Världens bästa, Amanda Schill.

Det är som ni vet ingen hemlighet att vänner är oerhört viktigt om de är goda, jag är inte en sån person som har överdrivet många vänner eftersom det är viktigare för mig att ha några få nära. Dessvärre bor några av mina närmsta vänner en bit bort vilket är oerhört synd, en av dem är min kära vän Amanda och det här inlägget är tillägnat dig Schillan!

Så länge jag kan minnas har jag känt Amanda, men det är först nu under de senaste åren som vi verkligen blivit så tighta och det är jag verkligen glad för. Faktum är att jag inte ens kan tänka mig hur mitt liv vore utan henne i det. Men vet ni vad det mest fantastiska är? Trots de 100 mil som skiljer oss och trots att det allt för ofta går månader utan att vi träffas så är det alltid som om det inte gått mer än några dagar från gångerna vi möts.

Slitna tjejer, efter en lång och varm vandring upp till toppen av Skuleberget i somras.

Egentligen är vi inte särskilt lika, jag och Manda, hon är en av de mest äventyrliga jag vet och ni som känner mig vet att jag är mer av den försiktiga typen. Vem skulle tillexempel tro att jag skulle cykla tandemcykel på en ö mitt i havet? Solen gassade, Amanda styrde och jag satt bak och var mer eller mindre rädd mest hela tiden eftersom min kära vän ökade tempot när jag tyckte att vi borde vara försiktigare. Det var Tour de Ven och Sommaren 2007 och jag skulle aldrig ha gjort det utan henne. Jag är en sån som har "nära-döden-upplevelser" varje gång jag åker Ulven på Bakken i Danmark (även det något jag aldrig skulle gjort om inte Amanda pushat mig till att åka) och Amanda är en sån som fortsätter åka även om hon inte vågar.
Middag 23.30 hemma på Sandslån i somras.

Det är inte bara Amanda som betyder mycket för mig utan faktiskt hela familjen Schill. Mina favorit Schillar helt klart! Vad vore somrarna utan nya äventyr med Ubbe, Catta och Fellebelle? Det är helt enkelt en omöjlighet att inte ha kul med dem, och jag saknar er med - massor!
Tack världens bästa, sötaste och roligaste Amanda för att just du är du och för att världen inte skulle vara lika bra utan dig i den, åtminstone inte min värld. JAG SAKNAR DIG! <3
Förmodligen en av jordens mest älskade personer, och jag är helt säker på att jag kan tala för alla som känner henne när jag säger att ingen kan ha något ont att säga om Amanda. Ingen! Du är bäst gumman!

Det är första november idag vilket betyder att 18de inte alls är så långt borta, jag kan inte vänta tills jag ä n t l i g e n ska ner till Lomma för att träffa mina favoriter igen! <3

TGIF

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN höstlov. Fast vet ni vad? Det känns lite sorgligt faktiskt...hela nio dagar utan klassen :O Så länge har jag faktiskt aldrig varit ifrån dessa underbara människa sedan jag lärde känna dem. Favoriter jag saknar er lite redan.
Kan ni förresten gissa vem jag träffade idag? Världens bästa Sofhia Stridsman :D Ni kan inte ha missat henne (OM ni har det - kolla youtube tack!) men det var en evighet sedan jag träffade henne eftersom Fia lever loppan i huvudstaden nuförtiden och om jag får säga det själv är hon Kulturamas duktigaste sångerska - den rösten är en sån som man får rysningar av nämligen!

Skolkatalogen kom även idag och det var helt enkelt ingen tvekan om vilken klass som både är snyggast, smartast och coolast - NV10 så klart! Detta faktum är även något man kan förstå eftersom våra lunch/kopieringskort "försvunnit" och någon har tagit dem, ALLA vill vara som oss. Jag vet att ni vill!
Just nu, i min mockajacka som är en stor favorit. Faktum är att den gått ifrån att vara en höst/vårjacka till att vara min inomhusjacka (om det finns något som heter det?). Den är hursomhellst perfekt eftersom den både är mjuk och snygg, dock inte ett dugg varm. Det är MQ ZOUL från sommarens kollektion om någon undrar!

