Onsdag

Det är otroligt fint väder här idag, hur bra? Mycket bra. Satt ute med Karin + Sofh på lunchen och njöt i solen. vi hade bara tid i typ 20 minuter men det var trevligt.

Gjorde inte kemi provet, tyvärr. Var riktigt laddad för det, istället ska vi göra det nästa onsdag. Typiskt! Nästa vecka blir en jobbig vecka, musikhistoria prov (ångest!) kemiprov och matteprov. Oj oj.. Jag gjorde dock so provet idag, det gick nog hyffsat bra. Max var 42 så jag får någ typ 37 eller nåt. Missade på någon kung och kanske någonting på något annat. Aja.

Är "ledig" imorgon, har opperation dagsverke så vi ska jobba några timmar och tjäna pengar till barn i afganistan. Haha, på fredag är vi också ledig. Skönt som bara den! Jag behöver verkligen vila några dagar, måste dock plugga musikhistoria tills jag dör. Kan ju ingenting!

Njut i solen nu, det ska jag göra.

Karboxyl hit och hydroxyl dit



Kemi pluggandet gör mig förvirrad...msn konversation mellan mig och Karin nyss. Önska mig lycka till imorgon!

Mardrömsdag

Nedan kommer ett långt klagande inlägg, det är mitt sätt att avreagera mig. Läs om du har lust.

Det har varit en riktigt jobbig dag. På alla sätt. Alla åttor har först varit på miljövisning på Ådalsskolan, gymnasieskolan i våran Kommun. Det var trist. Gick bara runt där utan att få veta särskilt mycket om programmen. Vi fick inte välja grupper själva. Min blev som tur är inte allt för hemsk. Våran guide pratade inte särskilt mycket och det var nästintill folktom var vi än gick. Jag vann en bok, tror inte att jag kommer läsa den. Är oerhört tacksam över att inte vunnit den där solstolen som stackars Ida vann..

Dagen fortsatte som vanligt på skolan och ingen ville vara kvar. Minst 80 % av 8b måste ha känt för att åka hem istället för de 3 lektioner som var kvar.

Ikväll är det möte om gymnasiet för föräldrar och elever. Det är det enda som vi kommer få veta. Inger säger att det inte kommer folk när vi går i nian och informerar men Malin säger att det gör det. Vem ska man tro på? Jag har valt att lite på min mentor, Malin alltså.

Vi har så sjukt mycket saker i skolan de kommande 6 veckorna. Jag är så stressad och irriterad, det känns som om jag går in i väggen snart. Imorgon är det dessutom ett jobbigt NO prov. Jag måste helt enkelt välja. Möte som gäller gymnasiet eller plugga inför ett viktigt kemi prov. Det känns som om Stefan (min lärare) blir sur och låter det påverka betyget om jag flyttar fram provet imorgon eftersom jag inte hunnit plugga tillräckligt och jaa.. Allt är jobbigt. Svårt att förklara är det också.

Det är inte som i vanliga fall att vi har en massa ett tag sedan vet man att det blir lugnt någon vecka. Det är nya prov/läxor precis varenda dag i 6 veckor frammåt. Jag som inte nöjer mig med G får så klart jobba hårdast!

Jag har alltid velat ha bra betyg i skolan, jag har alltid haft bra betyg. Jag har aldrig fått ett IG på ett prov, jag har aldrig fått "bara" godkänt. Det är oerhört viktigt för mig att få mina betyg. Jag har heller aldrig haft press på mig från någon annan att få MVG, jag tycker inte att jag är en sämre människa om jag får ett G på ett prov men jag vill ha det där MVG:et. Och jag vet att jag kan. Men det krävs lite mer. Jag kan ärligt talat säga att jag inte nöjer mig med mindre än MVG i matte, svenska, engelska, religion, historia, geografi, samhällskunskap, spanska, kemi, fysik, biologi. Det vore heller inte fel med högsta betyg i hemkunskap, slöjd, teknik. Det är om jag inte räknar fel 14 MVG. Resten av ämnena nöjer jag mig med VG. Ja, jag har höga krav. Jag vill ha de där betygen. De är viktiga för mig. Man kan diskutera om jag sätter hög press på mig själv eller inte. Men jag tycker inte att jag sätter press på mig själv. Jag skulle aldrig låta mig pressas att nå betygen. Jag nöjer mig bara inte med mindre, jag kämpar till jag får det jag vill ha. Jag får ofta som jag vill.

