Gräset är så mycket grönare på andra sidan

Ohhoo, living the good life! Hotellet är himla fint och ett av de bättre jag varit på, och tro mig jag har varit på en del. Vi har jätte fin utsikt och jag ska visa er bilder imorgon om ni har tur. Resan gick extremt snabbt och vi hann faktiskt med allt igårkväll, även om jag inte kom i säng förrän efter 01 och jag klev upp vid 6.45..hmm det blev mycket sovande bilen. Och vet ni, gräset är grönare på andra sidan. På andra delen av sverige, jag inser det gång på gång..jag lever i fel del av landet! Vi hörs sen!

Stress och iNOA


Varför hamnade jag här när jag egentligen borde packa/sitta med färg i håret/färga ögonfransar - stress och tristess! Oj oj oj, jag hatar att packa! Och bilderna, de bjuder jag på! Från när mitt hår var nyfärgat men nu är det dags igen, och jag måste tipsa er om den nya färgen inoa som är helt revolutionerande och unika i sitt slag. Fråga efter det nästa gång du färgar håret!


Hej och god morgon, jag sitter på simhall...

Hej och god morgon, jag sitter på simhallen och skulle egentligen haft klädsim men våran lärare har fått ryggskott så det blev inställt vilket aldrig hänt så jag är glad. Himla slapp dag idag då.. :) Fast synd ändå att vi inte fick veta det tidigare eftersom det hade resulterat i en sovmorgon som jag behövt. Vi får se om jag hinner blogga ikväll annars hörs vi imorgon! Ha en helt underbar start på vecka tretton som jag verkligen älskar. Vem sa att tretton är ett otursnummer? Tretton for the win!


Summertime

Vad tycker ni om detta då? Jag skulle definitivt bära något som detta till sommaren, stilrent och enkelt. Precis min melodi! Gillar ni det ni ser är det bara att rösta genom att klicka på bilden, just do it!

Min designade bikini på NELLY.COM

 


Tiden går inte alls bara fort när man har roligt

Jag blir galen, så lite tid och så mycket att hinna!

Söndagar brukar vanligtvis vara mina slapp&mysdagar då jag bara tar det allmänt lugnt och gör så lite som möjligt, uppladdningsdagar. Men eftersom vi hade fullt hus igår fick jag inget vettigt gjort om fika inte räknas. Liksom, hur mycket jag än älskar att fika är det inte vad jag ville få ut av den här helgen och nu när den här dagen faktiskt börjar ta slut inser jag att morgondagen kommer bli enormt stressig. Åhhå, jag hatar att stressa men gör det allt för ofta eftersom jag är en kontrollmänniska som stressar upp mig själv när jag inte har kontroll. Vilken tur att jag slutar 14.05 imorgon, förstår ni att jag inte ens börjat packa ännu?

Oh, jag längtar verkligen till tisdag. Jag har sagt det minst femtio gånger och jag menar det lika mycket varje gång. Och framförallt till torsdag, AMANDA!!!


Det är din dag mamsen!

Oj, oj..mamsen fyller år idag så ni kan ju bara gissa vad jag gör? Har fullt upp med tårtor, bullar och kakor.. och jag som är världens kontrollmänniska, gosh! Kan inte säga annat än att jag längtar till tisdag, en hel dag i bilen..låter som ljuv musik i mina öron. Men iaf, grattis på 41 årsdagen världens bästa mamma! I love youuu!


Kan inte tänka mig ett liv utan dig mammy, grattis på födelsedagen :D

God morgon! Hur mår ni en dag som denna? ...

God morgon! Hur mår ni en dag som denna? Jag mår toppen eftersom det idag är min näst sista dag i skolan innan jag äntligen ska få andas annat än kall norrlandsluft, på tisdag gäller det. Äntligen! Nu ska jag ha min mentortid sedan väntar en kort dag fram till 12.10, dock ska jag hem och städa eftersom mami fyller år imorgon. Men det överlever jag nog också! Vi hörs.


Hola bloggy! Vi får se hur det här funge...

Hola bloggy! Vi får se hur det här fungerar eftersom det tydligen ska gå att sms-blogga nuförtiden. Så det här är mest ett test och om det fungerar kommer ju bloggandet tas till en ny nivå!


