If I could turn back time...

Sommarbilder är en kär favorit i repris, sånna blir jag aldrig less på!

Varför, varför känns just den här bilden så oerhört avlägsen just i denna stund? Det duggregnar och himlen är så tråkigt disktraselik det kan bli. Jag bläddrar bland mina sommarfoton och glömmer det dåliga vädret och drömmer mig tillbaka till sommaren. Framförallt till dagen då fotot ovan togs. Det är ofattbart att det bara är lite mer än en månad sen jag låg där på den kritvita sanden i Falsterbo (vid Falsterbo strandbad) och njöt av det fina vädret. Det där mysiga höstvädret jag fantiserade om tidigare är ju bara att glömma för något tråkigare väder än det vi har nu har jag aldrig varit med om i Augusti. Såå omysigt det kan bli!

Höst och bloggtips

Jag hade stövelpremiär idag och det var verkligen med sorg i hjärtat som jag valde mina lårhöga stövlar från förra året. Det är ju faktiskt bara augusti! Men som vädret är nu måste man faktiskt ha riktiga höstkläder, annars fryser man så mycket att man skakar. Speciellt på morgonen.

Förresten så måste jag tipsa er om min moster blogg, jag är ju hennes bloggcoach och det är otroligt hur många besökare hon har efter att ha bloggat en vecka.  Jag kan knappt förstå det faktiskt. Ni hittar hennes blogg på ladygegga.blogg.se så in och läs vettja. Den är faktiskt den mest underhållande bloggen jag vet!

Alltid denna höstförkylning

Ganska länge har jag varit förkyld med jämna mellanrum och aldrig riktigt hunnit bli helt frisk eftersom jag hela tiden haft en litenliten förkylning i kroppen men under det senaste året har de kommit mer sällan och jag har nästan inte varit förkyld alls. Iallafall inte om man jämför med hur ofta jag var det tidigare. För några dagar sedan tänkte jag på det, att de var så länge sedan jag var förkyld nu och har ni någon aning om vad jag vaknade upp med imorse? Så klart hade jag ont i huvudet och halsen och känner mig precis så där som man känner i början av en ny förkylning. Och jag är så besviken eftersom jag varken har tid eller ork att missa skolan eller ens tappa lite av koncentrationsförmågan. Heter man Felicia Lövgren och går NV10 måste man vara på topp hela tiden. Men det är svårt när det enda kroppen vill är att ligga under det varma duntäcket och dricka honungsvatten. Fy så jobbigt allt blev nu och den enda frågan jag ställer mig själv är - varför tänkte jag att allt var så bra? Jag är säker på att om jag inte börjat tänka på det hade jag aldrig blivit förkyld.

Igår var jag förövrigt på Botniabanans invigning och även om det visserligen är jätte bra att de nu byggt en 19 mil lång järnväg så är jag besviken på att det tar cirka ett år tills vi kan börja åka tåget. Är det invigning så ska man väll kunna boka biljett och hoppa på tåget för att komma till sin slutdestination? Nej vi får helt enkelt ta bilen (eller bussen) i ett år till, jag menar - de har ju bara byggt i elva år.

Känn rytmen

Jag bläddrade igenom min blogg och insåg snabbt hur tråkig den blivit de senaste dagarna. Vad hände med bilder och sånt kul? Ledsen för det läsare, men jag hoppas att det blir bättre när jag kommit in i rutinerna bättre och inte somnar så fort jag kommer hem från skolan. Fast bortsett från det där med att jag är så himla trött så är jag chockad över hur lugnt vi har det på Naturvetenskapsprogrammet det där om att NV är en plugglinje verkar absolut inte stämma (påminn mig om att jag skrivit det här när mardrömsveckorna kommer!) för vi har det huur lungt som hellst. Och klassen funkar jätte bra med, så på den fronten har jag bara två tummar upp! Faktiskt har vi nog bland det slappaste schemat av alla :)

Imorgon är en stor dag här i Kramfors, kungen - The King aka CGB kommer nämligen hit och inviger vår nya botniabana. Personligen vet jag inte om jag kommer vara i stan (eller stan förresten. Det är väll mer av en grushög? hahaha) eftersom det är så himla tidigt. Det drar igång redan vid 10 och jag känner verkligen att jag är värd en sovmorgon efter dessa fem dagar då jag klivit upp vid 6.15. Jaja, hursomheeellst så bloggar jag mer imorgon. Adiós amigos!