Gullungar nu ska jag fortsätta njuta av att inte ha några måsten och just det! Har ju glömt att berätta att jag fick MVG på förra veckans muntliga samhällsseminarium, sweeeeet :)

Dagens

Dagens videoblogginlägg :)

Världens största tack till världens bästa klass - GRATTIS DANIEL!

Det krävdes massa planering och väldigt mycket timing men det resulterade i ett jätte fint födelsedagskalas och jag är övertygad om att samtliga inblandade tyckte att det var lyckat. Jag och Tobias har för klassens räkning planerat ett kalas för vår klasskompis Daniel som hade sin Sweet 16 idag. Just nu är jag galet trött så ni får klara er med fyra foton och vetskapen om att jag mår jätte bra. Jag lovar att blogga mer imorgon för nu måste jag veeerkligen logga ut. Pussss på er darlings och världens största tack till världens bästa klass, NV10 vad skulle jag göra utan er favoriter? <3 Tack för att vi är så bra!

Idag, 26 oktober, har årets första snö nåt...

20101026330 (MMS)

Idag, 26 oktober, har årets första snö nått Sandslån och det är faktiskt rätt sent om man jämför med resten av Sverige - dock är det inte särskilt mycket snö utan bara ett tunt pudertäcke. Jag är på väg till skolan och vi hörs ikväll! :)


Jag säger godnatt med en gammal bild

Måndagsupdate: Jag är i så galet stort behov av ett lov nu så det är nästan inte sant. Jag sover för lite, pluggar för lite och bloggar för lite så frågan är var min tid tar vägen? När ni hittat min tid så är jag evigt tacksam om ni säger till var den är. Imorgon har jag ett grymt jobbigt prov i Naturkunskap så önska mig lycka till (för det behövs) och god natt fina bloggläsare, pusssss!

PS12

Trots att jag ligger minus på mitt s.k sömnkonto denna helg och trots att jag pluggat alldeles för lite har det varit väldigt värt det, särskilt med tanke på vem som vann Öviks Cupen i klassen för pojkar 12 år ;)
Federer vann i Kungliga och min bebo vann i Mattsborgen, jag är såå stolt över dig Linus. Vad sägs om Kungliga nästa år?

Vad är det som händer?

Mitt foto, Turning Torso fotat i Juli 2010


Vad är det som händer i Malmö egentligen? Jag förstår inte hur, jag förstår inte varför och framförallt förstår jag inte vem som är kapabel till att göra så här. Malmö är så nära så många som jag bryr mig om och även om Lomma antagligen är Sveriges tryggaste kommun känns det jätte läskigt att det händer så nära. Mina finaste, ni vet vilka ni är, var rädda om er.
Det gäller naturligtvis alla er andra också, och jag tycker att det är så synd - inte bara för alla drabbade - utan för att händelser som denna och allt annat som hänt i Skåne och framförallt Malmö får människor som inte varit där att få en mycket felaktig bild av en så fin stad. Förövrigt hoppas jag att ni har en mysig lördagkväll, tack för att ni läser min blogg :)

Åh nej! :( nu är det verkligen vinter! Jag...

20101022325 (MMS)

Åh nej! :( nu är det verkligen vinter! Jag är uppe i Övik på tennis (igen...) och här snöar det, inte särskilt mycket så vi har s.k snökaos men ändå - och det är säsongspremiär för min del. Vi är på väg hem nu iaf, matchen gick bra och med en vinst i bagaget laddar vi inför imorgon. Frågan är om snön har nåt Sandslån ännu?


Min torsdag

Först och främst måste jag fråga er om ni har problem med att se mitt senaste videoinlägg - Felicia tipsar från igår (onsdag)? Jag kan se det här hemma men mina fans (höhö gullungar) har en del problem. Vissa kan se hela och vissa kan inte se något. Låt mig få veta om det är några problem!

