känslorna igen, känner ett visst ansvar över att inte vara doldis-sjuk och råka smitta någon. Särskilt inte en viss "någon"!

Mobilt

Vi har mjukstartat Matte D (!!!) med Sinussatsen, antar att vi kör Cosinussatsen imorgon. Naturvetarvärlden ni vet ;)
Hade nästan hela klassen på middag i fredags, extremt övertrevligt fastän vi nu är två pers färre :( Cassandra och Marielle, ni är förevigt hedersmedlemmar av NV10 och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
På lördagmorgon åkte jag och mammizz ner till Söderhamn för att bocka av ännu en tennishall, hängde med nästan hela Kramfors Tenniskollektiv som var trevligt och såg tillexempel Hannis dominera DS. KTK och NV10 levererarrrr!
.
Annars då? Hur är det med er? Imorse hade jag riskettan och klarade en bana med 0.6 promillebrillor. Resten rullar på kan man säga :) Chefen är i Australien med mästarCelik och jag ägnar dagarna åt att leka med KakaoTalk och att sakna min pojkvän (som är i Sundsvall atm) och så klart att sakna världens bästa bästis Amanda som är i Lomma. Hade förresten min första lektion i Svenska C idag och jag måste bara få säga en än gång hur mycket jag älskar svenska, min nya lärare verkar vara riktigtriktigtriktigt bra och att ha svenska varje dag utom en är på Hallelujah-moment nivå för mig haha :D Nu ska jag snart sova, eller borde åtminstone göra det, så vi hörs imorgon finisar! Pussssss :)

19.30 @ my place

Eftersom världens bästa Marielle idag går från naturvetare till HIL:are var jag ju bara tvungen att bjuda in samtliga klassisar till en halv åtta hos mig-kväll, allt i Marielles ära förståss! Kvällens meny ser ni här, enormt anpassad efter Marielles (och inte mitt) bilintresse samt hennes språkkunskaper i tyska (vet att jag blandade in lite fin italienska och franska).
Det må vara fredag den trettonde idag (!!!!) men jag hoppas på min vanliga tur och att alla klarar sig oskadda från my place haha, ha en bra fredag den trettonde mina fina bloggisar! Nu ska jag sörja min att Marielle går från vanlig NV10:are till vår hedersmedlem...

Hallå bloggeeen! :D

Heej bloggeeen! :D
Idag började skolan och vardagsrutinerna är igång igen. Nya schemat (som gäller från nästa vecka) är mycket bättre än mitt förra så det är jag veeerkligen tacksam för :) dock inte lika tacksam för att jag nästan inte sovit någonting inatt haha, förstår inte varför det blir precis likadant varje lov - att man aldrig lär sig?
-
Iallafall har vi några grejer att ta upp, vill ni höra glada nyheter eller dåliga först?
Eftersom jag inte vill avsluta med några dåliga nyheter tar vi den först; Min bästabästabästa Marielle går sin sista vecka på natur den här veckan och det är så sorgligt att jag typ dör, men det är dags för henne att flyga vidare och om det är vad som känns rätt för henne så är det vad hon ska göra. Men ändåååå! :(
-
Min telefon går varm just nu eftersom alla är så nyfikna och i den värld vi lever i är inte saker sanna om det inte går att läsa på facebook, och jag håller hårt på att man håller vissa saker privat och vissa saker personligt. Jag är gärna personlig i bloggen, men inte för privat. Tycker dock att en bild säger rätt mycket så om ni missat min facebook...

2011/2012

Haaallllååå bloggen!
Här var det nästan så tomt så det ekar, men som de trogna läsare ni är (tacktacktack ni är bäst!!!) förstår ni säkert vad som hänt. Det ni varit med om är (för nya läsare) en riktig klassiker i min bloggvärld - lov=bloggpaus. Det är så jag kör förstår ni! Meeen nu är jag tillbaka och back in business och allt det där. Hur låter det?
Jag hade kunnat lova en bildbomb eller liknande men det känns lite 2011 så istället får ni ett par bilder från de senaste dagarna. Sen ser vi framåt! :)
Jag och jordens sötaste på julafton!
Hade en extremt mysig jul med familjen och vet ni vaaad? Tomten tyckte att jag hade varit väldigt snäll i år med haha, taack tomten - ska vi säga samma tid och plats nästa år?



Linus och coach Caxton i SALK-hallen
På annandagen lämnade jag puss&kramfors aka pulvercity aka krallet för staden med stort S - Stockholm. Min lillebror tog chansen att spela tennis i världens största inomhusturnering och jag tog chansen att ladda batterierna för några vintermånader i Norrland. När det är 9+ och strålande solsken i Sthlm så här års är det nästan magiskt, och det är då jag inser att oavsett väder är det alltid lika perfekt att vara i huvudstaden. Det är sånt jag behöver!


Jag påväg till kalas i förrgår
Firade Nissedagen aka nyårsdagen med 63-årskalas hos morfar och hade det allmänt trevligt.
.
Det är visserligen fortfarande lov men som den hard working woman jag är ska jag jobba nu, vet inte hur mycket ni vet om det faktiskt. Men jag sköter sociala medier på Caxton Sports Managment och 2012 ska vi nå oanade höjder på CSM. Dessutom har jag en grej jag behöver göra inför Comeniusresan i februari, Teneriffa heere we comee!!
Det är när man får sånna här sms man vet att man jobbar i helt rätt team, och ni vet - framgång föder framgång - och det är så vi jobbar på CSM!

RSS 2.0