Usch, och som Stefan sa. Det är kanske dåligt planerat av er att sista kvällen ska vara avgörande. Ja, det är dåligt planerat men det spelar ingen roll. Jag har pluggat det här tidigare men jag vill ha alla plugg tillfällen som går. Det är under sista kvällen man lär sig de där detaljerna som skiljer G från VG/MVG. Det är sånt man glömmer efter ett tag. Grunderna sitter men detaljerna glöms. Jag har inget annat sätt att lära mig på. Det funkar inte för mig att lära sig detaljerna så bra att de sitter no matter what. Jag avskyr att känna mig stressad. Mitt minne fungerar inte bäst under stress.

Sofia sa en bra sak idag. Det är lika bra att vi sover kvar på skolan. Håller så himla mycket med om det, de tar ju ändå bara tid att åka hem. Man måste ändå plugga så fort man kommer hem. Ta dit lite dynor så klarar vi oss. Mat kan vi ju fixa, datasalen fungerar och tv har vi i uppehållsrummet. Viharingetliv.com blir vi men jises vilka bra betyg 8b skulle sitta med. Inga IV-elever här inte. Nej nej. Vad säger ni 8b, Sofh kanske kan sjunga vaggvisor till vi somnar framför elden i matsalen. Eller ska vi ta hemkunskapen som sovsal?

Inte en allt för bra start på vecka arton

Jag måste börja med att berömma er för erat jobb med att kommentera. Att gå ifrån noll noll noll till ett par stycken är jätte kul. Det uppskattas verkligen. Alla ni mindre bloggare måste hålla med om att det är kommentarerna som gör det hela. Jag bli iaf väldigt glad för mina kommentarer, åtminstone de flesta.

Skolan idag har varit trist. Framförallt träslöjden. Förra veckan gjorde jag ungefär lika mycket men då hade vi skoj på annat sätt. Idag hade vi knappt roligt med varandra. Sören gillar verkligen inte Karin! Det märks så tydligt. Jag spikade i 4 spikar idag sen fick jag bara vänta på att Joel skulle svarva färdigt så att den skulle bli ledig. Uttråkande! Och onödigt. Jag tycker att lektionerna borde vara mer frivilliga. Men man måste ändå ta ansvar för sitt eget inlärande. Vissa skulle nog inte klara av det men då får man gå tillbaka till det klassiska sättet. Om jag inte har någonting att göra, kan jag då inte lägga tiden på något viktigare? Eller om man har en lektion som man ska läsa på inför prov och det är sånt jag ändå gör bättre hemma måste jag då vara kvar på lektionerna? Eller om man känner att man kan det mesta redan efter 15 minuter, ska man ändå behöva sitta där i 60?

Eftersom jag var sjuk två dagar förra veckan missade jag en del, blandannat so prov så det ska jag göra på onsdag. Och no prov och svenska inlämning. Har med andra ord ganska mycket jobb idag och imorgon. Dessutom är jag dödstrött. Bra start på veckan eller?

Gossip Girl

Aaah, som ni säkerligen vet är mitt favorit program Gossip Girl. Det är så obeskrivligt bra. Dagens avsnitt var super. Ni måste hålla med! Jag ber om ursäkt till mina läsare som inte är lika fast vid programmet, ni får helt enkelt stå ut med lite sånt bloggande.

Slutet av dagens avsnitt gjorde mig helt überglad. Det ska vara Blair & Nate. Har varit så missnöjd över hela Blair & Chuck grejen som pågått väldigt länge. Hahah, jag visste väll att B&N skulle återförenas. De hör ju ihop. Åtminstone om man läser böckerna som serien är baserad på (jag har så klart gjort det!). Hoppas nu att det håller i sig ett tag. Då blir åtminstone jag glad. :D Sweet.

Ni måste hålla med om att Gossip Girl är det bästa programmet som någonsin gjorts?

Väderflicka mitt nya jobb?

Hmm, jag vill inte vara någon glädje dödare direkt men det ska tydligen bli kyligare tider. Igen. Detta fina väder håller i sig till mitten av vecka. Sen kommer istiden tillbaka, nästan iaf. Så där lagomt till sista april. Skoj eller hur?! (stor ironi)

Jag sa ju att det skulle vara kallt på valborg!

