Favoritcitat

"If you don't belive in yourself, no one else will"

-
Victoria Beckham



Utan självförtroende har man ingen framtid! Tro på dig själv!


Siblings

I perioder träffar jag min moster varje helg. Hon var här förra helgen och imorgonbitti åker vi upp till Umeå, nästa helg kommer hon ner igen. Trevligt va? Och att hon och mami pratar med varandra minst en gång varje dag är ingenting konstigt. Nej nej. Jag önskar verkligen att jag och min lillebror kommer vara så tighta i framtiden. Jag får en känsla av att systrar blir tightare men vad vet jag, känner ju bara till min mummy och moster och dom är väldigt nära. Förtillfället har jag en bra relation med min bror. Trots att han är kille och 4 år yngre, vi har typ samma humor och gör många saker tillsammans. Ibland är han min slav (nej då, inte fullt så allvarligt men jag kan få honom att göra saker åt mig!) och ibland är han en riktig pest.

Trots allt älskar jag min bror, min fina fina lillebror. Linus. Den flicka som får honom i framtiden kan känna sig lycklig. Han är söt, har humor, är godhjärtad och han spelar tennis 5 timmar i veckan = vältränad! Men ni får vänta lite! Han är ju bara 11. Fast han är tusen gånger mer mogen än andra elva åringar.


Love you lillebror!

Och förresten, imorgon blir det S-H-O-P-P-I-N-G! Me gusta mucho!


Dagens KSF


Två videos från dagen! Kolla annars missar ni något!





och vi städade faktiskt lite, dessutom hade vi ingenting att ta saker med. Vi var mer arbetsledare idag! :)

Tjingeling!


Jag gillar tävlingar



Något att jag kom på att tillägga om dagen och städningen. Eftersom vi inte hade tillräckligt material för att kunna städa (jag är en aning känslig) kom jag på en rolig lek för mina medstädande. 20 poäng för en snusdosa, 15 för cigaretter, 10 för läskförpackningar, 3 för godisförpackningar och 0.5 för random små-skräp. Alla blev som galna och började plocka som bara den. Totalt 4,5 proppfulla soppåsar på 30 minuter. Och då slutades det endast för att påsarna var slut! Haha, bra jobbat! Imorgon delar jag ut priset. :D

Och förresten, bilden har inget att göra med texten att göra. Det är allra finaste Sofhia Stridsman idag. Våran stjärna!


Rent Bollsta vol 2.0

Idag stod städning på schemat igen! Karin och jag som är de nya "Rent hus"-tanterna (hmm..) var givetvis med på noterna (eller rättare sagt var det våran mentorgrupps tur). Dock var vi fler än förra gången, fast vi hade ändå bara två plockare och för lite handskar så jag och Karin roade oss med annat så länge.







Lite ofokuserat men äsch, vad gör det? Det finns nog en liten drama-queen inom mig..


Karin&Felicia!






Karin Hamberg x 3.


Drama-queen var det va?
(fast mina tänder ser knasiga ut!)

Så klart finns även rörliga bildbevis (filmer alltså) och dom håller på att laddas upp på youtube. Dock tar det mycket längre tid eftersom filerna är så stora, min systemkamera filmar i HD-upplösning och då blir filerna automatiskt väldigt stora. Jag återkommer med dom!




Helgen är nära!

Hello bloggen, redan onsdag och som alla vet efter onsdag är det i princip helg! Åtminstone i min lilla värld. Grrreat!

Vi har lusse-övat två gånger denna vecka och det känns fortfarande otroligt o-organiserat. Särskilt eftersom vårat första gig är den 6 december. Hjälp! Alla håller nog med om att vi inte riktigt fått till allt perfekt ännu, vi har egentligen bara ett tillfälle kvar att repa men vi måste lägga till fler gånger.

Jag har prov på första världskriget på fredag så jag måste plugga lite nu. Wish me luck.. och btw, historia är det värsta jag vet!

Sopgubbar nästa?

Tisdag och hela KSF var tillbaka i skolan, jag var hemma igår eftersom jag inte kände mig riktigt pigg. Dagen har flytit på himla bra faktiskt. Men tyvärr har någon bestämt att vi elever ska städa (what?) i Bollstabruk eftersom det är så mycket nerskräpning. Det var bara jag, Karin och Per som gjorde det idag fast vi egentligen skulle varit typ 10 pers (men de andra får städa på FREDAG! haha). Jag hade med mig min kamera så här kommer filmer och bilder från städningen!