Trevlig torsdag

Det blir en snabb uppdatering här idag. Jag var hos mormor hela eftermiddagen och kom hem vid halv nio så jag har absolut ingen energi att blogga en massa..meeen jag måste bara meddela er läsare om att allt i skolan funkar finemang. Redan efter fyra dagar känns klassen jätte bra och det förstår väll alla att om det känns bra efter fyra dagar, ja hur känns det då inte efter fyra månader eller varför inte tre år. Vi är en rätt liten klass på 15 pers och det är redan bra sammanhållning och för att inte tala om vad bra det är på lektionerna. Alla är koncentrerade! Och från att ha kommit från mardrömsklassen (ta det inte på fel sätt, jag gillade min förra klass jätte mycket med. Men samtidigt tyckte vissa lärare i vissa tillfällen att vi var en mardrömsklass. Fast vi var deras favoriter också!) 9b till NV10 där vi kan skratta hur mycket som hellst innan lektionen men vara helt knäpptysta på lektionerna så känns det jätte bra. Det jag tyvärr inte gillar jätte mycket är vår matte lärare, första intrycket är ju jätte viktigt och tyvärr måste jag nog säga att han inte gav ett vidare bra intryck vilket är jätte synd eftersom jag annars gillar matte. Jag antar att det är svårt att hitta en ersättare till Den bästa läraren Lasse som jag hade i matte på högstadiet. Ribban ligger visserligen väldigt högt, men som vi alla vet är ju läraren jätte viktigt för hur hela bilden av ämnet blir. Jag ska ju ändå ha matte fyra dagar av fem den här terminen. Men somsagt, NV10 for the win!

Jag har tidernas längsta hål och jag hop...

Jag har tidernas längsta hål och jag hoppas verkligen att inte 3timmar och 40 minutershål blir en trend här på ådalsskolan för då kommer jag få grått hår och bli deprimerad. Lite drygt två timmar har redan gått så nu är det inte alls långt kvar till 13.50...nej nu ljög jag. Det är jätte lång tid och sedan har vi en lektion och vet ni vad jag ska göra efter den? Vänta på bussen! Jag är verkligen inte van vid sånt. Vi hörs när jag kommer hem!


NV'10

Ådalsskolan dag 2 var slut 15.10 idag och trots att jag fortfarande tycker att det är rätt så märkligt att vi kör igång på riktigt så fort. Jag har haft mina fyra första lektioner idag och det är redan dag två. På dagens sista lektion, som var spanska, blev vår lärare minst sagt glad att se mig. Haha! Det roliga är att det är samma lärare som jag haft i åttan och nian på Ytterlännäs så hon sken upp som en sol och började prata en massa med mig. Och precis som jag anat drog hon igång exakt som vanligt med hennes stenciler. Fast det känns bra att ha henne som lärare eftersom jag alltid känt mig lite i underläge i spanskan då våra lärare varit allt annat än bra, det har alltid känts som om hela klassen kunnat så lite i förhållande till vad vi borde kunna så nu när jag har samma lärare så vet hon på vilken nivå jag är och det känns bra. Men jag har också insett att jag kan precis lika mycket som vem som hellst som läst spanska och har mvg som mig. Hursomhellst måste jag erkänna att det ju var rätt märkligt att hon stod där som vilken spansklektion som hellst fast på fel skola och med "fel" klasskompisar. Haha. Ja, jag antar att jag kommer vänja mig snart.