Tack Rosanna :)



Rosanna gullis, kul att du tycker jag passar i det. :) Känner mig dock supertöntig och helt konstig med det så den där grejen var once in a lifetime. Åtminstone mittbenan.

Kombinerade trender, high fashion



Kors i taket modebloggare. Felicia kombinerar åter igen en massa trender. Volanger, spets, skärpet och see trough.

Klänningen är min mosters gamla, skärpet hittade jag i garderoben. Skojjade till det hela genom att kombinera det. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

När trender går för långt


När trender går för långt.

En midjekort mocka jacka med fransar (avskyvärd!) + djurmönstrat + trasiga leggings + flätat mockaband + mittbena = trender som går för långt. Njut av de här bilderna, ni kommer aldrig någonsin se mig i mittbena någon fler gång. Kombinationen är avskyvärd. Det finns ingenting snyggt med de här bildena. Kombinera aldrig så många trender samtidigt. Gör aldrig det.

Eller ja, vad vet jag? Ni kanske tycker det här är skit snyggt? Tell me!

Svartgult hjärta



2009 är året. Härliga tider, ni ser väll vilket lag som ligger i topp?
Vad var det jag sa...

Dagens i collage


Jag är tillbakaaa, känner mig så himla sprudlande glad. Har en massa energi. Allt tack vare solens återkomst, hade glömt hur det var att vara utomhus - utan att ha en stickad kofta, tjock vinterjacka och skinnstövlar. Tack vare all min fina energi bjuder jag på bilder som inte är allt för seriösa. Min kära bror fick vara med på två också. Med sitt älskade tennisracket. Sportis där!

Ni kan även se min outfit för dagen. Har en oversize slapp tröja, blå tight kjol och gråa leggings. Har ju ett av mina par solglasögon också. De är svarta och coolt annorlunda, från Moods of Norway. Det är ett av mina favoritpar.

Har även på mig ett halsband med en AIK berlock, det har jag när jag vill hedra favoritlaget lite extra. kände för det idag.

Hey there, hello sunshine.

Hallå där bloggisar, det är lördag. Solen skiner och snön är i princip helt borta, får väll erkänna att mina tankar om att snön skulle hålla i sig till midsommar inte var helt genomtänkta. Inte så realistiska. Det är skönt och finemang att slippa snön. En obeskrivlig känsla. Att jag dessutom mår lite bättre är ju också trevligt.

Bloggar mer i eftermiddag, håll utkik under dagen. Har en massa idéer på gång. Ha det bra så länge. :)

Remsandal från Björn Borg

Björn Borg: 6716069110
Om ni nu mot all förmodan ska ha ett par gladiatorsandaler tycker jag att man ska satsa på en lite mer annorlunda sko. På bilden ser ni en remsandal som jag tycker är väldigt fin. Och annorlunda, den sticker ut från mängden. Lite färg och med ett annorlunda utseende. Den är cool för att vara remmig. Det är Björn Borg och ni kan köpa den bl.a hos Brandos.se

3 trender ni inte ser på mig i sommar



3 saker ni inte kommer se på mig i sommar:

Gladiatorsandaler - Det är jätte snyggt, på rätt personer. Just nu tycker jag att precis alla går i gladiators. Som de flesta trender som blir för stora gör de mig inte lockade, tvärtom. Jag blir avskräckt. Vad är tråkigare än att gå omkring i samma skor som alla andra har? Kom på något nytt! Köp sandaler i en cool färg, våga sticka ut från mängden. Stick ut från alla svarta/bruna gladiators.

Fransar -  De syns på skor, västar, jackor, väskor ja allting. Fransarna blir alldeles för mycket. Jag skippar fransarna i år. Indian trenden kan stanna vid hårbandet. Ta det inte ett steg längre.

Jeansjacka - Det är samma effekt som gladiatorsandalerna. Alla älskar jeansjackans återkomst. Den klär vissa men inte mig. Tänk efter en extra gång innan ni köper en jeansjacka.


Hej Beyoncé


Mer taggning till folket

Jag är faktiskt riktigt bra på att organisera saker, det är lättast på datorer. Har suttit och sorterat diverse bilder och taggat (dvs. markerat vilka som finns med på bilden) och lagt upp i olika mappar. Taggningen är ett verktyg jag annars bara använt på facebook, men det är faktiskt riktigt bra. Säg att jag vill ha en bild på min mormor, då behöver jag inte sitta och leta i tusentals år för att hitta bilderna utan det är bara att klicka fram alla mormor bilder. Smart va?