Karin var en duktig städare!
Jag däremot, haha. Ni som känner mig vet också att jag inte är den man skulle kalla städerska. Rätt känslig på den fronten. ANDRAS SKRÄP ÄR INTE MITT PROBLEM!




MAMMA! Hjälp mig :(


EUWWW.

Så här duktiga var vi! En halv påse skräp som vi snällt visade upp för lärarna!


ONE TWO THREE

Så är det söndag igen då, tiden går fort när man har roligt antar jag. Har alla helger fram till terminsstarten av VT09 inbokade, hur jag ska hinna med allting? It's all about planning och tyvärr kommer bloggandet lite i kläm. Det är ingenting jag är glad över men verkliga livet är faktiskt mycket viktigare. Jag har haft kvalitétstid med mina fina kusselussar Eve och Maja sen fredag kväll. Evelinas största idol är ingen mindre än Hannah Montana, alltså har jag tittat på Hannah Montana The Movie en gång. Hade vi haft mer tid hade hon nog gärna sett att vi sett den fler gånger. Hihi, hon är gullig!

Nu ska jag ägna mig åt någonting som också tar tid, läxor. Vi har i engelska läxa att skriva ett A4 om barns rättigheter, hmm.. Det är bara att sätta igång då!







Tre bilder som får mig att må bra! Hamnen i Båstad, jag vid hamnen och vackert vatten. Fotograferat av mig och mammi på andra bilden. Den dagen var så himla mysig! Längtar verkligen tillbaka.


Samhället? Sjukt irriterande

Åh herreguuuuuud vad jag blir arg ibland. Nån i typ Luleå har bestämt att skolor med fler killar ska få mer pengar eftersom killarna behöver mer stöd. Sjukt va? Råkade zappa förbi tvåan och ett program som heter skolfront där de diskuterar just det ämnet. Tydligen visar en undersökning att en typisk skolklass på högstadiet består av en grupp tjejer som är ambitiösa och målmedvetna och en grupp killar som i stort sett skiter i allt som har med skolan att göra. Därför ska tydligen killarna få lika stor chans att nå målen. Whaaaat?!!! Skolan är gjord för flickor? Special lärare för killar? Skärpning SVERIGE! Visst, jag förstår min klass funkar precis så. De flesta i killarna i min klass verkar faktiskt inte bry sig ett dugg. Slöhet och lathet. Men dom ska inte få mer pengar för att de som inte bryr sig ska få mer hjälp. Vad är det för snack då att de som är duktiga och ambitiösa ska få "klara sig själva" och göra fritt? Jag får stå ut med sånt i skolan eftersom jag alltid varit duktig och lärt mig snabbt. Det är faktiskt först nu i nian som jag känner stöd och att även om jag jobbat färdigt får jag nya uppgifter, jag behöver inte hjälpa någon annan.

De visade klipp där två killar från Luleå som verkligen inte brydde sig om skolan. Vad gör du när du blir less på lektionerna? "Joh då börjah jA smsAh och prata". Vafan är det för bullshit snack? Skyll dig själv om du får IG eller skäll, det spelar ingen roll om du är flicka eller pojke. M-Y-G-O-D! Snacka inte om att du är skolless eller inte orkar plugga när du knappt gjort någonting alls. Är man inte på lektioner, pluggar man inte på till prov eller gör läxor ska man inte snacka om skolless.

"Men flickor kommer lättare undan med saker" Ja, så är det faktiskt. Om jag som sköter mig och skriver MVG på de flesta prov pratar med min kompis eller är lite okoncentrerad får jag inte lika fort skäll som om en pojke som är motsatsen till mig gjort det. Men vet ni vad? Det har inte med kön att göra, det har att göra med personlighet och hur man skötts sig tidigare. En bråkig tjej får tillsägelse och en lugn kille klarar sig. Så är det.

Skolor med fler pojkar ska INTE ha mer pengar. Flickor och pojkar ska vara jämställda på den fronten. Tack för mig!


Parmesaaaan!

