Aj aj aj...

Imorse vaknade jag upp vid 9-tiden och trodde att det var jätte tidigt, eftersom jag vaknade först av alla i huset. Jag kände väldigt snabbt att någonting inte var rätt. Huvudet kändes tungt, öronen konstiga, näsan täppt, halsen svullen och kroppen varm. Eftersom jag alltid är rätt sval och min kroppstemperatur normalt är låg vet jag att om jag känner mig varm är något fel. Kollade hur mycket feber jag har. 37.5. Jaha jaha, lite för andra men mycket för mig. Normalt ligger jag på typ 36.3 eller nåt sånt. Åhååå. Drack honungsvatten så att halsen skulle vakna. Gjorde äppeljuice och mango smoothie. Trots tjocksockor, duntäcke och halsduk sitter jag här och förfryser. Åh fy stackars mig! Bara det är inte är svininfluensa eller nåt. Jag som är ovaccinerad och allt, fast jag har inga planer på att vaccineras heller. Jag är mer rädd för vaccinet än för själva viruset. Aja, man vet ju aldrig vad man kan få för biverkningar. Vad händer om 10 år och alla dör för att de tog vaccin 2009. Det är ju mina egna teorier (och mammas).

 

Nu ska jag dricka mer grönt ingefärs-te (vidigt men jag intalar mig själv att det är bra för halsen) och kolla på amerikanska dåliga komedi-serier. Tristess! Och hoppas att det är en en-dags-sjuka som går över om jag vilar extremt mycket idag. Hoppas!


Finally

Yes, äntligen! Skäms ju verkligen över att ha haft samma tillfällighets design i en evighet. Denna ordnade jag rätt enkelt eftersom att jag snart kommer övergå till en jul-design. Hallå, christmas is coming! Jag älskar verkligen allt som har med julen att göra. Min favorit högtid! Hursomhellst, finally. En ny design!

Vlogg!



Hej allihopa, jag tycker att ni ska checka den här videon. Kanske inte så värst rolig och underhållande men ändå viktig! Take your time fellas. Annars missar ni något!


Missat ksf

Vet ni, jag har märkt att jag missat att publicera videon från 20 oktober (karins kak-kalas) här i bloggen. Stort misstag! Så här kommer den :)


Dagens KSF 20/10


Movies

Eftersom jag varit en urusel bloggerska tänkte jag bjuda er på något roligt. Här kommer härliga filmklipp från tidigare ikväll. Det är jag och min bror och en massa feel-good feelings :) Take a look!

 


Krigar för guld

Ledsen kära läsare för usla uppdateringar. Typ ingen. På senaste tiden har min blogg bara handlat om min lillebrors tennis, aik-fotboll eller nåt konstigt trist random. I'm so so sorry! Men vet ni, jag har höstlov och min blogginspiration är nere på noll. Att min design varit tillfällig i flera månader gör heller inget bättre, men vet ni. jag ska ta tag i det där. ny design, ny kul läsning och förhoppningsvis ett sm-guld för AIK. Just nu spelar gnaget på råsunda mot örebro. Sista hemma matchen och fattar ni vilken stämning det är? Krig mot guld och för er som inte är intresserade av varken fotboll eller gnaget är det här en extremt trist blogg just nu. fram till söndag kommer det här vara en sån blogg. På söndag avgörs det och trots att jag egentligen inte är intresserad av sport men så här nära ett sm-guld blir mitt svart-gula hjärta lite extra peppat. alltså är fotboll väldigt viktigt för mig. om en vecka är jag tillbaka med mitt hjärta som klappar extra för handväskor och nya trender. AIK-hjärtat bäddas in i ett litet svart/gult moln tills nästa år.

Neeeej, örebro gjorde mål :(

Här hemma taggar vi ändå för matchen!


åh, titta vad jag hittade i affäre

63d1ed19e5271a20f17c65a265adceea.png

Kolla varifrån!

åh, titta vad jag hittade i affären! CRAVINGS! Ni kanske inte visste att pepparkaksdeg (ja, obakad) verkligen är något jag gillar. Ge miiig, tyvärr är min mamma en sån som tycker att man gör sin egen deg strax innan Lucia. Aah, jag. vill.ha. :) hihi.