23 Augusti tvåtusentio

En inte så värst stor dag för mänskligheten, en stor dag för Felicia. Ja, precis så kan vi säga om dagen. Idag tog jag mitt första steg mot vuxenvärlden och även mina första steg in i NV10. Och ja, gymnasiet alltså. Det ni så klart vill veta är ju hur det gick och vet ni vad, det gick bra. Klassen är svårt att uttala sig om eftersom det så klart är stelt i början men det blir säkert bra det med och schemat känns helt okej det med. Tyvärr långa tvåtimmars-hål 3 av 5 dagar men förhoppningsvis blir de lite bättre eftersom schemat alltid korrigeras en aning. Vi hade bara information idag men imorgon drar de vanliga lektionerna igång och det tycker jag faktiskt är förvånande tidigt, hört talas om mjukstart kanske? Jaja, här kommer iallafall en bild från imorse.
Har tyvärr ingen egen bild så jag lånade en från min mosters blogg (som ni förresten måste besöka eftersom den är alldeles ny och mycket underhållande. klicka här eller besök ladygegga.blogg.se)
Det var ju en stor dag för min lillebror med idag ju! Han började på min gamla skola Ytterlännäs och ni kan inte ana hur märkligt det var att han skulle åka till "min" skola. Han börjar, trots att jag har svårt att förstå, bli stor nu - min lillebror. Jag kommer precis ihåg min första dag på högstadiet och nu är han där. Så synd bara att han inte fick min favoritlärare Lasse i Matte och Idrott men man kan inte få allt antar jag, han har åtminstone min f.d NO-lärare Stefan som jag också tycker är helt fantastiskt bra och förmodligen världens gulligaste lärare Nina i svenska så jag känner mig helt trygg med att han har det bra. Jag är nog lite hönsig av mig, höns-syster!
Nu ska jag leta upp ett hänglås och packa gympaväskan, morgondagens första lektion är nämligen idrott.

Just det!

Trumvirvel tack! Damdamdam, rätt svar var som de flesta av er gissade på - Isabella Löwengrip. Blondinbella. Och får jag be om största möjliga tyssssstnad! Vinnaren är Magda så kontakta mig och skriv din adress så ska jag se till att du får din vinst. Grattis!



9b goes NV10

Hu, jag har sån här vanlig söndagsångest toppad med lite sorg över att sommarlovet tvåtusentio alldeles snart är över. Det här lovet har gått så himla fort, det sägs ju att tiden går snabbare desto äldre man blir och jag fyllde ju som ni vet 16 år i sommar och lovet har verkligen gått snabbare än förut. Hemskt tråkigt, men jag har haft det jätte bra i princip hela lovet. Om man bortser från veckan i början när jag "gick in i väggen" och jag kollapsade, fast vet ni? Jag tror att jag behövde det eftersom jag fick ett så starkt uppvaknande.

Idag, sista dagen av ett 10 veckors lov, ägnar jag all tid till mig själv. Det blir/är en uppladdningsdag med ansiktsmask, inpackning, nagellackering och ja ni vet sånt tjejigt som jag lägger tid på. Imorgon börjar jag gymnasiet, jag kommer läsa på naturvetenskapsprogrammet med en helt ny klass. Jag vet bara vilka två stycken är som jag ska gå tillsammans med, men det är jag verkligen inte ensam om, jag är rätt säker på att de flesta kommer till helt nya klasser där de inte känner en enda. Trots allt som hänt och alla turer med min f.d klass kommer det kännas jätte märkligt imorgonbitti när min lillebror tar sina första steg mot Ytterlännässkolan och mot "min" skola, för det känns faktiskt fortfarande lite som om jag aldrig lämnar 9b bakom mig. Det är ju en del av min identitet. Felicia Lövgren, 9b. Och från och med imorgon blir det Felicia Lövgren, NV10. Hah, det låter så fuuult! NV10. Men men, man kan inte hänga upp sig på småsaker och jag hoppas verkligen att det är en härlig klass jag kommer få. Är det en tråkig klass kommer jag ångra att jag tackade nej till Metapontums NV+Juridik i Stockholm, och det vill jag inte göra.
Nu ska mitt andra lager nagellack läggas på och ni får önska mig lycka till inför morgondagen. Och jag hoppas att det nya 9b tar rollen som skolans bästa klass på stort allvar. Fast förresten, ingen kan ju ta vår plats, det kommer bli så himla tomt på Ytterlännässkolan imorgon. Gud jag kan inte ens föreställa mig det själv. Stackars er :( ;)

Varning för mensmonster

Okej här kommer lite privat tjejsnack med kanske för mycket information så om ni är känsliga kan ni sluta läsa här.