Fnissigt nationella!

Hej, nu är NP Engelska part C avklarad, alltså uppsatsen. Trodde att de 80 minuterna skulle behövas stressa igenom men redan efter 45 var jag klar, efter korrekturläsning hade i stort sett hela klassen ingenting att göra. Vissa började rita och göra s.k loppor och ja vi andra satt och viskade och tisslade och tasslade till varandra. Man fick tydligen inte gå förrän 80 minuter gått. Även om precis alla var klara!

Nu befinner jag mig hemma eftersom jag inte mår bra. Har ont i huvudet, magen och mår illa :( ajaj. Inte bra, jag åkte hem. Ska därför spendera de närmsta timmarna i sängläge för att se på film. Ni lär ju märka om det kommer in något nytt här under eftermiddagen.

Eget planerat arbete kan faktiskt vara vad som hellst

Hej på er, här kommer en snabb uppdatering från skolan. Sitter för tillfället i datasalen för att plugga glosor men om sanningen ska fram är det inte riktigt det jag har för mig. Men vaddå? Det är väll okej, har ju EPA vilket är eget planerat arbete och om jag väljer att blogga är ju det mitt val. Jaja, slutar vid halv fyra idag men det känns rätt okej ändå. Har ju faktiskt inte många dagar kvar i skolan nu, påsklovet kommer närmare och närmare :) grejtans! Och vet ni vad? Mer än halva terminen har redan gått och det har jag knappt märkt. Nu ska jag avsluta detta inlägg men vi hörs senare ikväll. Hoppas ni har en riktigt grym tisdag, den här dagen kommer aldrig tillbaka!


Varför känns de där dagarna så avlägsna?



Antagligen första och sista gången ni ser mig i keps, men hey..in the end, vem bryr sig? Känner otroligt längtan till sånna där dagar. Dagar där solen värmer och himlen är klarblå och det enda man ser i horisonten är havet, ett oändligt hav. Var tog dom dagarna vägen? Varför lockar 22 juli mer än 22 mars, varför lever vi i ett land med ständig vinter? Sommaren, kom hit och lämna oss aldrig..tack!

Måndag

Hej på er, klockan har nu passerat halv sju och jag har faktiskt haft en riktigt bra måndag. Hade bara fyra lektioner idag varav två där jag faktiskt jobbade (idrott och slöjd). På spanskan satt vi i datasalen och jag gjorde det vi alltid gör där...och på so-lektionen gjorde jag heller ingenting eftersom jag redan var klar med vårat arbete så då gjorde jag och några till nutidsfrågor. Efter det har jag myst hos mormor med middag och sånt, trevligt!

Håller på att pilla lite med mina Åre bilder, tyvärr har jag knappt några eftersom jag aldrig ville ta med mig systemisen i backen då jag är alldeles för rädd om den och den lilla kompaktkameran som vi hade med blev batteriet urladdat efter 7 bilder och vi gjorde den klassiska grejen att glömma laddaren. Typiskt va? Som tur är finns mobiltelefoner men har man börjat fota med en riktigt bra systemkamera känns det inte så kul med mobilfoton. Aja, ska se till att redigera dem lite så de ser roligare ut än den blekhet mobilbilder lätt får.

Vi hörs!

Jag överlevde och är väldigt glad för det

Söndagkväll, efter sexton (16!!!!) dagars ledighet väntar en helt vanlig vecka imorgon. Har lite blandade känslor inför det, visst känns det hemskt jobbigt att måsta kliva upp innan man själv vill men på ett sätt känns det ändå helt okej..back to reality liksom. Jag måste dock tillägga att det känns finemang att jag vet att jag bara ska gå i skolan i 6 dagar sedan väntar 13 dagars ledighet igen. Först ska min lillebror spela SM i tennis (avslöjar vart sen!) och direkt efter det ska jag äntligen till Amanda. Åh vad jag längtar!