För alltid

"Vi leder serien och Bajen åker ur, och Bajen åker ur"
Hammarby ligger sist, AIK är överst. 2-1 till rätt lag på Råsunda och Norra Stå kokar över!  Det är precis som det ska alltså. :)



Om en vecka vet vi vem som vinner! Gnaget for the win :)


Första lovdagen :)

Hej bloggisar! Bloggar från mobilen nu, praktiskt ju! Idag har jag haft mjukiskläder hela dagen och har alltså haft en riktig mysdag. Haha, sånt man bara har tid med första dagen av ett lov. :) Linus hade match vid halv 7 så vi åkte upp till övik och vet ni vad? Han vann kvartsfinalen, utklassat! 6-3 6-0 :) det betyder ju också så klart att han gick vidare från grundspelen. Stolt över dig lillebror, <3 love you! Vi hörs senare fellas! :)

Värsta kocken, Felicia

Jag lagar inte mat så ofta, det beror mycket på att min mamma gör godast mat och att min mormor faktiskt lagar en massa mat till mig. Men ibland händer det att jag sätter på mig kockmössan och lagar mat. Fast inte bokstavligttalat en kockmössa dock. Hehe. Och när jag lagar blir det faktiskt alltid gott. Idag när min mamma är på tennis med min bror hela dagen (tävling igen, ja) och min mormor har åkt till min moster i Umeå för att vara barnvakt till mina små kusiner. However, det betyder att jag är ensam hemma och det betyder också att jag står för min egen matlagning idag. Oftast när jag lagar mat blir det kyckling eller lax. Eller pannkakor. Kyckling eller lax är enklast. Till brukar jag äta ris. Jätte lätt! In med lax/kyckling i ugnen och låt det stå till det är kul och sedan fixa lite ris. Lätt som en plätt!

Mina matlagnings meriter sträcker sig inte speciellt långt men just nu känner jag för att dela med mig av lite tips!

 Krydda! Blanda kryddor lite hursomhellst. Använd mycket kryddor. Maten blir mycket godare med kryddor. När jag lagar mat kryddar jag väldigt mycket. Dels för att jag gillar kryddstark mat och dels för att jag inte är feg när det gäller sånt. Vad är det värsta som kan hända liksom? Salt och peppar är för mesar. Green curry pasta, sambal oelek och cayennepeppar - det är riktiga grejer det.

 Freestyle! Att gå efter recept blir bara tråkigt. Freestyla och hitta nya spännande recept. Mycket bättre! (fast ibland måste man ha recept..)

 Man äter med ögat! Uppläggningen är viktigare än vad du tror. Även om det är snabbmakaroner och färdiglagade köttbullar som serveras. Var kreativ.

Nu ska jag laga mat. Önska mig lycka till bloggisar

 


49 questions

Jag har lite tråkigt just nu, därför får ni en lång smått dryg lista. Enjoy fellas!

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Karin, hon får mig alltid att skratta!
2. Vad gjorde du 8.00-9.00 imorse? Först hade jag klassråd sen no i datasalen
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Samma som nu, njuter av de första timmarna av lovet! 
4. Vad hände dig 1993? Jag föddes 1994
5. Har du ett förhållande just nu? No
6. Tre ord varför du sist spydde; Oj, jag kommer inte ihåg när jag spydde sist. det var mååånga år sedan!
7. Vilken färg är din hårborste? Svart.
8. Vad köpte du sist? Har inte köpt något sedan i tisdags och då var det smaskigheter till Karins kak-kalas
9. Vad fick du senast i present? Senast? Tror kläder från min mami
10. Vilken färg är din dörr? Vit
11. Var förvarar du dina pengar? I plånkan, på mitt betalkort och på banken men som jag inte kan röra ännu
12. Hur var vädret igår? Greyish
13. Vem kramade du sist? Sofhia idag i skolan
14. Vad ser du fram emot? Hela det här lovet som jag bara ska NJUTA av!
15. Vad är 15? Min ålder. :)
16. Vilken politisk åsikt har du? Tyvärr för dåligt insatt för att uttala mig om det just nu
18. Är du random? No way, I'm me!
19. Vill du klippa dig? Topparna behöver fräschas upp lite
20. Är du över 25? Jag är 15
21. Pratar du mycket? Det beror på sammanhang. Jag är mer tänka innan prata, inte prata sen tänka
22. Kollar du på O.C.? Nej de har ju slutat sändas, fast jag gjorde det förut
23. Har ditt namn ett "X" i sig? Anne Carina Felicia Lövgren, nej inga x vad jag kan se.
24. Känner du någon som heter Steve? Steve..nej nån steve känner jag inte. Bara Stefan!
25. Hittar du på egna ord? Ibland
26. Är du kittlig? Nja, inte speciellt
27. Är du en typiskt svartsjuk person? Nejnej
29. Nämn en vän vars namn börjar på S? Sofhia Stridsman, dubbel S!
30. Vem ringde du sist? Mammi.
31. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? "Hej bästa Felicia :) jag saknar dig övermycket :( vad gör du på höstlovet? Själv ska jag till spanien :) puss&kram på dig min bästaste Felicia <33" Från min bästaste Amanda-söt!
32. Vad stod det i ditt senaste skickade sms? "Okej, puss." Till Mami
33. Biter du på naglarna? Nej, euw
34. Har du lockigt hår? Nej, spikrakt.
35. Vilken konsert ska du på härnäst? Jag är ingen konsert-människa, så ingen.
36. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Sämsta personen? Hm..jag vet inte.
37. Hur många gånger har du svurit idag? Ingen gång. Jag svär inte!
38. Vilket ord säger du ofta? Typ, men, okej, mm. Fast inte efter varandra dock.
39. Har du sett filmen ‘Donnie Darko'? Vad är det för film?
40. Ska du jobba imorgon? Nej, jag jobbar inte.
42. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Mamma! <3
43. Vad borde du göra nu? Ingenting, idag är min slapp-dag
44. Har du något smeknamn? Mormor säger Fellan och lillebror Linus säger Bellaaa men annars är jag bara Felicia
45. Sover du mycket? Oftast lagomt
46. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Don't know!
47. Tycker du om någon just nu? Några isånnafall, mina vänner och min familj
48. När diskade du senast? Beror på vad som menas med diska. Vi har diskmaskin i min familj
49. Har du gråtit idag? Nej, det var ett bra tag sedan