Idag hade jag hela tre lektioner (wow!) men kom ändå hem 16.30, det är sånna dagar man bara vill glömma. Att jag har muntligt samhälls-seminarium imorgon känns heller inte särskilt skoj. Dagen började med matematik och slutade med världens mysigaste idrottslektion, vi hade avslappning och det var väldigt nära att jag hälsade på i drömmarnas land. Mellan det hade jag och resterande NV10-are i morgondagens seminariegrupp håltimme i fyra timmar. Dock gick det mycket fortare än jag förväntat mig.
Faktiskt har jag inte alls tid för er i denna stund, jag har några påståenden att ta ställning till som jag är osäker på. Pusssss på er finaste läsare. NU: Plugga!

Snökaos i Småland?

Den här bilden landade i min inkorg alldeles nyss och jag kan knappt tro att det är sant faktiskt. Sms:et löd "Snökaos i Småland. Kram Henke" Kan ni förstå att det ser ut så här i Småland exakt i denna stund? Helt galet! Vi har inte fått snö här ens, stackars stackars smålänningar. Jag är inte redo för vinter, inte ännu.

UPPDATERAT: Kan ni förstå att Skåne och Småland har snö före oss här i Kramfors Kommun? Det är galet och jag måste hålla med min vän Daniels facebook-status; vilken ironi va? Observera att detta faktum dock är något jag är sjukt glad över, jag är inte redo för snökaos - no way!

Inget årligt kak-kalas trots traditionerna

20 oktober. Vet ni vad det innebär? Eller ja, vad det brukar innebära åtminstone? Min vän Karin fyller år idag och på den tiden KSF (Karin, Sofhia, Felicia) fanns och vi gick på Ytterlännäs hade vi vårt årliga kak-kalas precis den 20 oktober. För att Karin fyller år och eftersom vi andra två fyller år på lovet.
Förra året slog vi på stort och jag hade köpt partyhattar med tillhörande tutor, vi bjöd hela skolan på glass och smarrypinnar - ja stämningen var allmänt mysig helt enkelt. Året innan hade vi det lite mer privat med de obligatoriska kakorna i uppehållsrummet.
Karin, 14 år 2008 :)
15 år, 2009.

Sedan förra året har en massa hänt (privat dock) och idag fick det räcka med en födelsedagskram, fast jag måste tillägga att jag var galet sugen på ett härligt kak-kalas bara för att hålla på de viktiga traditionerna, men det kändes rätt fel utan Sofh och dessutom går vi i olika klasser nuförtiden.

Om ni vill kan ni klicka här för att komma till ett gulligt klipp från tiden med "Dagens KSF", det är exakt ett år sedan och som ni förstår inspelat på Karins födelsedag.

Jag vet att ni vill kolla ;)

Tredje dagen i rad gör en tradition, here you go - Dagens Felicia tipsar!

Dagens tips - tisdag


Don't waste my precious time

Jag vet inte hur ni gör när ni vill lära känna någon men jag hoppas verkligen inte att ni gör så här...

  • Ber om personens telefonnummer
  • Frågar personens vänner om den här personens telefonnummer
  • Försöker bli vän med personen på facebook
  • Skriver till personen på facebook
  • SMSar personens nära vänner HELA TIDEN

Detta sjuka beteende har jag råkat ut för de senaste dagarna. Jag ska ta det från början helt enkelt. Det är en person, en kille, som försöker bli min vän på webbsidan facebook - eftersom jag inte har en aning om vem det är har jag inte godkänt honom som vän - dvs. han kan inte se någon annan information om mig än min profilbild och mitt födelsedatum. Den här killen skriver då till mig och ber om mitt telefonnummer, min spontana reaktion är att fråga om jag vet vem den här personen är men eftersom jag uppenbarligen inte gör det fortsätter han att vara allmänt trög och skriver till mig att det alltid är kul att lära känna nytt folk. Ursäkta mig jag är långt ifrån "folk"... hahaha, vilken nolla om man behandlar tjejer som "folk". Visa respekt, tack!