Har ägnat mig åt att sortera in alla skolbilder, bilder som jag fotar i skolan. Det tar sin tid och alla ska hinna taggas.

Först i mappar om 6b,7b,8b och sedan hösttermin eller vårtermin. Allt för att göra saker enklare. Det här är sånt man aldrig hinner göra annars, men man borde göra det oftare. More taggning till folket.

Roligheter tillräckligt roligt för att roa sjuka mig

Hej på er, valde att stanna hemma idag också. Eftersom jag bara har skolan till 10.40 kände jag att jag ändå inte har så mycket att göra i skolan, mår fortfarande inte alls bra. Har svårt att sova så jag har snart varit vaken i två timmar. Tjoho- Precis vad man egentligen vill när man kan sova. Aja, har därför slö surfat runt på på facebook.

Hittade även videon nedan, nån vänlig själ skickade den till mig nu när jag är sjuk (en annonym kommentar faktiskt)
Killen är sjukt lik Björn Gustafsson, eller hur? Videon är tillräckligt rolig för att roa stackars mig som är sjukt uttråkad. Ha en bra fredag, vi hörs senare.

Härliga tider (2)


2005-07-12 17:25

Sommaren 2005 var riktigt fin. Som ni ser på bilden hade vi 27.5 grader i våran pool. Det var tillochmed halv sex på eftermiddagen. Shit. Kommer du ihåg farmor?

Har grävt fram en massa bilder från 05 och så brun som jag var då har jag nog aldrig någonsin varit, kanske när jag var typ 2 år och var utomhus dygnet runt. Då var jag pepparkaksbrun och vithårig. Det var tider det. Härliga tider.

Så snälla snälla, låt 2009 bli precis så bra som 2005. Härliga tider.

Härliga tider

Ni ser vad klockan är, det är riktigt fint väder häre uppe. Tydligen ska det bli ännu bättre i helgen, härliga tider.

Sommaren kanske faktiskt kommer till norrland i år också.

Vanilla Coke

Någonting jag verkligen saknar i läskväg är Vanilla Coke, kommer ni ihåg den? Den fanns för jätte länge sedan (läs:2003) en vanlig Coca Cola med smak av vanilj. Jag tror det är en sak man antingen älskar eller hatar. Jag gillade den, saknar den faktiskt riktigt mycket. Synd att den inte finns i Sverige längre.

Vad säger ni? Var Vanilla Coke eran favorit?

F goes

I skrivande stund är klockan 09.16 och nej, jag bloggar inte från skolan, inte från mobilen, ingen skolk no no. Jag är sjuk helt enkelt. Inte sjuk så att jag kräks till höger och vänster eller hostar ihjäl mig eller något liknande. Men jag är inte pigg någonstans, mår illa har ont i magen och halsen känns inte okej den heller. Att åka till skolan som vanligt var inte ett alternativ för mig idag, även fast jag borde. Torsdagar är inte den allra bästa dagen att vara sjuk på. Vi har ungefär alla ämnen och jag gillar som bekant inte att missa något. Har ju dessutom so provet som är idag. Det får bli på måndag. Men jag skulle behövt ta hem lite saker från skolan. Kemi och svenska blandannat. Vi får hoppas att jag kan ta mig till skolan imorgon och ta hem det. skulle vara bra att ha sakerna hemma över helgen. Aja, det får bli som det blir. Solen skiner iaf.

Ha en bra dag.


11 juni 2010 - en dag av sorg?

Hej på er, ännu en dag har passerat. Nu är det ju snart helg! Dagen har verkligen varit...jag vet inte. Vanlig men ändå så ovanlig, flamsig men ändå fokuserad. Förstår ni.

Det hela började på våran första lektion, bild alltså. Vi håller på med det här reklam projektet. Kommer ni ihåg att jag berättat om det? Man skulle göra en affisch, manus till en reklam och sånt. Min grupp tog det hela ett steg längre. Vi gjorde verkligen en reklamfilm. Angelica tog med sig material och vi gick ut och filmade. Jag som tycker det här är skoj var helt klart mest ivrig. Så klart hade jag huvudrollen i våran fina reklam. Ska be Angelica skicka den till mig så ni kan få se, Karin gjorde en liten behind the scenes film som ni eventuellt får se. Jag gör ungefär allt för er läsare men det är bäst att hålla hemligt till visningen. Jag såg nog riktigt rolig ut där. De andra eleverna som kollade på måste trott att jag var knäpp. Haha. Ni kommer att få se.