Outfit23/10

Marinblåa strumpbyxor + vit tight lång tee + blå-rutig tunika + svart stickad kofta + mini väska med snyggsnygg kedja.

Yes, jag idag gott folk. Lagomt mysigt men ändå lite känsla för stil. Strumpbyxor är minst lika bekvämt som mjukisbyxor ju!


Yasminej!


Det här bara måste ni titta på! Det är min vän Yasmine som filmat sina naglar (galet snygga!) och hon berättar även hur hon gjorde osv. Verkligen värt en titt. Nu blev jag väldigt inspirerad så vem vet, kanske får ni se en sån film från min också. vilken copycat jag skulle vara då va, hoppas de är ok Yasse.

Nu har jag lov i 10 dagar vilket betyder en väldigt glad Felicia. Bloggar mer senare!


Me gusta mucho



"Vi leder serien och Djurgårn åker ur..Djurgårn åker ur!"

Chalala.

 

AIK For the Win, right?


Måndag - Torsdag hela tiden!

Visst kan ni hålla med om att veckorna går sjukt snabbt? Ena stunden är det måndags-trisstess och nästa är det redan torsdag eftermiddag = nästan helg. Det känns både lite skrämmande och förträffligt på samma gång. Det är bra för om skolveckorna går snabbt kommer loven snabbare men det är inte lika bra för då går loven också jätte fort. Jaja, snart är det februari och jag står där och har bestämt vilket gymnasium det blir.

 

Skolan har varit ovanligt slapp för torsdag. Vi har sett på hela 4 filmer. Två om första världskriget, en spansk och "Låt den rätte komma in". Den sistnämnda en mycket prisbelönt svensk typ skräckfilm.2008 års bästa film enligt proffsen.  Enligt mig väldigt dålig. Konstig handlig. (12 årig mobbad kille blir kär i 12 årig vampyrtjej). Äckliga scener. Hemsk mobbing. Och lite gamlingar på det. Wow! Där har ni 2008 års bästa film!

Nu ska jag sätta mig med lite so-arbete. "De politiska ideologierna". Edmund Burke, har ni hört talas om honom?

KSF kommer sen


Lasse körde hårt med 9b idag

Först och främst vill jag säga att det inte blev någon ksf idag. tyvärr, vi tänkte aldrig på att filma. sorry fans!

Har precis haft idrott och Lasse körde hårt med oss idag. konditionstest. Hjälp! Haha, fast så jobbigt som jag föreställt mig att det skulle vara var det inte. Men vi hade kul hela lektionen, speciellt på slutet. Det gör ju oerhört mycket att vi har en så pass bra lärare som vi har också. Jag lovar att alla som någon gång haft Lasse i idrott eller matte kan hålla med om att han är den bästa läraren. Enormt förstående och rättvis på ett bra sätt, att han inte är rädd för att säga ifrån är också bra. Dessutom skämtar vi mycket och det är alltid nära till skratt på Lasses lektioner. Ja, han är en bra lärare helt enkelt!

Fast min nagel gick av när jag bytte om till idrotten. :( Ledsen smiley. Huu. mina naglar är viktiga för mig. Tur att den inte blev jätte kort och att den faktiskt har en okej form som man kan fila till lite.

Hade även spanska prov idag. Jises! Det var så laddat innan. Och efter var alla helt tomma. Som om luften gått ur oss allihopa. Meddelar så klart senare om hur det gått. Det känns så där. Hade lite svårt på vissa saker dock. Men med det bakgrund min klass har haft i spanska är det ett under att vi klarar G. Hmm. Fantastiskt att vi alla är så pass bra som vi är ändå ju. Vilka talanger vi är! Underbarn hela klassen!