Vi har bloggtema på svenskan. Enligt mig är det perrrfekt! Vissa snackar om ett bloggparti med obligatorisk bloggtid i skolan. Yes, på ytterlännässkolan förstår ni. Hur många andra skolor har det egentligen?

Temat är ljus&mörker och jag har en del planer för vad jag ska skriva om. Meddelar mer om det sen!

Imorgon får vi finfint besök av Rosenqvist/Bylund-family. Mini-majs, Eve, moster ullis och Erik. Trevligt som tusan! Nu ska jag äta middag, Spaghetti Bolognese (fast parmesan-osten är slut :( jag vill ha parmensan till min pasta!). Vi hörs imorgon, fellas!


Datasal

Sitter i datasalen och kollar mest facebook. Haha, vi är så duktiga! Sofh kollar Småstadsliv och det är sjukt underhållande. Haha, kolla det på youtube! Måste bara säga att jag inte kommer hinna blogga när jag kommer hem. Ska på födelsedagskalas senare! Men vi hörs imorgon!


Felicias måndag

Jag är oftast inte den trötta typen. I skolan klagar jag inte ofta på att jag är trött eller vill sova, min kropp stänger av sånna signaler och efter ett tag av för lite sömn blir jag sjuk. Inte förkyld eller något sådant. Nej, jag får ont i kroppen, känner mig yr, orkar inte göra någonting. Så blir det efter flera nätter i rad med för lite sömn. Det är bra eftersom jag annars är så lik min pappa, att kroppen till slut säger ifrån är en sak jag är glad över. Pappa hade inte den egenskapen... Hursomhellst har jag världens bästa mamma och hon vet precis hur jag fungerar, minst lilla att jag börja gå in i en sån fas får hon mig att vila. Att inte fortsätta med allt. En eller två dagar hemma är det jag behöver för att "komma tillbaka". Men idag har jag varit jätte trött! Jag förstår inte. Utmattad och jag har varit riktigt iskall. Tur att jag gjort mycket skolarbete i helgen, hade aldrig pallat att göra sånt nu. Ligger i min säng under mitt varma duntäcke laptopen. Tack för det!

Skolkatalogen kom idag också, det var på tiden! Fast 9b ser lite mobbade ut. 7 frånvarande! Bl.a Karin, Sofhia och Felicia. Alltså jag! Japp, det är därför man ser att någon fattas. Vi är ju inte med!! Hehe, skolkatalogen blir inte densamma utan oss.


Långt men viktigt inlägg

Söndag, utan stress eller press? Hmm.. jag brukar oftast känna lite söndagsstress men på senaste tiden har jag inte det. Skoldagarna går så himla fort och smidigt ändå. Jag är jätte bra vänner (vad vore skolan utan Karin och Sofh liksom? Nada). Jag har bara tagit det lugnt idag. Sovit länge, sedan hjälpt mamma och rensa sommar/vinterkläder. Allt som stavas ballerinas, sneakers och tygskor är nu bortplockade. Goodbye ljuva sommar! Dessutom är alla stora tunga jackor och skidoutfits (min helstass från Peak Performance är snyggast!) framplockade. I skoväg är det nu två helfyllda garderober (!) med stövlar. Långa, korta, svarta, bruna, gråa, med päls, utan päls, skinn, mocka osv. osv. Yesbox, ni läste rätt. Mina favoriter är lätt mina lårhöga svarta skinnstövlar. Men att min mamma älskar skor mer än någon annan kan man inte missa. Hela 8 stora papperspåsar fullproppade med diverse skor som inte passar för den här årstiden. Fast det är dessutom inte alla. Jaja, tur för min lillebror som får se hur tjejer fungerar. Ni kan börja ställa er på kö för honom!