Vid lunchen möttes vi av att maten var slut, det händer rätt ofta nu för tiden. Irriterande eftersom vi inte har lunch hur länge som hellst. Minst 15 minuter skulle det ta, så det var bara att vänta. Mattanterna hade tydligen inte tänkt att laga till mer pannbiff. Taskigt för oss som har sen lunch på tisdagar. När vi väl fick maten satte vi oss ner vid ett bord. Eftersom det bara var 8 elever som skulle äta från våran klass just då satte vi oss vid samma bord nästan allihopa. 6 elever plus 2 två lärare. Malin och Stefan, favoriter!

Vi hade frisbee och lacrosse på idrotten. Det blev faktiskt riktigt roligt, åtminstone för mitt lag. Vi började med frisbee. Jag, Jesper, Nicklas, Sofie och Nathalie vann båda frisbee matcherna ö-v-e-r-l-ä-g-s-e-t de andra lagen gjorde inte ett enda mål mot oss. Så himla proffsigt! Haha, sorry klasskamrater. Det var lätt att se vem som var bäst. Sedan körde vi lacrosse. Överlägsen vinst första matchen och andra matchen blev 2-1 vinst till oss. Gissa vem som gjorde ett mål? Jag.

Jag tycker att vi har så himla bra sammanhållning, jag tycker det funkar bra i 8b. Åtminstone stora delar av 8b. Vi har som sagt en fantastisk sammanhållning. Som lag håller vi ihop och peppar varandra. Som det ska vara. Dagen vi slutar på ytterlännässkolan som 9b kommer vara sorglig. Det kommer nog vi alla tycka. Vad säger ni mina klassisar, vi får njuta av de dagar som är kvar helt enkelt.


Musikhistoria är fakta, inte kunskap.

Hej igen, måste tyvärr meddela att det inte bli någon "Dagen i bilder" idag. Sorry. Fotade ingenting idag. synd, jag ska bli bättre. Bloggar-Felicia är fortfarande idésprudlande.

Vi arbetar som ni vet med musikhistoria på musiklektionerna. Det är bland de tråkigaste jag gjort, ja det tycker vi alla. Men idag var faktiskt värsta lektionen. Vi har ett häfte med info om allt vi ska kunna. Renässans medeltid klacissm osv. Idag skulle vi alla sitta vid bänkar och göra en egen sammanfattning. Om det viktigaste. Hur ska vi kunna veta vad som är viktigast? Sammanfattningar vill vi i 8b ha, men de ska vara skrivna av lärare. Eller åtminstone av någon med koll! Desssutom är allt så himla rörigt i det där häftet. Snälla nån, vad är egentligen mening med att kunna allt sånt här? Onödigt vetande. Det är inte kunskap, det är fakta. Fakta är sånt man kan slå upp i böcker eller kolla på internet om man vill veta. Alltså inte nödvändigt vetande, inte kunskap. Och vet ni vem som upplyst mig om detta? Min vän Amandas mamma, hon borde veta. Hon är rektor!

Hade även första spanskalektionen efter fiaskot före påsklovet. Det kommer ni säkert ihåg? Det är alltid lika dant, efter prov (då vi alltid blir upprörda) skärper hon sig och uppför sig jätte trevligt. Kommer med pedagogiska förklaringar, är snäll och glad. Samma visa varje gång. Planeringen verkar ganska bra. Vi har knappt några lektioner kvar den här terminen! Jag fick även tillbaka mitt prov. Jag blev verkligen chockad. Enormt chockad. Jag fick 38,5 av 40 möjliga. Det är alltså mvg. Hjälp! Jag som inte förväntat mig mer än godkänt. Kände mig ju hur förvirrad som hellst efter provet. Jises.

My misstake

Jag måste börja med att be om ursäkt för mitt lilla snedsteg igår. Självklart vet jag att H&M's nya designer INTE heter Williams i efternamn. Han heter så klart Williamson. Ursäkta. Vet inte vad som hände, bloggade kanske lite för mycket igår? Vad säger ni?

Skolan idag har varit okej, berättar mer senare, men tisdagar är alltid lika trista. Dryga och trista, dessutom är det alltid äcklig mat. Fy!