Men det kan ju verkligen inte finnas något värre än mensverk, fy vad jag hatar mens! Yesbox och det är väll lite typiskt datumet den här månaden men jag sitter här i mjukisbyxor och tycker synd om mig själv. Just nu mår jag bara helt pisspiss dåligt, och jag känner mig som värsta pms-monstret och är den sämsta dottern och syrran. Lite glass, choklad och några dagar så är jag tillbaka. Precis som vanligt, men tills dess är jag inte riktigt att leka med och gud vad jag önskar att jag skulle slippa sånna här dagar. Därför vädjar jag till er, hundra papp till den som kommer på en vettig idé att slippa menstruation. Och om det är någon kille som fortfarande läser här, ni ska vara evigt tacksam över att ni slipper sånt här. Ja, och ta väl hand om era flickvänner, systrar och mammor och vänner. Och jag tror att det är okej att jag talar för alla jordens kvinnor nu, för vi behöver all ompyssling vi kan få. Tack och adjö. Over and out, er pmshäxa.


Jag är på mammas salong och väntar på att ...

20100821274 (MMS)

Jag är på mammas salong och väntar på att det storslagna kramfors ska vakna. Tyvärr skiner inte solen idag men jag tror att jag behåller solglasögonen på för jag känner mig lite trött efter gårdagens äventyr. Haha. Vi hörs sen!


Jag är perfekt

AVANNA-myströja och H&M-leggings
Jag känner mig trött och lite sliten idag, vad hände med att vända tillbaka dygnet? Hallå! Bara 2,5 dagar kvar av detta fantastiska sommarlov ju. Dessutom är det världens tråkigaste väder idag, helt grått (därav gråa bilder!). Jag försöker iallafall att kliva upp tidigt på morgon för att vänja kroppen, vissa tycker att man ska njuta av sommarlovet nu när det är så kort tid kvar men jag har ju förtusan haft sovmorgon i 99% av 9 veckor ju. Så därför klev jag upp vid 07.35 imorse, duktig tjej! Eller ja, klev upp och klev upp. Jag klev upp och kissade, sen la jag mig i sängen och gluttade på film i två timmar. Oopsie!
Jag har som ni ser myskläder idag för det mest jobbiga jag planerat är att laga mat till min familj, resten av dagen ska jag bara lata mig. Det blir förresten tacos och det gillas ju. Budskapet på min tröja då, vad tycker ni om det? Yesbox, jag är perfekt - precis som jag är. Det kan sticka lite i ögonen på folk, men jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Min moster är förresten på väg hit, med betoning på moster. Japp, den är helgen ska hon inte vara annat än moster (ja, och syster då) eftersom hon har lämnat barnen med deras papa. Det spelar ingen roll hur mycket jag älskar mina änglar Evelina och Maja, det är så mysigt att ha moster här som bara moster och inte som mamma. Förra gången vi hade en sån här helg shoppade vi solglasögon och hade kungligt tv-tittande med Bröllopet exakt hela dagen och vet ni vad, det var en av de bästa helgerna på hela lovet faktiskt. För det är det finaste man kan ge till någon, tid alltså, åtminstone till mig då. Jag har i stort sett allt jag behöver och får det jag vill ha i materialla ting men tid vet ni, det betyder något. Om jag inte är en så flitig bloggerska i helgen så vet ni varför, adiós!

En timmes foliepacketering, check!


Ja, här sitter jag med folieslingor och äter ett plommon. Hoppas så klart på ett bra resultat för min utväxt ska bli ett minne blott och jag tycker så synd om min mami som jobbat nonstop sedan 8.30 imorse, hon jobbar hårt för att alla kunder ska lämna salongen nöjda. Hon är bäst helt enkelt. Resultat bilder får ni om ni orkar vänta imorgon!