Men om jag lite kortfattat ska berätta om det jag väntat lite med kan jag ju börja nu. Vi hade ett par jätte härliga dagar i Åre, min slalomglädje tog dock slut redan efter 3 dagar men det är en annan femma. Jag är ingen riktig fantast av sånt, 3 dagar om året räcker. Vi hade min moster+familj med också, plus mormor för att vara barnvakt till mini-Majs när vi andra åkte skidor. Majsan blev sjuk andra dagen, kräktes och sådär men vi tänkte inte så mycket mer på det och tyckte mest synd om henne. På onsdag eftermiddag började min moster att må dåligt, det slutade med att hon också kräktes och mådde sjukt dåligt..ganska på en gång började jag må illa men jag tänkte förståss att det var för att jag har lätt att bli äcklad och mår illa bara av att andra gör det. Hade ingen matlust men mamsen ville att jag skulle äta ändå, så att jag inte skulle gå in i ett sjuk-läge. Vid halv tio på kvällen var det dock min tur - och ni ska veta att jag verkligen har fobi för att kräkas (jag är livrädd för det). Jag ska inte gå in på detaljer men det där var verkligen min mardrömsnatt..en efter en kräktes vi (förutom mamma och Linus). Och utan att göra mig till ett offer så hade jag nog det värst, och min mamma var en klippa, låg hela natten och grät och spydde och sa hela tiden "mamma åhhåhå buhuu jag vågar inte jag orkar inte". Insåg först efter vilken liten bebis jag betedde mig som men det var faktiskt så jag kände. Jag kan vara hur stark som hellst men när det kommer till att kräkas är jag världens svagaste. Men som min mamma brukar säga, man blir bara bra på det man övar, och jag har inte kräkts sen jag var 11 år.

Vi bestämde oss för att åka hem på torsdagen, så det var på väldigt skakiga ben en ytterst ofräsch Felicia tog sig igenom receptionen på väg till bilen den morgonen. Tur att det var helt tomt på folk! Det var min första vinterkräksjuka och jag är väldigt glad att jag överlevde. Fy h-vete vad jag har mått dåligt de senaste dagarna.

Nu ska jag mysa i soffan med tända ljus och ladda inför morgondagen. Hoppas ytterlännässkolan är redo för the return of Felicia!

Mange Schmidt kunde inte sagt det bättre...Glassiiiigt!


Ooooh, ser smarrigt ut va? När jag är helt kry ska jag definitivt äta en massa glass! :D Har redan smakat den nya Magnum Gold som är precis så god som den låter. Äter vanligtvis inte Magnum men Gold gillar jag definitivt, ser mycket godare ut i verkligheten dessutom! Delicious! :)

Senare i eftermiddag ska jag berätta mer om min vecka som varit..och allt vad den innehållit.

Mardrömsnatten

Oj, prion på att uppdatera här har inte varit stor de senaste dagarna. Dels på grund av semester (=bloggpaus) och dels på grund av en massa kaos. Hade en mardrömsnatt natten mellan onsdag-torsdag. Förklarar bättre senare, men jag mår bättre nu iaf..trots att jag bara ätit en deciliter ris och ett halvt glas cocacola på nästan två dygn. Hmm, men det funkar det med! Jag lever iaf och det är inte vad jag trodde i onsdagskväll, tackar Mamma för att jag lever. Hon är verkligen bäst, håller mitt huvud högt - bokstavligen. Trots att det är drygt 3 månader till min sextonårsdag har jag visat att jag inte släpper taget om mamsen, för den här lilla fågelungen har inte hoppat hur boet ännu..

Sveriges bästa Åre

Hej på er, har ni sett mitt mms-blogg inlägg? Tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag faktiskt lever och inte har ramlat och brytit något ben eller så. Jag har dock en del blåmärken på benen men de kommer från pjäxorna som sitter åt rätt hårt. Vi har underbart fint väder hela dagarna och jag mår prima plus plus ;) Åre är Sveriges bästa skidort som har precis allt, dagens bästa åk har varit i Stjärnbacken och dagens värsta var i en på tok för läskig backe som dessutom var otroligt isig (jag höll på riktigt att dö i ett moment hihi). Men jag överlevde det med, tyvärr har dock kabinbanan och hela toppområdet vid Skutan varit avstängd alla dagar hittils pga för hård vind men imorgon hoppas vi på en öppen kabinbana. Har dock inga bilder eftersom jag dumt nog glömt min sladd hemma, klantigt va? Jaja, ni ska få se bilder när jag kommer hem.