Nu ska jag sätta mig med so-provs plugg till fredag. Som jag fortfarande inte börjat plugga på. Har tänkt alldeles för mycket på spanskan men nu är det bara att råplugga. Samhällskunskap som jag faktiskt tycker är kul. Yes. Så är det. Lite politik och typ politisk histora. Me likey. Önska mig lycka till!

Happy birthday karin!

Åh vilken kul dag! :D Det är 20 oktober idag och det betyder att världens bästa Karin Hamberg fyller år. Hela 15 år faktiskt! Jag är kanske den som tycker att hennes födelsedag är roligast av alla. Jag hade knepat ihop lite skojjigheter. Partyhattar och party-tutor med glitter. På första hålet köptes smarrypinnar, två stora paket glass, mycket exklusiva kakor och äppeljuice. Sen hade KSF kalas. Hihi, och det märke ALLA i våran skola. Jag lovar, ingen kan ha missat det! Vi tog den glass vi ville ha sen tjatade vi till oss plastmuggar och plastskedar och portionerade ut glass i stora lass till alla. Fast vi åt på riktiga tallrikar och hade riktiga bestick som jag övertalat hemkunskapen om att få låna. Vi hade hur mycket glass som hellst och med partyhattarna på gick vi och delade ut både hattar, tutor och glass till dom som ville ha. Så snälla tjejer! Synd bara att vissa inte kan förstå att man kan ha lite kul. För Karin fyller faktiskt bara år en gång om året! De flesta reagerade glatt iaf.

 

Sen på lunchen hade vi vårat årliga kak-kalas, vi hade det förra året också faktiskt. Riktigt mysigt! Men vi orkade inte alla smarrypinnar så dom delades också ut. Vi är verkligen så generösa, ingen har någonsin varit så snälla på den tiden jag gått på Ytterlännäs.

Det har varit riktig glädje hela dagen så alla lektioner har flytit på bra. Lovar att ni ska få se filmer från dagen senare. Men nu måste jag plugga, spanska prov imorgon. Wish me luck!


19/10


Måndags KSF här :)

Enjoy!


KSF:ar från i fredags

KSF videos från i fredags, de är i 3 delar som inte är så långa vardera. Alla är värt klick dock. Hoppas att ni fortsätter kolla trots att jag nu inte längre använder youtube. videofy.me är lite nyare och fräschare :)

Senare idag kommer dagens filmer. Har suttit och pluggat spanska inför provet på onsdag så det är därför jag har varit lite oaktiv i eftermiddag. Jag har iaf kommit fram till en sak; spanska oregelbundna verb är verkligen ingenting jag gillar. Digo, hago, salgo, llego och blahablaha. Blandar ihop alla!


Fridays

Äntligen ska jag blogga och berätta om min fredag. Det var först "surströmmingsdag" i skolan som faktiskt var bättre än jag förväntat mig. Det var bra arrangerat liksom. Fast jag höll mig till lax och ingen surströmming. Kanske lite fegt men helt ärligt skulle jag aldrig någonsin äta surströmming. Usch! Vi var på en show om surströmming också, haha. Konstigt... en gubbe berättade om historia, dyr fisk och blahablaha. När han öppnade EN burk trodde jag seriöst att jag skulle börja gråta. Ögonen blev alldeles grumliga och jag fick mycket må-illa-känslor. Det är en sak jag verkligen ärvt från min farmor! Att vara väldigt känslig för äckliga dofter och sånna andra äckligheter. Haha. Dass och ofentliga toaletter typ. Verkligen mer än alla andra! Haha.

Efter det hände det riktigt viktiga. Våran presentation för de där eu-gänget. Alla var så himla duktiga! Jag var bra, alla var bra. Och som team var vi oslagbara. Man märkte att dom var imponerade över våran engelska. Så bra uttal hade dom nog aldrig hört från 15-åringar. Hehe, och våran engelska lärare Malin var himla stolt. Det märktes! Våran bästaste no-lärare stefan var också väldigt stolt. Och vi hade det jätte trevligt. Efter åt vi allesamans god middag på Hornöberget. Stefan som är jordens snällaste människa bjöd alla på efterrätt. Det blev liksom en mer "vuxen" stämning med lärarna och allt. Svårt att förklara men vi hade det jätte trevligt. Dessutom efter i bilen på väg hem lyssnade vi på Madicken. Hihi, kalla oss vad ni vill men KSF hissar Astrid Lindgren. :) Det får vi filma och berätta mer om. Håller dessutom på att klippa fredagens KSF-film. Tills dess får ni några bilder!


Surströmmings-show med Ruben!