Give me the fluff

Jag bara måste tipsa er om något JÄTTE gott. Men som med så mycket annat gott, väldigt onyttigt, så om ni köper hem en burk måste ni ha väldigt bra kontroll på er själva annars är risken att burken tar slut lite för snabbt. Det är som ni ser på bilden "Marshmallow fluff" och är precis som det låter en slags marshmallow-smet. Nästan lite för sött, men bara nästan alltså. Ni borde absolut testa, förutsatt att ni gillar sötsaker då (men jag känner bara två som inte gillar sånt) och ni hittar nog det troligast på avdelningen för baktillbehör eftersom det är helt Perfekt att ha i de flesta bakverk. Har ni tillexempel en kladdkaka, muffins eller varför inte några kakor som ni vill ge ett extra lyft så gegga på med fluffet och det blir en klar succé.

Och just det, sorry för lite lökig bild. Så inte min stil egentligen men jag tror ni överlever.


Någonting för höstgarderoben kanske?

Med dessa jätte snygga Vero Moda-byxor säger jag tack för idag och godnatt till er alla, jag är dödstrött!
Ni hittar dom bl.a hos Nelly.com

Tävling: Gissa vem?

Så här på onsdagskvällen känner jag att det är dags för en tävling. Vad tror ni om det?
Vinnaren dras av mig på lördag och som i de flesta tävlingar finns även ett pris. Det ni tävlar om är ett smycke från danska märket Pilgrim och så klart även en länkning. Det enda ni behöver göra är att svara rätt och skriva svaret i en kommentar i det här inlägget. OBS! Varje deltagare får endast tävla en gång.
Svara rätt och kommentera detta inlägg för att ha chans att vinna ett smycke designat av danska Pilgrim. Lycka till!

Något av det snyggaste i väskväg

I början av sommaren såg jag den här bilden och gör som jag alltid gör när jag ser snygga moderelaterade bilder, jag sparade den i min inspirationsmapp, jag tänkte naturligtvis posta den här i bloggen och det hade jag glömt tills idag när jag hittade den i en annan mapp (eftersom jag sparat den fel). Den där lilla Louis Vuitton-väskan måste iallafall vara något av det snyggaste jag sett i väskväg. Mest älskar jag nog färgen på den söta lilla clutchen. Ni bara måste ju hålla med mig om att det är något av det finaste ni sett på länge?
Jag dör lite inombords varje gång jag ser den!

sommaren ÄR kort

Äntligen går det att blogga här! Av någon anledning har det kommit upp felmeddelanden när jag klickat på "Skapa nytt inlägg" i två dagar och trots mina mail till supporten på blogg.se (som jag inte fått något svar på) har ingenting hänt men så testade jag nu och än så länge är allt normalt.

Fast om jag ska vara helt ärlig har jag inte varit jätte sugen på att vara inomhus de två senaste dagarna, sommaren har ju kommit tillbaka! Hallelujah-moment! Jag kom precis in från en promenad och känner mig lagomt hurtig, haha och jag kände dessutom att sommaren är kort för det var rätt kallt - trots att jag hade fleeceväst utanpå min långärmade tröja och långa byxor. Jaja, vi hörs imorgon!

SER NI?? Okej jag är medveten om att det i...

20100817271 (MMS)

SER NI?? Okej jag är medveten om att det inte är någon extrem närbild direkt men jag vågar inte gå närmare! Det är något läskigt kryp på 15 centimeter och minst lika mycket i vingbredd som flyger omkring och gör mig orolig. Fyy så äcklig! Jag dör men förövrigt är det jätte fint väder haha.


Sport möter mode


P E R F E K T I O N ! ! !

Klockan är som ni ser Michael Kors och jag skulle verkligen inte ha något emot att ha den här på högerarmen. Jag älskar den här typen av armbandsur i större modell och färgen kunde ju inte varit bättre. Drygt 3400 kronor går den loss på för er som undrar.