Nu ska jag fortsätta slappa, hur skönt är det inte att inte behöva göra någonting..samtidigt som man vet att klassisarna hemma haft Nationella i Engelska idag? Hoppas det gick bra för alla förresten, hoppas 9b kör godkänt rakt igenom på alla ämnen. Vore så himla bra ju!

hej på er läsare..livebloggar dire

68e550c89aae42819a2299a405196078.png

Kolla varifrån!

hej på er läsare..livebloggar direkt från backarna. På bilden ser ni mig och min lillebror. Vi är i Åre just nu och det toksnöar, som ni kanske ser på bilden!
Det är helt vitt! Uppdaterar er senare!


Taggigt

Taggtaggtaggar inför Åreeee imorgon! :D

Har haft fullt upp exakt hela tiden sen min senaste bloggning, men imorgon smäller det!

Och jaa, feeel låt vann visst! Anna Bergendahl är så himla trååkig! Slätstruken och en nobody, ajajada, lite lagomt svennebananaktigt så där! Men det är väll sånt vi gillar antar jag..well, Europa doesn't! Vi hörs imorgon!

Wow!

 Wow!
Det måste vara första gången på mycket mycket länga som vädret faktiskt är trevligare här än i Stockholm/Skåne. Det förtjänar ett riktigt wow!

Jag vet att ni älskar dessa väderinlägg, så mycket!

NU

Det känns som om ett ton tunga stenar har lättat från mina axlar, åh det känns så himla bra. Nu är allt bra igen (nästan iaf). Jag har precis skickat in mitt religionsarbete, som höll på att ta kol på mig för bara ett tag sedan, till min lärare. Och jag vet att det inte är förrän vecka 12 på måndag som den ska in men jag kommer inte att vara i skolan på hela vecka elva så då kändes det lika bra att skicka in den när jag väl är klar. Vad duktig jag varit! Otroligt duktig. Så nu sitter jag här och äter världens godaste kanelbullar bara för det. NU kan jag slappna av och njuta av att faktiskt ha lov, NU är jag glad. Happiness!

Vore det bara lite sol skulle det vara perfekt. Men men, man kan väll inte få allt antar jag.. :)

...

Typ 5 timmar senare...

gör fortfarande religionsarbetet, gosh! Det tar knäcken av mig, verkligen. Men jag har satt gränsen på 17.00 iaf. då får det vara nog! Men jag försöker se frammåt på de kommande veckorna fram till sommarlovet som ser ut att bli så himla bra. Vi börjar på söndag med en vecka i Åre (<3), har beställt världens bästa väder så vi får väll hoppas att min önskning är vädergudarnas lag. Sen blir det ett par dagar i skolan sen ska jag ner till Mandisen, OMG JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!!

Nä, tillbaka till skolarbetet då!

Religionsarbete

Nu har jag verkligen jätte mycket att göra. Har en stor Religions inlämning som jag ska ta mig igenom. Den ska egentligen vara inlämnad måndag vecka tolv men eftersom jag ska vara ledig hela vecka elva har jag snabbt insett att detta jobb kommer måste göras under lovet. Och eftersom jag vet att jag jobbar mycket bättre hemma än i skolan har jag tagit det ganska lugnt och mest förberett mig för detta arbete, det betyder även att jag har väldigt väldigt mycket arbete att ta itu med nu. Vi ska skriva om en valfri världsreligion och jag har valt buddhismen, så även om det är otroligt fint väder för tillfället ska jag sitta och jobba hela dagen. Har i princip bara idag och halva morgondagen på mig faktiskt. Resten av dagarna är fullspäckade..hard work!

Så om ni inte hör ifrån mig på ett tag, jaa då vet ni var jag är!

Hej på er :) gissa var jag är? Min

3820e151eb2426e3f88cb10701117ce8.png

Kolla varifrån!

Hej på er :) gissa var jag är? Min bror fixar sitt rum så vi är på IKEA och köper garderober.
Jag känner mig en aning uttråkad men jag tror jag klarar mig...tidigare shoppade vi skor till Linus och jag är glad eftersom han valde de jag gillade. Ett par Lacoste och ett par Björn Borg, me gusta! Jag hittade ingenting, eller jo..började pilla på ett par Fred Perry i samma modell som jag har 3 av men känner mig så himla patetisk men jag lovar de är de bästa skorna. Jag vill dö i sånna skor, men det blir ju om några hundra år eller nåt. Nu ska jag återgå till shoppingen..