Nu ska jag verkligen plugga so.


Jag antar att jag är lite skadad

Att ha ett syskon som är mindre, i mitt fall en lillebror, kan vara rena pesten ibland. Men oftast är det väldigt bra. Jag älskar Linus! Trots ålderskillnaden på knappt 4 år kan jag faktiskt umgås med honom, och ha kul. Jag uppskattar det verkligen. Han är inte alls så där barnslig som man skulle kunna tänka sig att en kille som snart fyller 11 skulle kunna vara. (Tänker på vissa personer i min klass, på hur de skulle kunna varit när de var 11). Jag tror att han kan ha blivit påverkad av mig, jag vet faktiskt inte. Han är antagligen helt annorlunda när han umgås med sina vänner. Vi kan verkligen skratta åt samma saker, vi har en speciell humor. Trots att vi inte har samma intressen för 5 öre. Han är den största sportisen världen skådat. Jag menar, vem i världen ser annars matcher på Eurosport som han redan sett? Alltså repriser? Jag förstår det inte alls! Men han gör det. Dessutom har han ett starkt sinne för humor och älskar att underhålla. Linus är en riktig entertainer! Han kommer bli nästa svensk gullegris i stil med Björn Gustafsson, hysterin med honom efter Melodifestivalen 2008 fick en hel del girlies att bli helt tokiga.

För några timmar sedan åkte han med bussen till våran moster, i Umeå. Helt själv. Han ska praoa hos Erik i två dagar. Kul för honom men jag blir så klart lite oroad. Inte för att han inte ska klara av bussturen själv, det gör han. Men det finns en massa andra hemska människor där ute. Jag oroar mig alltid alldeles för mycket.

Jag antar att jag är lite skadad. Säkerheten framför allt, ungefär. När jag var mindre (dagistiden) gjorde min pappa en massa lappar med telefonnummer som jag alltid hade i alla fickor. Bara ifall att. Man vet aldrig vad som händer. Jag har alltså kunnat både mammas och pappas mobilnummer så länge jag kan minnas. Vad gör jag strax innan Linus ska iväg? Skriver lappar med telefon nummer! Kalla mig patetiskt eller överbeskyddande eller vad ni vill men jag antar att jag är lite skadad. Han är åtminstone utrustad med mitt, mammas, mosters, eriks och mormors mobilnummer.

Matthew Williams s/s H&M 09




Det här är H&M's nya designer sammarbete. Har ni hört talas om Matthew Williams? Det här är hans verk. Del 1 av sammarbetet som släpps på onsdag. Del 2 släpps senare i vår. Vad tycker ni? Jag tycker att vissa av plaggen är lite för mycket, särskilt i kombinationen med ett annat som också är lite over the top. Min favorit är den blåa kavajen, den är skitsnygg! Det blir lite för mycket  med de matchande byxorna dock. Min andra favorit är de rosa shortsen, också riktigt fina! Kanske tillsammans med kavajen?

Nu vill jag veta vad ni tycker? Hiss eller diss?

Jag är verkligen super vacker!


Träslöjden idag var riktigt galen. Skrattade hela tiden (inte så ovanligt för att vara jag visserligen) och arbetade inte speicellt mycket. Det är faktiskt inte mitt fel. Sören prioriterar inte mig i första hand helt enkelt. Jag behöver faktiskt hjälp! Hursomhellst var Felix en aning elak mot Karin, han kastade spån i hennes hår. Inte bra. Jag föreslog att vi inte skulle förlåta honom alls, inte ens om sisådär 15 år när vi har återträff i klassen. Det var väldigt taskigt. Spånet försvann inte! Men vi var inte små änglar heller. Men han började!

På bilden kan ni iaf se mig. Jag har mitt projekt på huvudet. Det ska i framtiden bli en skål. Jag vet, det ser ut som en lampskärm. Aja. Jag visar er resultat sen. Jag var ju tvungen att testa den på huvudet. Min lugg ser förrsten helt hemsk ut. Vet inte vad som hände där. Borste från det tack. Så där brukar det aldrig vara, mer bara rakt ner. Det är sånt man får bjuda på. Det här inlägget blev förresten inte som jag tänkt, ni får bara en bild och alldeles för mycket text. Sorry!

Sunshine, det är måndag gott folk.