Hursomhellst ber jag honom att lämna mig ifred - vilket han gör, ett tag. Idag i skolan hör jag med mina kompisar om de vet vem han är. Det visar sig att min klasskompis känner honom och att han frågat henne om mitt mobiltelefonnummer - som tur är har hon inte lämnat ut detta eftersom hon inte har det själv. Imorse fick jag sms av min fina vän Amanda om att hon facebookat med en kille som tycker att jag är "översnygg" (Amandas ord för jätte snygg alltså), efter några sms fram och tillbaka mellan mig och Amanda visar det sig att denna kille på något sätt fått tag i hennes nummer och smsar henne HELA TIDEN. Förstår han inte hur patetiskt det är?

Från början skrattade jag åt det hela men nu börjar jag tycka att det är väldigt obehagligt, att stalka (dvs förfölja typ) någon är inte okej. Lämna mig och mina vänner ifred, tack för  jag vill inte ha något med dig att göra.



Don't waste my precious time, det minsta jag förväntar mig är respekt.

By Vivaz pro

Fotat med Vivaz Pro, av min klasskompis Tobias.

När man läser min blogg är det ganska svårt att tro att jag har en dyr och fin kamera med tillhörande utrustning eller hur? Det är mest Youcam-bilder och ibland mobilproducerade, dåligt av mig helt enkelt. Det ni ser på den här bilden är D-korridoren i skolan som Tobias fotade idag på Naturkunskapen, väldigt djupt av honom tycker jag. Haha ;) Den ger er dock en inblick i hur det ser ut på Ådalsskolan, åtminstone i denna pyttelilla del.
Jag, idag, på samma Naturkunskapslektion och samma fotograf som bilden innan.

Felicia tipsar är tillbaka!

På allmän begäran kommer här dagens videoblogg som innehåller dagens tips, helt klart värt ett klick om jag får säga det själv! Vad tycker ni?


Linus Lövgren

Linus Lövgren

Linus och hans dubbelpartner Felix tog hem guldet i PD 16 B (!!!) årsklassen och jag är så stolt så jag har inga ord, typ. Observera att min gulle bara 12 år än så länge, dessutom var det en förvånansvärt enkel seger. Gosh ja vad ska man säga egentligen? Fullträff helt enkelt, grattis honeypie.

Min 12-åriga bror Linus spelar final i poj...

20101016317 (MMS)

Min 12-åriga bror Linus spelar final i pojkar 16 år, visserligen dubbel som ni ser och för tillfället leder Linus&Felix (dock inte den Fellebelle som är "den" Felix men en annan). Kör hårt grabs! ;)


Nästa destination: Övik

For your information: Det är Öviks Cupen denna helg vilket betyder att jag är första fotograf för Kramfors Tennis, eller åtminstone för Linus. Tack och lov blev det en super kort match igår och Linus vann med 6-0 6-0 efter 34 minuter. Nästa match är 11.00, nu laddar vi inför den.

Med tanke på andra tennishelger kan ni säkert lista ut att det betyder dålig update här i bloggen, jag jobbar ju förebyggande inför kommande lite större turneringar (first we take Sweden then we take Berlin and then we take NYC). Hursomhellst, om ni undrar befinner jag mig på Mattsborgen så länge Linus spelar bra, vill ni nå mig är den bästa lösningen att smsa eller maila. Jag svarar alltid på sms, nästan åtminstone. Dock får ni inte mitt nummer, haha.