"AIK-fansen dominerar"

Haha, jag sa ju det! "AIK-fansen dominerar" - en sån rubrik säger väll allt? Klicka på länken så får ni se det svart på vitt. 47%  anser att AIK har Sveriges bästa fans och 62% av Aftonbladets nätläsare håller med.

Godmorgon förresten! Är nu lite piggare och mer klar i huvudet. Nu kan jag verkligen konstatera en sak, det var slöseri med tid att vara vaken fyra timmar mitt i natten - fyra timmars sömn. Och nu kan jag inte sova heller, dåligt val..men nu har jag lärt mig av det misstaget och kommer antagligen aldrig stanna uppe hela natten för Oscarsgalan igen.

Nu måste jag verkligen äta frukost, blev inget vidare stort mål mat tidigt imorse. Det kändes helt enkelt för konstigt att äta klockan fyra på morgon. Jaja, see you later!

Tidigt eller sent?

God morgon, god kväll..eller vad säger man klockan 03.41? Kalla mig inte konstig eller tokig eller nåt annat i den stilen, eller jo förresten, kalla mig gärna det. Jag har varit vaken sen ungefär två och endast för att det är Oscarsgalan. Har tänkt att se den flera år men jag har antingen glömt eller varit för trött, det passar ju så bra också eftersom jag ändå har lov. Fast jag är ändå jäkligt trött nu, men det känns som en kul grej att ha gjort nån gång i livet. Det slutar tydligen vid 06 så jag kommer sova direkt då!

Helt ärligt är det inte så kul faktiskt, fast de tyngsta kategorierna (som bästa film, skådespelare osv.) har ju inte kommit igång ännu men ändå.

Hur snygg är inte Miley's klänning på en skala? Jag älskar det enkla med en basic håruppsättning, fåtal accessoarer och en vacker klänning. Ibland är det enkla det enda rätta.

Okej, jag antar att vi får höras vid 12 när jag klarnat till lite. Nu måste jag definitivt äta något, jag vet att man inte ska äta på natten, men jag håller på riktigt att hungra ihjäl här. Nattmacka tack! Uppdaterar mer senare..eller tidigare, det beror på hur man ser det.

Keep it black!


"EVERY TEAM NEEDS A SHIRT WITH A STORY
KOM OCH TA OSS!
GULD I RYGGEN, SVART I SINNET. KEEP IT BLACK"

Åh, jag älskar de nya matchtröjorna. Längtar galet mycket efter allsvenskan 2010, 2009 var ju ett riktigt magiskt guldår och jag är säker på att vi kan göra det igen. Let's do it! Spelar ingen roll hur mycket skit man får ta som aikare, ett gulsvart hjärta består. Ingen kan säga nåt nu ju, vi bevisade att vi är bäst..en gång för alla och jag kan inte ens beskriva med ord hur galet glad jag var i höstas. Det är bara att kolla tillbaka i arkivet. ;)


Världens härligaste Martin Mutumba's redan nu klassiska sergerintervju!


Magiskt!

 


Ben&Jerry's



Oj, äntligen har jag lyckats fixa bredden på min blogg. La hela projektet med att fixa det på is när jag aldrig fick till det riktigt. Ska knåpa ihop en lite ljusare design inom kort. Bilden förresten! Ben&Jerry's från Gamla Stan, Stockholm i September förra året. Give me! Gottis!

Det har faktiskt varit solsken i två dagar...

Seriöst börjar jag få nån slags abstinens efter sommarkläder. Jag insåg i måndags när jag sprang omkring i skolan i bara shorts hur otroligt härlig det faktiskt är att vara utan jacka, halsduk, koftor och allt sånt. Fick ett enormt sug efter sommar och vårkläder så jag var tvungen att klicka mig in på närmsta webbshop. Gosh!




Allt från Forever21

Behöver jag ens tillägga att jag vill att det ska bli sommar nu? Tänk er lite bruna ben till, ohlala!

ÄNTLIGEN SPORTLOV!!!!











Så här ser jag ut idag, och ja..rubriken säger väll allt? 16 DAGARS LEDIGHET! :D


Glädjedödare..