Coola matrådet. Ni ser Sofh där också. Matrådets bästa :)


Utsikten från konferens-rummet vi höll till i var inte direkt att klaga på. Vackert va. Höga Kusten-bron!
Sofh kör allting i huvudet en sista gång. Ni ser även Hanna aka Hanna-Panana, Hanna-Manzana ja Hanna helt enkelt.

Karin repar sitt material.
Vi var galet bra helt enkelt! :D

Förresten alla läsare. Världens bästa tv-program börjar ikväll. Gossip Girl! Säsong 3. 19.00 Kanal5. Missa inte!


Fantastiskt

Yeeeeeeeeeeees :D AIK vann mot Gefle, yeeeeeeeeeeeeey. Fatta vad bra. Nu leder vi med 4 poäng över tvåan göteborg. SM-GULD SM-GULD SM-GUUULD! Mitt hjärta kommer alltid vara hundra procent svart/gult, alltid.

Sleept tight

Det här är sista inlägget för dagen. Tänkte bara tacka för fina kommentarer från er läsare som droppat in under kvällen. Sådant uppskattas alltid. Så farfar Gunnar, tack för lyckönskningarna om surströmmingen imorgon. Fast chansen att jag ska våga smaka är väll obefintlig?

Och angående en annan kommentar jag fått. Nej, jag har inte förlängt håret. Förvånande att ni trodde det faktiskt! Vet inte vem som undrade men mitt hår är ett hundra procent naturligt. Det har helt enkelt vuxit rätt mycket och börjar blir rätt långt. Får höra det rätt ofta, mest från Karin och mami men ändå. Älskar att mitt hår blivit bra längd. Kérastase made this! Helt ärligt är bra hårvård viktigt. Så mitt hår ser ut som det gör av tre anledningar; 1) Min mamma är frisör 2) Top klass på samtliga produkter som kommer nära mitt hår, bara det absolut bästa i mitt hår! 3) bra genetiskt arv helt enkelt. Det gör också en del. Mitt hår och min hud kommer från pappa, på gott och ont. Folk som säger att jag är lik min mamma vet inte så mycket, kolla på min lillebror! Där kan ni se ett barn som är likt sin mamma. Kolla på mig så kan ni se en flicka som ärvt en massa av sin far.

Godnatt till imorgon bloggisar!

Love you lillebror


Stolt över dig lillebroooor!

http://www.kramforstennis.net/reskkc09.shtml
klicka på länken!


Videofy.ksf


Ni vet vad det gäller va? Dagens KSF så klart! Med bara KF idag dock. Som ni även ser har jag bytt videoplattform. Youtube finns kvar för er som känner för det men det är den här jag kommer lägga upp i bloggen. Videofy.me it is. Och för er som bara brukar hoppa över de här inläggen kan jag gärna tipsa er om att faktiskt ta er de där 5 minuter som dom snittar. Ni kanske missar något kul!


Imorgon = dagen D

Aaaah, vilken stressig dag! Torsdagar är egentligen rätt simpla och eftersom vi slutar 14.35 blir man inte så överdrivet trött. Förutom för att det är i slutet av veckan då. Men idag gott folk. Åh, hjälp! Han inte gå på bild-lektionen och kom 15 minutre för sent till svenskan. OMG. Jag som aldrig missar en lektion och aldrig kommer försent! Ungefär så iaf, jag är ju mänsklig faktiskt. Men faktiskt har vårat projekt som vi arbetat med hela veckan tagit oväntat mycket tid. Imorgon är dagen med stor D. Hjälp! Nej nej det kommer gå så galet bra, jag lovar. Särskilt eftersom att Karin kommer vara en ny positiv människa imorgon.

Det blir en himla konstig dag imorgon förrsten. Först i skolan har vi något lärarna har kommit på som så fint heter "Surströmmingsdag". Surströmming är vårat landskaps egna rätt och vi ska lära oss om det. Så imorgonbitti klockan 08.00 ska halva min klass och jag baka tunnbröd. Det äts ju som bekant till fisken. Usch vad det kommer lukta! Eeeeuuuuuuww. Direkt efter skolan drar jag och vi som arbetat med det här projektet till Höga Kusten-hotellet och riggar och kör genrep och sedan smäller det. Efter ska vi äta god middag. Så det blir en heldag. Dessutom kommer min kamera att finnas med hela dagen så jag lovar lite bilder och sådant sedan.

Ska plugga lite så att jag kan mina papper någorlunda till imorgon. Vill ju inte skämma ut mig direkt! Här får ni lite oseriösa nytagna webbisar.


Kul för er va? Ingen är perfeeekt. Ciao! 