Min mammas kusin + barn kom hit också. För att fira mig, hehe. Trots att det var typ 5 månader sedan jag fyllde år men de hade inte haft tid att komma hit. Jag fick iaf pengar till fler Thomas Sabo berlocker så nu ska jag klicka hem lite fler. :) Jag tycker att det är rätt kul att min mamma har bra kontakt med sin stora släkt. När jag blir vuxen vill jag också ha så bra kontakt med mina kusiner! Jag vill kunna ta en fika och låta barnen leka, jag vill kunna fira jul ihop, ha stora middagar och resa tillsammans. Även om det är rätt stor ålderskillnad mellan mig och mina yngre kusiner tror jag inte det blir ett problem. Jag ser framför mig hur Evelina kan komma och hälsa på mig när hon är 15 och jag 25, jag ska göra allt med henne! Och så klart mina andra kusiner också. Kusiner är liksom det närmsta efter syskon och eftersom jag bara har en bror får nog mina kusiner ställa upp som härliga människor. Jag har alltid varit minst men ändå äldst. Jag har alltid varit äldsta barnet på alla släktmiddagar och kalas, men samtidigt yngst eftersom alla andra varit äldre. Jag har vuxit upp och gillat att sitta med de vuxna och prata. Jag är ingen äventyrare som lekt själv. Så Rosanna, eftersom du är närmast mig i ålder får du räkna med att jag "behåller" dig även i framtiden. Våra barn får leka tillsammans!

En annan sak jag måste ta upp i detta alldeles för långa inlägg är saker angående mitt senaste videoinlägg. Jag måste förklara mig! Har fått ett par kommentarer om att jag säger att jag hissar Sofhia med h. Ja, jag står fast vid att jag tycker att Sofhia med h i stavning är coolare än bara Sofia. Men det är inget fel med att heta som den klassiska stavningen heller. Många har nog tagit illa upp och det var i sånna fall ABSOLUT INTE MENINGEN! Men Sofhia som är en väldigt nära vän till mig har ett coolt namn, visste ni att det faktiskt inte finns någon annan som heter Sofhia Stridsman. Hon är unik, hon är bäst och en stjärna.

Missa inte Gossip Girl ikväll, nu ska jag äta middag. Ciao!

Schoolnight at saturday

Alltså, jag hade gärna skrivit att jag inte hunnit blogga för att jag gjort en massa kul. Något riktigt roligt som jag både hade kunnat blogga om och visat er bilder på. Men om sanningen ska fram har jag varit en riktig nörd hela dagen. Först har jag skrivit på ett fakta+diskussions häfte från Kemi:n. Fakta delen är klar och diskussionen delvis. Sedan har jag ägnat mig åt ett hemprov i elektrokemi som min klass ska vara färdig med på fredag. Kan tyckas konstigt att jag ägnar timmar av en lördag till det men så funkar jag. Gör inte saker i sista minuten och på eftermiddagarna och kvällarna på vardagarna är jag faktiskt alldeles för trött för sånt. Jag har inte riktigt tid. Det går hyffsat. Jag hoppas på MVG på både uppgifterna som handlar om Kemi eftersom jag vill behålla mitt betyg i ämnet. I åttan gav Stefan mig MVG och det behåller jag gärna, betygen är viktiga så här års för oss 94:or... Sen ska jag försöka höja i fysik och biologi också. Men det kommer senare. Och jag vet att jag har kapaciteten att göra det. Mitt mål är minst 300 poäng i Juni, om någon är intresserad. Det betyder 12 MVG och 4 VG. Yesbox.

Nu ska jag fortsätta med elektrolyser av saltsyra, oxidationer och galvaniseringar. Mmhm. Sen middag. Ha en trevlig lördagskväll och hoppas ni har det roligare än jag..

Fredagen den 13:de



Vi börjar med en sån här tills jag fixat outfit, KSF och lite sånt! Take a look! Förresten. Gillar ni när jag använder utube eller videofy.me bäst?


Min blogg omvandlas till en vlogg



Jag är den sämsta bloggerskan, all energi går till min skräcknovell som är dömd att misslyckas. Åhh, fyyy!

Men videobloggar gillar ni väll? Roligare än text :)


Me and Sofh = fierce winners!

Idag hade vi idrottsdag i skolan. Badminton-turnering! Personligen tycker jag att det är kul och jag är faktiskt rätt bra på det. Killarna spelade för sig själv och tjejerna i andra grupper. Jag och Sofh spelade dubbel (samma som förra året med andra ord) och hon är verkligen den jag spelar som bäst med. Vi kompletterar varandra riktigt bra alltså. Förra året kom vi 3a och gissa vad som hände detta år? VI VANN! OH MY GOD! Vi förlorade inte en enda match och vi var faktiskt enda laget som inte gjorde det. Shit vad lyckliga vi var efteråt! Hoppade och tjoade jätte mycket. Så ska det vara. Sen fick vi spela mot killarnas ett och då gick det inte riktigt lika bra. 6-15 om jag inte mins helt fel. Men vi spelade väldigt dåligt mot dom, om vi hade spelat lika bra som i finalen hade det blivit andra siffror. Jaja, känner mig oerhört nöjd över att ha presterat så bra. Men det hade aldrig gått utan dig Sofh, det vet du!