Det är tydigen -20 grader här idag. Värsta glädjeförstöraren..jag som fått vårkänslor :( Mitt klädval säger väll allt? Pälsvästen på!

Jag idag


Lite tokigt så där...

Snygg utväxt va? Åh ja, jätte snyggt!


Ja, jag sa ju att jag är glad idag :D


(fråga inte om den där fyrkanten, det hände nåt när jag lekte med färgbalanser eller nåt sånt)

Så här har jag sett ut idag, plus att jag invigde mina nya Björn Borg-sneakers. Förstår ni vad konstigt det kändes att ha sånna skor, jag som gått i olika typer av skinnstövlar varje dag sen november.

Ofattbart bra väder!

Det går nog inte att sägas för många gånger, den här dagen är så jäkla härlig! Solen skiner och himlen är så otroligt klar blå och jag riktigt känner våren i kroppen. Dessutom är det nästan helg vilket betyder 16 dagars ledighet för min del, jag har sportlov nästa vecka och veckan efter det spenderas i Åre med la familia. Fick höra för ett litet tag sedan att det skulle bli upp mot 8 grader nästa vecka vilket låter finemang. Åtta grader ovanför nollan alltså :D

För tillfället sitter jag med ett par lurar i öronen och pumpar härlig somrig musik, riktiga uptempo låtar med härlig feeling. Knåpade snabbt ihop en riktig sommar/feelgood lista i Spotify. Grrreaaat! Haha ni skulle se mig nu alltså, känner mig bara helt genom glad och lycklig. Tänk vad vädret gör alltså. Har precis fotat dagens outfit till er så nu återstår bara att tömma kameran och aa resten vet ni, nu ska jag bara njuta hursomhellst!


Titta! Så här snygg var jag idag i skolan hahhha..ser ut som om jag inte har nåt hår eller som om mitt lipgloss har spårat ur. Jajja, man kan inte alltid vara snygg (ironiii)


Jag fast en aning upside-down förra veckan när det helt ofattbart var minus trettiotre grader kallt utomhus..

@ datasalen

Hej på er, sitter i datasalen just nu och skriver ut fakta om buddhismen och munkar och sånt..fast jag var ju bara tvungen att klicka in här också. Solen skiner in genom persiennerna och jag känner verkligen våren nu. Jag lovar, himlen har aldrig varit så blå som den är just nu. Inte på det här året eller den här vintern iallafall. Så galet härligt! Det är nog min tur dag idag, det känns som det..haha fast jag förlorade när vi spelade nåt spel men ändå. Vi hörs när jag kommer hem senare då, later!

Sunshine :)

God morgon bloggläsare :) Drar till skolan om ett tag men vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem. Ciao :)

Frukost.





Yummie. Frukost är dagens viktigaste mål, så varför inte njuta?



Underbara eftermiddags onsdag

På ett sätt älskar jag onsdagar, eller framförallt onsdag eftermiddagar, hur opeppad jag än är där vid två-tiden när vi ska ha idrott. Efter skolan på onsdag vet man att det nästan är helg, för liksom..våra torsdagar och framförallt fredagar är lugna som bara den. 9b är inte så tokigt ju, hoho!

Ja, precis som jag nämnde var jag helt otroligt opeppad inför idrotten som var sista lektionen men det blev rätt kul ändå. Vi körde mattrugby som de flesta gillar och även om mitt lag förlorade tycker jag att vi kämpade på bra. Vi var liksom inte ett helt lag, Kristian gick därifrån efter ett tag..Karin mådde inte bra så hon var bara med ett tag och Felix hade ont i magen, så ibland hade vi bara 2 avbytare och det hände att man bara han in och sätta sig så var man tvungen att springa ut igen. However, lag röd var bäst ingen protest!