Dålig stämning idag

Hmm, konstig dag. Mycket konstig dag. Lång dag som inte känts lång. Har suttit många timmar med projektet till på fredag även idag. Skippade no,engelska och musiken för att sitta i datasalen och arbeta med några av mina co-workers. Stefan hade som tur är tid att sitta med också så att det gick på riktigt bra. Har rätt bra koll på läget nu.

Saker har dock hänt så att det varit konstig stämning. Det blir ingen KSF film idag gott folk. S har av personliga själ (en nära vän till familjen har gått bort) inte varit på skolan idag. Eller hon var i ungefär en timme men vi gjorde ingen film. Det var varken några sånna tillfällen eller sånna känslor. Det förstår ni nog säkert.

Ska fortsätta göra samma sak som jag gjort ett tag. kolla diverse bloggar och hitta lite stilinspiration. Har tappat all inspiriation för nya kläder. Därför blir det bara rätt trista outfits, mycket synd. Bloggar mer senare!


Europa här kommer vi, typ!

Skolan denna dag har varit förvånandsvärt slapp. Okej, fast det kanske jag inte ska säga. Hade först teknik där jag fortfarande är rätt osäker på allting. Hämta en lödkolv säger Sören och jag säger en löd vaddå? Haha, eller njaa riktigt så är det inte. Men jag har använt både lödkolv, lödpasta (en slags gegga) och lödtrådar idag. Mig på tekniken skulle ni gärna sett va? Men tack och lov fick jag en massa hjälp både av Sören, Stefan och Felix. Den sist nämnda dock en klassis. Jag är inte den som vanligtvis tar för mig jätte mycket och "kräver" att jag ska få hjälp men på teknik&träslöjd gör jag faktiskt det. Ibland har jag märkt att jag kliver fram framför andra som väntat längre än mig också och det har jag märkt i efterhand så det är inget jag gör medvetet, sorry klassisar om jag tagit er tid.

Efter det såg klassen på film. "Låt den rätte komma in" som är en svensk skräckis. Väldigt konstig enligt mig och rätt äcklig. Vi har inte kommit så långt ännu dock. Resten av dagen har jag + 5 9b:are suttit i datasalen och arbetat flitigt (första timmen sysslade jag och Karin mest med Facebook och bdb om vi ska vara ärliga, men vi har en bra anledning!). På fredag äger våran redovisnig inför typ 15 européer rum och vi är inte så förberedda. Idag var första arbetsdagen. Önska oss lycka till. vi är specifikt utvalda (kan ju bara för att skryta lite säga att alla 6 har MVG i engelska..hehe) och indelade i olika grupper. Hela KSF är så klart med och våra områden är flodpärlmusslor, smådjur och våra mål. Intresseklubben antecknar for sure! 11.50-15.30 tar rätt mycket på krafterna så våran bästaste no-lärare och projektledare Stefan sa till oss att fika i kafeterian och han betalar. Mycket generöst, han är riktigt generös. Snäll och rättvis, bestämd om det behövs men han är ändå en av mina favoritlärare. Vi kommer jobba med det här resten av veckan fram till fredag då vi kommer köra på så det ryker! För vi är bäst och det här eu-projektet var menade för oss. Yes!

Missa inte Desperate Housewives ikväll. Höjdar tv-kväll absolutely!

KSF it is


Jag vet, det var en evighet sedan sist. Ledsen att ni behövt stå ut! Gårdagens film blev så otroligt trist så här kommer en dagens KSF. Fab!

 


NioBe är inga problem

Hej alla läsare. Ny skolvecka och nya planer. Faktiskt hade jag förväntat mig två fullspäckade veckor fram till lovet men det ser ut som att det inte blir så jobbigt. Denna vecka har jag endast en läxa, svenska läsläx plus läslogg (gjort) och nästa vecka har jag so-prov (ismer och lite politik) och spanska prov. So:n kan jag i princip allt om och spanskan kan jag delvis. Skulle haft kemi-prov men eftersom min skola har regeln max 2 prov i veckan sa Stefan att vi tar det någon gång i framtiden. Han är inte så noga med tid på prov, så länge vi visar att vi kan det mesta är det lugnt. Piece a cake!

Dock har jag lite andra grejer som ska ordnas. På fredag händer grejer minsann. Och jag lovar att ni får veta mer om det snart. Imorgon ska jag sitta nästan hela dagen och jobba på det. Jobba jobba jobba!

Ska ta en dusch nu och sedan klippa KSF filmen. Håll utkik här under kvällen folks! :)

Outfit12


Lårhöga svarta skinnstövlar

Jeans med snygga detaljer - Crocker

Grå enkel top - Lindex

Svart kofta

Rutig sjal - H&M

Chanel-örhängen

Länge sedan ni fick se outfit va? Körde på en basic-stil idag. Det är verkligen typsikt mig. Jag älskar jeans enkel top och sjal grejen. Särskilt till mina snyggsnygga stövlar!