Nu ska jag ägna mig åt skräcknovells skrivning. Åh fy vad jag hatar den här uppgiften! Jag kan inte skriva läskigt! AASGFHWWHOGKHKEPLE! AAAAAAAH!!

Födelsedagsblogg

GUESS WHAT? VI FIRAR EN FÖDELSEDAG HÄR IDAG PÅ FELICIALOVGRENS.BLOGG.SE! NÄMLIGEN SJÄLVA BLOGGEN. DEN HÄR BLOGGEN FYLLER ETT ÅR IDAG! HIHI :D FÖR EXAKT ETT ÅR PUBLICERADE JAG MITT FÖRSTA BLOGGINLÄGG HÄR. ATT DET GÅTT SÅ FORT! GALET SNABBT VA? OCH JAG VET ATT NI ÄLSKAR MIN BLOGG.

Att blogga är en viktig del i mitt liv, jag älskar att skriva (som ni antagligen märkt av mina långa och många inlägg). Blogg är viktigt nuförtiden. Tillochmed så pass viktigt att vi i några veckor ska ha blogg-tema på svenskan och skriva bloggar på lektionen. hihi. Great huh? My blog rules! :)


Long time no see

Long time no see, har varit upptagen hela helgen. Har tillbringat helgen hos min moster i Umeå. Hon fyllde år i fredags och så klart firade vi. Fast min moster var upptagen nästan hela fredagen, tjejerna hade photoshoot hihi :) jätte fina bilder! Evelina är framtida artist ju, och hon posar jätte bra.

Tillbaka till dagen då, måndagar är relativt lugna. Endast 4 lektioner. Idrott, spanska, träslöjd och so. Vi hade basket på idrotten och det var helt okej. Mitt lag hade inte så bra sammarbete dock, det funkar liksom inte om man bara spelar med 3 spelare hela tiden! Det resulterade i att vi förlorade med en massa poäng och mitt lag gjorde bara ett mål. Och det var jag som gjorde det målet :) På slöjden fick jag bara såga. Jag förstår inte, det tar max en minut för S att såga och för mig tog det typ 20 minuter. Visst, jag är sjukt dålig på det men ändå. Jesper frågade ändå på slutet om de gick bra och jag sa så klart nej så hjälpte han mig och det tog verkligen bara 1 minut. Hjälp vad seg jag var! Men tack för hjälpen :)

Förresten! Ni kan väll inte missat att aik tog dubbelguld i helgen. Svenska mästare och Svenska cup-vinnare! Proffsigt! jaja, vad är det jag alltid sagt? Gnaget är bästbästbäst! I will allways be black at heart.

Nu ska jag äta middag, sen blir det en mysig soff-kväll. Får se vad jag ska se på!

Oldie + a new one

Först kommer ett gammalt klipp, från innan lovet!



klippet nedan är rykande färsk DAGENS KSF!



Rätt komiska klipp faktiskt, jag hoppas att alla på något sätt förstår ironin i våra filmer!


T-t-t-t-orsdag

Att en vecka kan gå så snabbt. Det är redan torsdag eftermiddag! Imorgon är det fredag och för mig innebär det först 3 lektioner i skolan, utvecklingssamtal och sedan åker jag och mami till moster i Umeå. Linus ska på tennisläger i Örnsköldsvik. Min moster fyller nämligen år imorgon. Jag har hört det ryktats om bio morgonkväll, vet inte vilken film det blir dock. Vi får se...

Vi hade inställd bild idag och det innebar nästan 2 timmars lunch. Äcklig lunch dock. Vidrigt! Det resulterade i en trupp till Konsum eller Ica för de flesta. Jag och Karin köpte blandannat kakor (det slutar nästan alltid med det), konstigast var ju faktiskt Felix&Jesper som köpte något slags kött (!). Haha, jaa.. protein är ju viktigt!