Önska oss lycka till (jag behöver det lika mycket som min bror) idag och jag lovar att höra av mig senare. Adiós amigos :)


Planeringsvideobloggar

Några dagar gammalt videoinlägg som blir dagens funderingar och videoblogg. Jag pratar om planering och hur viktigt det är. Klippen är i del ett och två så se gärna båda :)
Torsdagar är som ni vet min klass längsta dagar och denna dag avslutades med en omgång krig vilket var roligt och inte så brutalt som det låter, även om vi tog det på blodigt allvar. Haha. Nu ska jag pluggeliplugga (idag innebär det att läsa 5 sidor i Kemi-boken och läsa några ord - hårt liv va?) och därefter äta.

Konsten att göra ingenting

Jag har inga läxor-prov-inlämningsuppgifter idag. Nada! Smaka på orden och njut av känslan. Rätt skönt va?
Detta firar jag genom att inte göra någonting, och vet ni vad? Jag har gjort exakt samma sedan jag kom hem vid 15.15. Perfekt onsdags-häng. Det enda minuset är kylan, förstår ni hur kyligt det är utomhus nu? När jag kom hem letade jag upp det varmaste plagget och hittade min mosters poncho som hon hade när hon var gravid (dvs. den är rätt stor) men den är gjord av ull och gosh vad varm den är. Cosy! Dessutom matchar jag den med yllesocks, kanske inte det mest stilfulla jag haft på mig men vet ni vad? Jag bryr mig inte.
Nu ska jag återvända till mitt mysmode i soffläge och fortsätta läsa min tidningshög. En av de bästa sakerna med att ha en mamma som är frisör är alla dessa magasin och tidningar som hennes kunder gillar att läsa, de kommer nämligen till mig först. Jag har än så länge kommit igenom 2 av månadens 7 som jag läser, vi hörs senare gullungar. Adiós amigos ;)

Två inställda lektioner senare...

Precis som utlovat har jag varit positiv och glad hela dagen, tummen upp för det bloggläsare. Om du är en sån som alltid klagar på allt så rekomenderar jag att testa att tänka Ja! en hel dag, livet blir så mycket roligare - jag lovar!
Det är tisdag som ni vet och vanligtvis är det våran jobbigaste dag som både är lång och dryg. Idag var det inte som vanligt vilket jag är oerhört glad för. Inställd spanska och idrott gjorde min dag, det innebar för min del att jag slutade mer än en timme tidigare och dessutom gick jag och typ halva klassen till Sylos för mat istället för den sjukt äckliga skollunchen (jag äter inte falukorv!). Istället åt jag kycklingsallad, dock orkade jag bara halva men det är en annan femma. Haha.
Ja, och som jag nämnde är jag på ett strålande humör - det har sina fördelar men även sina nackdelar. Idag på naturkunskapen hade vi labb och jag & min labbpartner skulle konvertera sekunder till minuter till timmar, då var jag nästan lite för glad eftersom jag inte kunde koncentrera mig. Vi testade en massa beräkningar men tillslut när jag tog mig samman knöt vi ihop säcken och fick rätt bra resultat tror jag, vi hoppas att det är korrekta svar.
Ikväll är det Desperate Housewives som jag älskar, mycket bra tv alltså. Nu känner jag att det här inlägget spårat ur totalt så jag säger adjö och godnatt och tack för att ni läste. Over and outy!

Fake it 'til you make it

Idag har det varit en sån där typisk måndag där allt bara går fel, åtminstone nästan allt. En sån där måndag som jag bara trott är påhittade eftersom jag aldrig varit med om en själv. Det hela började när jag kom till skolan och första lektionen som var spanska gick som ni kunde läsa här alltså fick jag ha håltimme istället för att kunnat ha sovmorgon till 11.30. Idag hade jag endast två lektioner, det var äcklig mat och skolan är galet kall. Ingen bra dag med andra ord. En vän sa att man måste få ha sånna dagar ibland men jag vet inte... det är väldigt ovanligt för mig att ha en negativ dag rakt igenom, jag försöker alltid se det positiva i allt. Ja ni vet hur jag är, men jag antar att alla behöver sina ups and downs. Idag är jag långt där nere, men imorgon har jag bestämt att jag ska vara positiv.