För tillfället kollar jag på tennis med min lillebror, kanske inte världens roligaste att göra på en lördagkväll men det regnar ju och jag har inget bättre för mig. Vi kollar på Nadal-Murray och som ni vet är min lillebror det största fanet av tjuren från Manacor, Mallorca - ja alltså Rafa the bull, Rafael Nadal. Jag gillar mest hans kläder som ni säkert redan vet. Rafito måste ha bantat eller haft magsjuka eller nåt i den stilen för han ser så tanig ut i jämförelse med hans annars så muskulösa look. Ska vi prata kläder har han snyggaste kläder som vanligt och så klart har Linus klickat hem exakt samma outfit. Han har ju tillochmed samma racket som Rafael!


Hemmashopping på en ny nivå

Det är så varmt idag! Mycket kvavt och fuktig luft men jag har hört det ryktas om att det ska bli regn och åska senare, men det gör inte mig någonting alls faktiskt. Kan ni gissa vad jag håller på med? Det är ett ganska stort projekt faktiskt framförallt eftersom det tar sån tid! Jag ställer nämligen iordning vår klädkammare, eller ja, walk-in-closet kan man ju också kalla det om det ska låta lite mer fancy. Det är min och mammas gemensamma garderober som ska slås ihop och ja, ni kan säkert räkna ut själva att det är mycket som ska organiseras. Och vi har en massa kläder, jises! Allt ska kollas, vikas, hängas, slängas (i princip ingenting i ärlighetens namn eftersom vi har så svårt att göra oss av med kläder) - men det är himla roligt! Och framförallt att se hur det blir när det hela är färdigt. Dessutom är det nästan som att shoppa, jag hittar så mycket kläder som jag nästan aldrig använt (jag vill inte skriva det egentligen men vissa kläder har jag aldrig använt heller) eftersom jag glömt bort att jag köpt dom. Tillexempel mina paljettleggings, kan ni förstå att jag har två par? Det ena är de som är på bilden och det andra är ett par med paljetter allover.
Nu måste jag dessvärre lämna er, men än så länge håller jag mitt löfte rätt bra ju, jag ska göra smoothies och om jag ska säga det själv är jag en riktigt duktig smothie-blandare. Mina är godast!

Välkommen till en blogg som växer!

Jag har ägnat massor av tid på att försöka följa diverse bloggdesignsguider men nu har jag insett att det är bäst för mig och den här bloggen att hålla det enkelt så nu har jag fixat litelite med designen och ändrat sånt jag kan. Dropdown-menyer och en massa slash li slash h slash html och annat blahablaha får den som lever se om jag tar tag i i framtiden för det verkar inte spela någon roll hur kreativ och teknisk jag kan vara såväl bakom kameran (och framför) som med min laptop i knät är jag ingen webbdesigner eller tekniker, åtminstone inte ännu. Men det är kul.
Hursomhellst! Nuförtiden hittar ni mig på Felicialovgrens.se. Det här är en nystart inför hösten och jag ska verkligen jobba på att bli en bättre bloggare. Med start från nu - Välkommen till en blogg som växer!

Se upp Stockholm för nu kommer hon!

Me and Sofh! Photo: Emma Sundkvist

Idag flyttar min fina kära vän Sofhia Stridsman till Stockholm och jag bara vet att hon kommer få det huuur bra som hellst. Den 18onde Augusti på hennes 16 årsdag börjar hon Kulturamas sing/song-klass och ja, hon sopade banan med alla andra sökande. Jag saknar dig redan gumman, norrland är inte detsamma utan dig finaste! <3
Och som jag sagt så många gånger, glöm inte hennes namn - den där tjejen är född till att bli stjärna och glöm inte var ni såg henne först!

Thomas Sabo

Som ni kanske sett i mina dagens outfit (vilket inte är en särskilt regelbunden punkt här, men ändå) har jag ofta nämnt Thomas Sabo i smyckeskategorin och jag kollade igenom arkivet och då märkte jag att ni aldrig fått se några närbilder på mitt kära armband. Så, här har ni det!