En kvinna från kvinnoforum pratade med klassen idag. Intressant men jätte hemskt, vi fick se en film och hjälp vad jag hatar den där mannen i filmen. Och alla andra som misshandlar folk! Stop that bullshit!

Vet att det varit rätt lite KSF senaste veckan men jag måste skylla på min sjuka, har haft så lite energi den här veckan. Har två färdigklippta på gång. Ni får dom snart! Checka bloggen runt 20 ungefär.

Jag ser det snöar

Hello, vi har inställd bild idag och alltså nästan 2h lunch. Maten var äcklig (pölsa eller fiskgratäng) så vi sitter och gör lite skriv uppgifter. Förresten! Det har snöat idag :) hihi.

Planerar sjuk-tid

Huu, inte en så bra dag idag. Jobbig dag. För det första har min röst varit jobbigare än på länge. Den har tagit slut och jag är hes. Väldigt hes. Dessutom är jag hostig och har under den senare delen av dagen känt mig nästan febrig. Har inte tid att vara sjuk. Vi pratade om det idag i skolan, Karin och Sofh och jag, att man måste planera att vara sjuk. Vi är alla tre mer eller mindre sjuka (ja, vi blir det samtidigt oftast) och om man tänker att man ska vara hemma en dag för att kurera sig måste man planera. Vilka lektioner missas? Vilket material måste tas hem? Vilken lärare ska man fråga om vilka sidor som ska läsas på? Det är rätt jobbigt. Särskilt för oss som har inte mår bra av att komma efter.. Personligen blir jag väldigt stressad och som ni vet är det inte bra.

Dagens positiva är dock att vi börjat med lucia-repetitonerna och det ger julkänslor och som ni kanske vet är julen min favorit högtid. Vi hann inte sjunga så mycket idag och det var nog bra eftersom jag knappt har kunnat prata idag. :P Idrotten var också rätt bra. Trots att jag inte är helt frisk så var det rätt kul idag. Trippelboll (volleyboll, innebandy och fotboll) och resultatet blev 26-26. Jämt ju! Bra lagstämning ju, jag är nog den som skriker mest av alla. JAAAAAAAA, BRAAAAAAAAAAAA FIIIAAAAAAAA. KOM IGEEEEEEEEEN! BRAAAAAAAAAA!!! 

 

Nu ska jag krypa ner under en filt och dricka honungsvatten, enligt min moster är det bevisat bättre än hostmedicin. Därför har jag tagit både hostmedicin, halstabletter och nässpray. Borde bli bra inför kvällen. Vill ju kunna sova också.. vi hörs imorgon! 


Checka fellas



Kände inte för att blogga "vanligt" idag så här kommer en videoblogg! Vågat! Ledsen för min röst, hesheten personifierat ju. Ooops!


Lyckodag

Som jag skrev i tidigare inlägg hade jag idag den snyggaste tröjan! Och halsbandet :) Kolla senare i detta inlägg.

 

Skolan har flytit på bra, har inte gjort så mycket. Men nu är jag rätt trött, tur att vi inte har så många läxor. Bara en, och den är halvt klar redan. Pretty nice. Jag är trött för att det är första dagen efter lovet och jag är trött för att jag är sjuk. Egenligen borde jag nog stanna hemma men man missar ju så mycket. Jag avskyr att komma efter! En lektion så är man redan efter resten, usch.

Förresten, kan meddela att jag fick tillbaka mitt spanskaprov idag. 34/37 + MVG på uppsattsskrivningen vilket betyder högsta betyg. Trots att jag får det på i princip alla mina prov blir jag lika glad varje gång. Härlig känsla!

 







Det är egentligen inte alls min stil att ha hoodies (munkjackor etc.) i skolan annat än på idrotten och verkligen inte sporttröjor men om mitt favoritlag vann sm-guld igår så måste jag ju fira! Lyckodag igår ju! AIK vann och Bajen åkte ur. Hehehey! Good stuff. Med Djurgården på kvalplats dessutom finns det ju inget bättre för en sann gnagare. Det tråkiga är dock att det inte blir derbyn nästa år. Jaja, det blir Premier League iaf :)

 

Nu ska jag äta middag, ciao!