Fake it ´til you make it. Fake smile i Youcam är det enda ni får idag...
även om det är mer så här jag känner mig.


Och här har ni ett videoinlägg om ni hellre känner för det, varning för känsliga tittare dock - så här har ni aldrig sett mig!

Vilken start på morgonen, vår spanskalä...

Vilken start på morgonen, vår spanskalärare är sjuk så vi fick en vikarie som gick efter max 5 minuter. Nu är jag så där super negativ eftersom jag kunnat ha sovmorgon till 11.30 om allt funkat som de borde. Sjukt irriterande faktiskt, jag är deprimerad och för trött. Jaja, men ska inte sörja sånt man inte kan göra något åt så då får jag helt enkelt bita ihop och vara glad för det lilla...för det är ju så himla god mat idag ju. Not! Äckelpäckel som vanligt, inte mycket att jubla för med andra ord.


Guldlock här :)

Jag är jätte nöjd med färgen men vad hände sedan? Nu går guldlock och drömmer sött :)

10/10 - 10 & projekt utplåna utväxten

Söndag, 10/10 - 10. Lite speciellt är det faktiskt, även om jag missade klockan 10:10. Varför går tiden så fort egentligen? Alla mina dagar går lite för snabbt, vardagar och helgdagar. Det är dock helgerna jag skulle vilja ha längre, vardagarna är bara kul att de går så snabbt.

Just nu sitter jag här med ett gäng foliepaket i håret, projekt utplåna utväxten är alltså igång. Det är inte meningen att jag ska vara den blondin jag envisas om att vara egentligen, därför måste min färgning alltid göras i två steg. Först ljusfärgning och sedan slingor. Alltså inte en allt för enkel process, tur att min mammy är expert på sånt här.
Nu ska vi skölja därefter får ni så klart resultat på hur det blev, önska mig lycka till :)

9b, jag saknar er!

Ikväll är min mamma på klassåterträff och ska alltså träffa sina gamla klasskompisar som hon inte träffat på 25 år. Det får mig att tänka på min egen gamla klass, 9b alltså. Jag längtar, och har längtat till vår klassträff ända sen tyå April när vi inte ens hade slutat skolan. Förstår ni hur kul det kommer bli? Fast jag vill nog inte vänta så länge som 25 år, det känns mer som om vi borde ha en sån fest om max fem år. Eller vad säger ni f.d klassisar?
9b kommer trots allt som hänt alltid ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta, det är faktiskt människor jag spenderat nästan varje vardag med i fyra år och vi har varit med om så mycket. Även om jag kommit över den där jobbiga tomheten som jag kände på skolavslutningen i Juni så saknar jag 9b lite, åtminstone lite :)


Nästan hela 9a och 9b i kyrkan på skolavslutningen. När jag ser den här bilden börjar jag alltid skratta för vi sjöng "Sommaren är Kort" när vi gick in och när vi kom till andra versen och stod där framme var det inte en enda (tror jag) som kunde texten så åtminstone jag började skratta jätte mycket. Haha, det var tider det ;)


Men jag undrar ändå hur det kommer bli för oss, vi växer upp med stora medier och framförallt facebook och liknande saker som inte våra föräldrar eller andra generationer gjort. Det är inte tack och adjö för oss även om vi inte går i samma klass längre. Händer något så syns det direkt på nätet eftersom de flesta av mina f.d klassisar finns där. Dessutom har vi ju vår grupp "Bästa klassen 6b-9b 2006-2010" som jag är skapare av.

Det som jag tycker ska bli roligast är att se hur alla har vuxit upp, vad alla kommer att ha gjort och ja ni vet sånt som händer under åren. Mycket trevligt att se fram emot helt enkelt. Tycker inte ni det?

Tre dagars uppladdning är sjukt välkommet

Det absolut bästa som finns efter en (flera) lång dag och en lång vecka i skolan är att komma hem och inte ha några måsten. Inga jag måste plugga, inte måste göra det eller det eller det heller. Det är det bästa jag vet i dessa lägen. Lägg till att dra på sig de allra mjukaste kläderna efter en dag i tighta jeans så är lyckan gjord.