Vilken dag!
Att vara tillbaka i skolan efter påskhelg och påsklov var från början riktigt jobbigt. Imorse var jag både trött och hade ont i magen (samma som igår) så att få i sig frukost var riktigt hemskt. Okej, jag är ingen frukost-ätare som klarar av att äta en massa tidigt på morgonen. Jag klarar det inte! Men tillskillnad från många i min ålder äter jag frukost. Varje dag, även om det inte alltid blir super mycket äter jag alltid någonting. Imorse blev det väldigt lite. Endast några skedar yoghurt. Konstigt nog har jag inte känt av det så mycket under dagen, det här med att frukostätare mår bättre bla bla kanske inte stämmer på mig? Jag har inte känt någon skillnad alls. Nåja, jag ska så klart fortsätta med att äta frukost.

Kommer ni ihåg den där teenage report saken jag tjatade om innan lovet? Jag har fått tillbaka den nu och då kan jag stolt berätta vilket betyg jag fått. Ni kanske kan gissa? Det innehåller 16 bokstäver och förkortat blir det MVG Jag har också haft utvärderingssamtal och betygssnack med min Engelska lärare. Mitt betyg är väll ingenting att diskutera, jag har ett solklart MVG som inte ändras i första taget. Men det här var mer prat om hur jag ska kunna utvecklas i rätt riktning. För även om jag har högsta betyg betyder inte det att jag bara tar det lugnt och känner mig lugn nu. Jag vill ju bli ännu bättre!

Min nya grej som kommer i samband med den nya designen är ett lite nytt koncept. Jag tror det kommer glädja er läsare. Jag vet att jag är lite dålig på bilder i bloggen, det kommer liksom inte helt naturligt. Jag är en skrivare. Men bilder från dagen har jag hela tiden. Därför börjar jag idag med det här nya. Först ett inlägg om dagen i text. En massa ord, långa stycken, ja precis så där jag skriver. Och efter det ett inlägg bestående av mestadels bilder. Bra va? Dagen i bilder kommer alldeles strax. Kom tillbaka om ett tag!


Blackbeat.



Kolla här, jag tycker att det här är riktigt roligt. På bilden ser ni mest besökte bloggarna hos blogg.se.
På plats nummer 16 är bloggen "Blackbeat". Det är inte så svårt att gissa vad den handlar om. Blackbeat, black at heart. Svartgult. Solna. Råsunda. 1891. Ja, ni har nog redan förstått. Det är en AIK blogg så klart! Det är ett bra bevis på vilket lag som faktiskt är störst och bäst. Jag vet inget annat lag som ligger på 16 plats på mest besökta. Jag har visserligen ingen koll alls när det gäller sportbloggar. Jag håller mig mest till kategorin mode. Blackbeat visar var skåpet ska stå helt enkelt.

Framgångarna fortsätter för mitt favoritlag. Jag har det i blodet. Vinst mot Brommapojkarna på en pinsamt dålig fotbollsplan hemma för BP. Pinsamt.

Kolla vad duktig jag varit!

Designen är så gott som färdig, det känns helt rätt. Lagomt somrig. Vi har ju fortfarande snö här.

Men det jag är mest stolt över är det här:

Jag har alltså gjort en helt egen bloggkolls ikon och dessutom lagt in den i designen och lyckats fixa allting.  Good Girl!

Genom att prenumerera på min blogg kan du enkelt hålla reda på när jag uppdaterat så du får läsa allting. Min underbara blogg. Klicka på bilden vettja!

Vad tycker ni om mitt jobb?

Bonaqua emotion, me likey!


Jag gillar att prova nya produkter, jag älskar det. Särskilt om det är goda nyheter.
Som den nya bonaquan jag provat som ni kan se på bilden. Köpte den på Subway i Malmö (älskade Subway!)
Det är samma goda smak, persika alltså men detta är med aloe vera. Personligen tycker jag inte att de tillsatta antioxidanterna, vitamin E och Aloe gör någon skillnad på smaken. Tur det! Persikan är min favorit.

Jag känner till en massa knep som företag gör för att sälja bättre. Det är inte så avancerat egentligen. Att lägga till nyttigheter är ett knep. Jag bryr mig inte så mycket om det verkligen är aloe och det där i, jag dricker bonaqua ändå. Men om det nu stämmer är ju det bara ett stort plus. Bonaqua persika är gott. När den är nyöppnad och iskall. Åtminstone ibland. Karin + Sofh vet att vi haft lite problem med det. Ett samtal till företag glömmer vi inte i första taget. Men det är en annan historia. Ha en fortsatt härlig söndag. Ikväll är det tv-kväll. Först Gossip Girl och sedan Wipeout. Söndagsparty med Fredrik och Filip har också premiär ikväll. Måste ju kolla på nyheterna så jag kan blogga om vad jag tycker senare.