Tennishelg, kusinhelg

Söndag utan söndags-stress går det? Jag tror inte att jag är ensam om att på söndagar känna lite stress och jobbiga känslor inför kommande stress-veckor. Får aldrig någonting vettigt gjort på söndagar heller. Men idag känner jag mig bara lugn. Helt lugn. Trots att jag vet att det i skolan kommer vara 2 stress&press (massa prov!) veckor innan lovet. Det är nog det här jag väntat på. Faktiskt ända sen skolan började i augusti har jag väntat på att den ska komma igång på riktigt. Med en massa prov och läxor. Enligt mig har vi haft det förvånansvärt lugnt. Några okomplicerade prov och lite läsloggsarbeten men det är väll ingenting att klaga på. Vet inte om det är positivt eller negativt då det säkert kommer hur mycket som hellst snart. Att gå i nian ska väll vara rätt tufft?

Hursomhellst kan jag snabbt förklara den glesa uppdateringen denna helg. Min moster + familj har hälsat på. Hennes sambo Erik är målare och har spacklat och sådant här hemma. Vi bygger ju om en del och han har fått hjälpa till. Jag har haft kvalitétstid med min kusin Evelina. Hon är så gullig när man verkligen ser att hon tycker att jag är den absolut bästa människan i hela världen, ingen kan vara coolare än mig! Verkligen en ego-boost. Hennes hår är både plattat och lockat och flätat, naglarna sött lackade och lika glittriga som mina, runt handlederna dinglar förstora armband som egentligen tillhör mig och vi har gräddat en massa "asagoda" plättar. När hon är här vill jag verkligen bygga på våran relation som jag hoppas kunna njuta mer av när hon blir äldre. För även om jag inte är den som njuter mest av att lacka hennes naglar så vill jag bygga grunden för något fint i framtiden. Det gör jag gärna med alla mina kusiner, men hon är den som är mest lätt tillgänglig just nu.

Min lillebror har spelat tennis hela helgen och är nu på väg hem. Gissa om jag är sjukt stolt när han vunnit hela turneringen! Alla matcher vunna och en guldpokal. Han har aldrig vunnit en hel turnering tidigare och jag blir så glad när han blir bättre och bättre hela tiden. Jag  vet att alla hela tiden sagt att han har talang, hans backhand och forhand har alltid varit vass (eller nått i den stilen) men när det verkligen lostnar och allting klaffar kunde inte tennisvärlden vara bättre. Glöm inte mina VIP-platser till Wimbledon!

Svårt svårt

Hej alla bloggläsare, eftersom att 90% av mina läsare är sånna som följer bloggen och återkommer varje eller åtminstone varannan dag vet ni att jag inte bloggat speciellt mycket den här veckan. Jag har känt att bloggen måste få vila ibland, jag har funderat på bloggens framtid och hur jag faktiskt vill ha allting. Annars bloggar jag bara på om allt jag kommer på och väldigt mycket personlighet och innehållsrikt. Allting på nätet går att hitta tillbaka till och finns där för evigt. Är det verkligen rätt att vem som hellst ska kunna läsa om mig när jag är 15 år trots att jag vuxit upp och blivit vad jag nu blir. Jag vet inte. Samtidigt som jag älskar att skriva innehållsrikt och med mycket detaljer måste jag bestämma mig för vad som är bäst. Att leva nu eller blicka frammåt? Bilder jag lägger upp, är det kul eller inte att dom för alltid finns här. Den här veckan har jag funderat jätte mycket på min framtid, först och främst på gymnasiet som kommer närmre och närmre för varje dag. Allting är så svårt. Jag gör saker komplicerade när jag funderar på olika möjligheter, olika vägar. Vilkem riktning ska jag ta? Lämna tryggheten eller fortsätta med mängden. Efter denna blogg-fria paus saknar jag det här. Det tillhör ju min rutin, det är en del av mig. Att få skriva av sig. Jag började tillochmed att skriva läslogg tidigare för att jag kände behovet av att skriva. Vad. Som. Hellst. Jag behöver skriva. Det är mitt sätt att vara kreativ. D5000 och jag har sammarbetat riktigt bra  de senaste dagarna också. Det ska ni få se bevis på.

Jag är iallafall glad över att jag kommit fram till vilken gymnasielinje som passar mig bäst. Det har jag nog alltid vetat egentligen. Jag är en sån som jobbar bäst med hjärnan. Vissa passar bäst för att arbeta med händerna, vissa är skapta för att sjunga eller dansa, vissa diskuterar bäst. Jag använder gärna mitt intellekt. Kan man säga så? Siffror och sånt, jag funkar bra med den typen av grejer. Så kommer det alltid vara.