Idag är en sån dag då jag inte har några måsten, och det kunde inte ha varit mer lägligt. Den här helgen ska bli en riktig Felicia-helg för jag har lovat mig själv att bara göra sånt som jag själv vill och känner för. Har i stort sett inga läxor heller vilket är enormt skönt. Jag kommer inte ihåg när jag hade en sån här helg senaste, jag kommer inte ihåg när jag riktigt vilade och laddade batterierna senast. Jag är en sån som stänger av trötthet, hunger och alla andra sånna känslor när jag inte har tid. Jag vet att det är en helt värdelös egenskap, men det är ingenting jag är glad över. Tvärtom. Det är något jag arbetar med hela tiden, men det är så svårt. Därför är reload-tillfällen och mina Felicia-dagar livsviktiga.

Som ni vet hade jag även matteprov idag och det behöver vi inte kommentera överhuvudtaget, det gick antingen kalsbra eller galet dåligt. Men det känns ändå finemang att ha det bortgjort dessutom fick jag veta att vi inte ska ha betyg i den här kursen förrän i Juni efter Nationella, trots att den avslutas den här terminen. Sen hade jag även redovisning i Engelska, det gick helt okej vilket betyder att det inte blev en kanon redovisningen men heller inte en katastrof. Dock var det ju vissa andra som hade riktigt bra redovisningar, good for you! :)

Nu ska jag bädda ner mig under ett duntäcka och ta del av det senaste skvallret, perfekt avslappning om jag får säga det själv faktiskt. Och nu börjar min höst-uppladdning för helt seriöst har jag saker planerade varje helg fram till Lucia så jag behöver all kraft jag kan få.

Dagens videoinlägg


Pluggtider och problemlösning på mitt sätt

Precis som jag nämde i det tidigare inlägget hade jag engelska prov, det kändes faktiskt som om det gick rätt bra. Bra va? Just nu följer jag planen väldigt bra och faktiskt har jag fyllt ut några fler minuter av min presentation, om man bortser från några inhopp på diverse saker som mail och facebook har jag pluggat nonstop från halv fyra. Inte illa tycker jag.

Mitt Broadway-skrivande varvas med matematik och jag varnar er läsare, det är inte en speciellt rolig kombination. Efter fredag kommer det vara såå himla skönt. Då är första omgången prov/inlämningar avklarad - om vi ska se det från den ljusa sidan då. Ska vi ta det från den lite mörkare sidan måste jag tyvärr tillägga att den börjar om med kemi-inlämning veckan efter vilket inte är så mycket bättre. Anledningen att jag fortfarande går kvar på NV är definitivt inte urvalet av kurser utan absolut klassen, NV10 är den bästa av alla ju! Det är en så mysig klass och otroligt liten. Vi är bara 15 pers (16 tidigare men Aleeex lämnade oss i fredags) och ibland tillochmed elva stycken när de ambitiösa tennisspelarna tävlar. For you information: Klassen, tack för att vi är såå bra :) Gosh vad jag kommer att gråta när vi tar studenten om tre år (men först ska jag leva i nuet)
Le och se glad ut är verkligen dagens tips. Sträck på dig, le och utstråla självsäkerhet så kommer du klara precis va du vill. Om du tvivlar är det bara att fejka ett leende, om alla skulle le lite mer skulle vi inte ha så många problem. (I wish...) Jag låter lite som ett helgon nu eller hur? Det är därför jag har lagt till den lite glänsande effekten i fotot.

Datasalsbloggy

Bloggers, hur är det med er?