Inte riktigt prima ++

Hej, mobilbloggar från skolan och de funkar lika bra som vanligt. Prima ++ skulle Mandisen sagt. :) klassen har precis svettats och haft idrott men jag satt på läktaren. Är ju inte riktigt kry som ni vet, öronen värker och jag känner mig nästan febrig :( känns ju inte direkt bra med idrott då ju. Vet att en anledning till att jag har ett rätt bra betyg i ämnet är att jag faktiskt tar hand om min kropp. Trött är jag iaf. Men glädjen från igår hänger kvar och jag har i särklass den snyggaste tröjan av alla!!

<333333333333

VEM ÄR BÄST I SVERIGE? VAD VAR DET JAG SA? VA? VA? VA? BLACK AT HEART!

FÖR VI ÄR ALLMÄNNA! IDROTTSKLUBBEN AIK! FANTASTISKT! VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG ÄR AIKARE IDAG. NU. FÖR ALLTID. MITT HJÄRTA KOMMER ALLTID VARA SVART GULT!

Nu gäller det

Aaaooo, snart gäller det! -98 var senaste sm-guldet, blir -09 nästa? Vad tror ni? Vad jag hoppas på kan väll ingen missat. Kom igeeen :D

Vilken Choo? Jimmy Choo!

I juni publicerade jag det här inlägget där jag berättade för er att 14 november var en dag att lägntas till. H&M's nya designsammarbete med Jimmy Choo släpps alltså den dagen. Det börjar närma sig och självklart har jag knåpat ihop bilder från kollektionen, allt för er va? Take a look. Alla bilder från H&M.com

 




Jag har verkligen dissat gladiator-modellen på sandaler men dom i vänstra hörnet längst ner är ju bara toksnygga! Synd att det är fel säsong för sånna bara!




Snyggsnygga skinnleggins som faktiskt är av skinn, tillskillnad från många andra i samma modell



 


Läcker kuvertväska i nedre högra hörnet och dn cool i övre högra hörnet i Wang stil


Toksnygga Jimmy Choo by H&M smycken






Det finns en herrkollektion också, med skor och snygga baskläder. Jag tycker att det är stort med ett sånt sammarbete men tyvärr är det inte riktigt min stil men mycket är riktigt snyggt. Vad tycker ni bloggläsare? Kommer ni kasta er på dörrarna lördagen den 14 november klockan 10? Om ni vill ha något ur den här kollektionen får ni räkna med kö. Alla fashionistas kommer vara beredda på att gå på lik för en liten bit ur den här kollektionen. Trust me!


This is it

Åh, jag är jätte sjuk men jag bara måste tipsa om en bra film. Och nej, det är inte nån skräcksis i Halloween-anda nejnej. Det är "This is it". Ni kan inte ha missat att den går nu. Michael Jacksons sista repetitioner och lite sånt. Alla bara måste se den, MJ-fans eller inte. Jag har sett den (Rosanna! Om du inte sett den SE DEN NU!!) och även om jag visste det innan också så måste MJ vara den största artisten någonsin. Sån känsla i kroppen för dansen, sån kontroll över rösten och så pass ödmjuk faktiskt. Han ville verkligen ha de här sista konserterna perfekta. Det finns verkligen bara en - the king of pop.

 

och ja, jag har sagt det förut. Hans musik är aldrig något jag lyssnat på men jiises! Hur är det möjligt att en man kan skapa så många hits och fantastiska låtar som faktiskt betyder något. Jag kan se det från ett annat perspektiv. Hans musik är liksom klassisk, one of a kind, perfekt skapad och bearbetad.

This is it-konserterna hade verkligen varit fantastiska. Så stor och perfekt. Det var så häftiga greenscreen effekter och en massa dans. Vad sägs om 1100 dansare till They don't care about us?

Det som känns är ju att man gått miste om den här grejen, This is it är verkligen en konsert som skulle varit värd att se. Konstigt är dock att intresset för filmen inte verkar vara så stor, när jag såg den var vi 6 pers i salongen. Come on..den är riktigt bra! Se den!

 


Jag tror inte att jag måste skriva en massa om vilken stor stjärna han var för det vet redan alla. Men somsagt, se filmen! Den går på bio i 2 veckor och ni missar något om ni inte tar er tid. Även om man inte är ett stort fan, jag tycker att den är en film man bör ha sett.


RSS 2.0