Musikprovet som jag även hade idag gick förvånansvärt bra. Åtminstone kändes det som så. Helt ärligt tycker jag att de flesta av frågorna var plättlätta så nu gäller det att se vilket betyg som kommer. Ser ju den teoretiska biten i musiken som en grej där jag har en fördel. Jag är inte världens bästa på att spela direkt, om vi säger så. Eller egentligen handlar det inte om det, jag vet att jag har musiken i blodet på ett sätt och är nog rätt musikalisk. Jag är rätt bra på att höra musik och förstå den men mitt problem är nog att få tankarna och förståelsen ner till fingrarna där allt faktiskt händer. Jaja, men det är inte så att jag blir besviken om mitt nuvarande VG i musik inte växer till ett mycketvälgodkänt till sommaren..nej nej, jag är jätte nöjd med ett VG. Men jag har musiken i blodet, jag har många släktingar som är musikaliskt begåvade så helt borta är jag inte.

Nu har jag gjort alla läxor och sånt för resten av veckan så nu återstår en tripp till soffa och tv där jag har en del inspelat på våran inspelningsbara boxer. Förresten, ni missade väll inte Desperate Housewives igår?


Utvecklingssamtal & glass

Har ni sett årets glassnyheter? Åhhh, GB's nyheter är typ vårens höjdpunkt för mig och jag vill smaka de flesta nu nu NU! Särskilt en av de nya barnglassarna som påminner starkt om en som fanns förr när jag var mindre. Med tuggummipinnen ni vet.

Skolan har varit okej, hade utvecklingssamtal som var precis som vanligt. Samtalet handlade om mig i typ 10 minuter sen snicksnackade mammy och Malin om att vi ska åka till fjällen, Malin ska till fjällen och Malin ville komma och klipp&färga sig hos mammy och blabla. Haha, jaja det blir väll så..man riktigt såg på Malin hur stolt hon var. ;)

Nu ska jag plugga pop&rock-historia inför provet imorgon, wish me luuuck!

Jag, i december-09 efter Lucian på skolan.


I LOVE Fred Perry & Björn Borg



Det här fick jag med mig från Umeå i helgen. Björn Borg & Fred Perry (me encanta!)


Känner mig lite som världens n0ob och världens nörd just nu men jag kunde inte motstå att köpa dessa skor.. och ja, för er som inte känner mig eller ser mig var och varannan dag måste få veta att det här är mitt tredje par av den här Fred Perry-skon. Jag har ett par vita med blå detaljer, ett par röda med vita detaljer och nu dessa som är vita med röda detaljer. Men jag lovar, de är de skönaste par skor som jag någonsin gått i. Åh maaaj gaad, i love these shoes. Jag måste nog köpa upp ett helt lager ifall de slutas tillverkas.


Och ett par snygga Björn Borg-sneakers i blått denimtyg.

Så vad har vi lärt oss av detta? Jo, att jag typ dör av längtan att shoppa vårkläder. Det är väll två anledningar som gjort detta. Att jag handlat vårskor och att jag gått omkring i mini korta shorts och bikinöverdel med strandtunika idag i skolan. (Det kändes inte lite konstigt att gå rakt igenom uppehållsrummet och höra allas viskningar och blickar. Hehe. Men man har ju bara spexkort i nian en gång!)


Vanlig Måndag Konstig Måndag

Det har varit en konstig dag som ändå varit vanlig. Jag menar, det är ju ändå måndag! Har hänt en del personliga saker som jag definitivt inte tänker gå in på men det känns hursomhellst bättre nu. Och om vi ska ta nåt kul har vi haft skolfoto idag med 9b goes spex. Fast tyvärr är vi väll inte den roligaste klassen så fantasin sträckte sig inte längre än sommartema eftersom vi ville att alla verkligen skulle kunna göra något (jag hade gärna gjort något mer avancerat än solbrills och shorts!) men inte ens när vi tog jordens enklaste tema hängde alla på. Man sitter inte i hoods och vägrar bjuda till när typ resten av klassen går med bara ben och shorts plus solbrillor.

Jag hade med min Nikon-systemis i hopp om att få några fina (och roliga) bilder men när jag tog fram kameran sa fotografen direkt att jag inte skulle "vifta med kameran" så då var det bara att plocka ner den. Tyvärr! Men några bilder hann jag få med iaf.



























Cissi posar på tjejtoan innan fotot när vi tjejer bytte om!


Sofia & Nathalie :)


Frida!


Cissi (the poser!) & Feeelix


Också Hanna-Panana-Hannah-Montana-Hanna-Manzana, aa Hanna helt enkelt!

See you later bloggers!


RSS 2.0