Jag har haft klassmöte med skolcoachen och inväntar Engelska då jag ska göra mitt första prov i den här kursen. Önska mig lycka till läsare, det jag antagligen behöver mer lycka till på är pluggningen jag ska (ska ska ska) göra när jag kommer hem. Så om ni har något intressant att dela med er av om Broadway är jag djupt tacksam om ni skulle tipsa mig, jag är i behov av material för ytterligare två minuter faktiskt. Aja, tyvärr har jag inga roliga foton här i skolan eftersom jag sitter i datasalen därför blir det helt bildlöst. Pussssss på er darlings ;)

Jag behöver mer tid eller bättre planering

Varför är allt annat så mycket roligare när man ska plugga? Det är tyvärr en fråga vi aldrig kommer få ett bra svar på men sant är det iaf. Den här veckan har jag skjutit upp saker på tok för mycket, jag har faktiskt inte haft tid. I fredags när jag var ledig hade min klass engelskaprov och det var meningen att jag skulle göra det när "tennistjejerna" som tävlat i Oslo kommer tillbaka, jag räknade helt och hållet med att de inte kommer tillbaka på lääääänge (dvs. mitt prov kommer längre fram). Vilka tror ni att jag ser på tennishallen när jag skulle möta upp min kära lilla bror? Givetvis ett gäng tennisspelare hemma från Oslo vilket betyder att jag har lite mer plugg att göra än jag hade tänkt. Dessutom har vi redovisning i Engelska på fredag och jag har inte ens börjat att skriva på den, fy skäms lilla flicka! Dåligt planerat!

Jag gjorde dock det här testet på orden nyss och det ser ju helt okej ut, men grejen är inte att det är svårt utan att det tar sån tid. jag behöver helt klart fler timmar om dygnet, eller mindre att göra men det spelar inte så stor roll. S.k egentid behöver jag lite mer av dock, kan någon boka in mig på ett spa? Jag har ju förtusan varje helg fram till Lucia helt uppbokad!

Okej jag erkänner...

...jag älskar kanelbullar!

Nollning gånger tre


Grundspelet i PS12 är över och min finaste Linus har gått vidare till semi väldigt plättlätt. Nollning i alla matcher, 6-0 6-0 alltså. Dessutom spelade han en dubbelmatch med sin klubbkompis, den gick också otroligt bra. 6-0 6-0 i den med. Linus tappade inte ett enda poäng under dessa två dagar. Imorgon väntar semifinal i singel och dubbelklasserna och sedan får vi se hur det går. Vi kommer nog inte hem förrän rätt sent hur det än går. Det är hursomhellst jätte kul att det går så bra för honom och jag har redan siktet inställt på roligare städer. Fast Östersund har blivit lite mysigare än senast jag var här faktiskt, synd bara att öppettiderna som vanligt i Sverige är rätt oservice-minded på helgerna... Nu ska jag plugga in mitt kamerabatteri på laddning och även mig själv så småningom. Batterierna behöver laddas för mig med.

Fredagsfika och tennis (igen...)


Imorse tog jag sovmorgon istället för att vara i skolan eftersom jag tagit ledigt idag, det är ju sånna förmåner jag som spelarsyster har. Lite som en fotbollsfru fast jag är Linus storasyster, det har sina för och nackdelar precis som allt annat.

Här i Östersund har det varit en snabb match där Linus vann med 6-0 6-0 och för er som inte känner till tennisspråket betyder det vinst med så mycket som går. Därefter gick vi på stan och fikade. Vilket ni ser på fotona, jag åt blåbär/hallonpaj med vitchoklad och vaniljvisp och drack chailatte. Nu tar vi det lugnt på hotellet framför Idol och jag äter godis, faktiskt riktigt ovanligt för att vara mig. Vad säger ni om Idol förresten? Puss och kram på er sötisar, tack för att ni läser min bloggy!

Uppdatering: Olle och Andreas Weise var helt klart bäst ikväll! Mhm, vad säger ni?

På plats i Östersund för Jämtsmashen dag 1...

20101001309 (MMS)

På plats i Östersund för Jämtsmashen dag 1. Första matchen är i gång!


RSS 2.0