Jag har totalt sju berlocker och kedjan är av modellen smalare och jag eftersom den är lite längre burkar jag ha den omlott. Det är alltså därför den ser så stor ut på bilden. Mina tre första berlocker fick jag när jag fyllde 15 och de valde jag själv, pärlan med en fyrklöver för tur, bokstaven F för mitt namn - Felicia och Solbrillorna för att det är så "jag" då jag alltid (ALLTID) har solglasögon på mig. Samma år fick jag Skon och Nagellacket av min moster i julklapp. Nagellacket är också så "jag" eftersom jag alltid målar mina naglar. I år valde min kusin Evelina läppstiftet till mig i födelsedagspresent från henne och min allra nyaste berlock Hjärtat med "Best Friend" ingraverat fick jag för bara någon vecka sedan av en av de finaste av vänner - min bästa Amanda.
Jag älskar det här berlock-armbandet just för att det är så personligt och eftersom varje berlock kostar en del så hänger man inte på en massa bara för att utan de är alla där av en anledning. Dessutom älskar jag att se det växa och tycker att det känns jätte kul att jag kommer kunna ha det här armbandet hela mitt liv och det kommer följa mig genom livet.
Nu ska jag iväg på middag så vi hörs senare!

Vem vill ha en trisslott?

Åh jag vet, lite dåligt med uppdateringar här men hey det är ju sommarlov. Förresten, kommer ni ihåg när jag tipsade er om att Aktiebolagnu.se gav hos bloggare en biobiljett? Jag snubblade över ett av deras aktuella erbjudande hos någon randomblogg som ger oss bloggare en trisslott mot att man nämner Aktiebolag eller lagerbolag i ett inlägg. Plättlätt eller hur? Och man vet ju aldrig, den där lotten kan ju vara Den lotten med 50 miljoner i vinst. Vem vet och den chansen kan man ju inte missa!

Spotted at Cafe Göteborg. Vi har skönt aft...

20100805231 (MMS)

Spotted at Cafe Göteborg. Vi har skönt after beach på Umeås bästa ställe. This is the place to be :)


I Björkarnas stad

Hey everyone, nu är jag i Umeå hos min moster och hjälper henne med lite tekniska datorproblem. Det har varit jätte fint väder exakt hela dagen men imorgon ryktas det om att det blir spöregn så då blir det nog stan eftersom jag har ett par ärenden att göra. MEn jag tänkte bara uppdatera er snabbt så att ni har något att läsa och så att jag ska komma ihåg att jag är här idag. Så adiós och godnatt på er, sov sött bloggläsare :) 

Måndagsprat

Bloggläsare, jag är hemma! Det slog mig att jag inte uppdaterat er på några dagar och egentligen har jag ju fullt upp med allt från uppackning till brynplockning till nerpackning men att skriva det här inlägget tar mig i princip två minuter inklusive inloggning och utloggning. Egentligen hade jag ingen som hellst lust att packa mina väskor och lämna Skåne efter två veckor men det är ju rätt skönt att vara hemma också, mitt duntäcke väntade på mig!

 Förresten åker jag till Umeå imorgon eftersom det är min favorit höststad och jag känner verkligen att hösten är på väg nu, även om det har varit solsken hela dagen - fast nu spöregnar det. Dock gör det mig ingenting att hösten är på gång, jag älskar hösten! Åtminstone rent modemässigt, då är allt så mysigt med stora halsdukar och stickade koftor (det är i varjefall en bild jag målar upp varje år, när verklighetens rusk och lergeggor samt rejäla höstförkylningar slår mot mig som en vägg ångrar jag mina tankar).

Nu ska jag fortsätta med det jag påbörjat, nämligen att måla mina tånaglar, det är inte otroligt ansträngande men ändå en sak som jag tycker är viktigt och dessutom är mitt nya lack så himla snyggt. Det är nummer 129 "CANDY PINK" från Mavala. Det är dessutom samma lack som jag har på mina fingernaglar
Hur mycket jag gillar det säger vi bäst med en cameroid-bild för en bild säger mer än tusen ord eller hur?

Jag älskar verkligen nagellack! Och här ni någon snygg kulör att tipsa om så säg gärna till, jag köper alltid nya till min samling!

RSS 2.0