Men nu när jag är tillbaka vill jag hemskt gärna ha er hjälp. Det krävs så lite. Klicka precis här nedanför och säg vad ni tycker. Gillar ni när jag bloggar personligt eller ska jag satsa på lite mer allmänna saker. Vill ni ha mer bilder, åsikter, Felicia eller någonting helt nytt? Oavsett vad ni tycker känner jag för lite inspiration. Om den här bloggen ska ha en framtid vill jag veta hur den ska se ut eller åt vilket håll den bör gå. Annars måste jag fundera ännu mer och med era åsikter kan jag fatta besluten jag måste fatta och om jag faktiskt vill att vem som hellst ska kunna sitta om 20 år och läsa om mitt liv som 15 år. Tack alla för att ni läst allting.
 


Jag älskar hur jag fixat mina naglar den här veckan! Silvrig bas och rosa-glittrigt lack från Mavals nya kollektion som skänker 5 kr per såld förpackning till Bröstcancerfonden. Snyggt samtidigt som man gör en god sak. Den här bilden är grym!


Confusing

Ahh, jag är så himla förvirrad och känner att jag vill göra flera saker. Varför tvingas välja? Varför, varför, varför. Åhhå. Ibland är det tufft att vara 15!

uppdaterar er mer senare gott folk. Måste bloggpausa nu! Återkommer imorgon. Och förresten, missa inte desperate housewives ikväll! Första på säsongen ju!


GT = uttjatat


"This is my own style" Jasså du? Från Gina Tricot finns ingen egen stil. Det är inget fel på själva tröjan i sig men att den kommer från Gina gör den så extremt opersonlig. Kläder från GT är bland det tråkigaste jag vet! Opersonliga kläder känns verkligen trist. Skippa vita converse, tighta klorbleka jeggings från Gina och så klart den oversizade randiga tröjan från Gina Tricot i valfri färg tack. Kombinera det inte tillsammans iallafall. Dagens stilråd från mig!


Det är vitt och börjar på S!

Jag vill bara snabbt meddela att det snöat i Åre idag. Mamma är på kurs där och ringde för att tala om det. Haha, och alla som skrattat åt mig när jag sagt att det kommer snö till 22 oktober. Haha, det är 3 idag and I told you so!

Östersundöstersundöstersund

Hej på er. Befinner mig just nu i Östersund. Det har jag väll berättat för er? Jo, det har jag nog. Min lillebror har tennisturnering här uppe och jag som är en såå snäll storasyrra är så klart med som fan-club. Eller ja, hade inte nåt bättre för mig och det skulle kännas så trist att vara hemma själv fredag-söndag. Hursomhellst orkade jag inte följa med på dagens första match. 10.00 skulle den börjat (men som vanligt förseningar som alltid på tennis) så istället för den matchen stannade jag på hotellrummet. Har sovit himla dåligt inatt. Dessutom är det sjukt kallt utomhus. Fram med vinterjackan allihopa! Förutom att ha duschat i en evighet har jag slö-kollat på tv. Inget värt att se den här tiden dock. Kul att min moster och minsta kusinen Maja är med också.

 

Frukosten imorse var okej. Inte den bästa men ändå helt okej. Men rummet är fint iaf. Mammy upgraderade oss till ett superior-rum.

 

Uppdaterar mer senare, nu ska jag försöka få på mig lite vettiga kläder. Har suttit i en vit fluffig morgonrock i en timme nu. Förresten, allt nagellack på EN nagel har gått bort. Det ser knäppt ut. Stackars mig!


KSF igen


Dagens KarinSofhiaFelicia. Dagens höjdpunkt va?


Inspirationsdag.

Hej på er. Kan ni förstå att det i princip är vinter nu. Det var -5 grader imorse. SJUKT! Det är bara 1 oktober. Funderade på vinterjacka imorse men kände ändå att om jag börjar med den nu kommer jag inte vilja ha någon annan sen. Vinterjackan används ju ändå till mitten av april ju!

Vi skippade praon idag. Det var inspirationsdag för oss unga i kommunen. Så att inte alla ska flytta här ifrån. Haha. En kille (som förövrigt var så extremt lik pappas kusin Pontus Challis så jag trodde på riktigt innan han presenterade sig att det var honom) föreläste om hur man bäst ska söka jobb. Skumt.. vi 15 åringar har ju nog med svårigheter att veta vilket program vi ska gå i gymnasiet. 1,5 timmar snack var det iaf. Lite bättre än en till dag på klädextra. Vi slutade dessutom tidigare. Har varit hemma sen 13.40 och det var behövligt med en sån dag för trötta mig. KSF kommer sen också.

Prinsess-expressen är på ingång alldeles snart. Bloggar när jag har tid :) Ciao.

RSS 2.0