Allt är jobbigt

Hej på er, hur är det med er idag?
Med mig är det så där (trots att solen faktiskt skiner!). Jag är trött, har ont i magen (vet inte ens varför), måste plugga SO och som om inte det vore nog har jag så klart (ingen är väll förvånad?) fått med mig en förkylning från det jag trodde var sommaren. Malmö alltså. Amandas förkylning i combo med att jag har haft betydligt mindre kläder än vad jag är van vid var kanske inte så himla bra. Är därför hängig. Den här förkylningen ger dock lite omväxling från mina tidigare förkylningsepidimier det här året. Det är mest snorigt i näsan (jag vet, det är sånt ni inte vill veta..) och ont i halsen. Ingen hosta alltså. Men en massa nysningar hela tiden. Åhhå vad jobbigt. Tur att jag bara ska ligga hemma och ta hand om mig själv idag.

Igår var jag i Örnsköldsvik, hela dagen! Min bror hade tennistävling (något seriespel tror jag plus lagtävling) så jag agerade snäll storasyster och följde med. (Det fanns vissa baktankar om shopping också...) Tennishallen var iskall alltså ett till minus för min stackars förkylning. Och tiden för shopping blev minimal. Hittade en bikini dock. Och en väska till min laptop!!! Har letat som en galning överallt väldigt länge och det är så himla svårt att hitta snygga väskor till 17". Men äntligen! En från Fred Perry. :D Men jag köpte den inte, var inte helt säker på måtten och ville avvakta. Har nu kollat på internet och den passar! Fantastiskt härligt. Jag blev galet glad.

Imorgon är det back to business som gäller. Eller åtminstone back to ytterlännässkolan. Åh vad vi alla älskar våran kära Ytterlännässkola! (Ironi) men nu efter påsklovet kommer allt flyta på enormt snabbt. Det är ju skolavslutning när som hellst. Det betyder att jag måste börja fundera på skolavslutningskläder och skor. Svårt men himla kul för min klädsjäl. Dessutom fyller min kära bror år på skolavslutningen. Vad ska jag planera för honom? Allsång med "Ja må han leva" i kyrkan kanske? Isånna fall får jag hyra in min vän Sofhia så hon får sjunga. (Videon på youtube har i skrivande stund hela 653 visningar!)

Bilder från Skåne


Fina påskägg i Malmö stad

Härligt försommar väder vid Lomma beach

Jag njuter i solen hemma hos Amanda
.
Sunshine, sunshine. Det kändes konstigt att sitta på gräs utan tusen meter snö på.

Jag fikar i solen med en ice chai latte i handen.

Är ledsen men mer bilder än så får ni inte, resten av bilderna jag har är med en massa personer som jag inte vet om jag har tillåtelse att visa upp i bloggen. Ni får därför bara dessa just nu.

Äntligen, jag vet att ni har saknat mig.

Jag lever!
Äntligen gott folk, äntligen är jag tillbaka. Och jag lever. Jag har varit inaktiv i hela 8 dagar (det är typ rekord!), shit. Kan knappt förstå det själv. Men bra har jag haft det, helt underbart. Men jag har saknat er. Jag saknade att blogga redan efter några timmar. Tänkte på er. Var inne på blogg.se via Linus iPod Touch och klickade några gånger på "Nytt inlägg" men mer än så blev det inte. Jag har tillochmed planerat min comeback väldigt noga. Hade tänkt mig en ny storslagen design och en massa nya saker, men det tar sin tid och mitt sug att blogga blev på tok för stort. Designen och resten av det där storslagna kommer så fort som möjligt.

Har ju som ni vet varit nere i Malmö. Sveriges tredje största stad och i dagsläget helt klart varmast. Har åkt från vinterland till skåneland och försommar. Ni anar inte hur härligt det har varit! Kan ni förstå känslan av att åka någonstans utan att behöva ha en vinterjacka som väger 5 kg? Jag vet, det är svårt men varmt och trevligt har jag haft det. 18 grader, i skuggan! Hej bikini! Eller ja, nu ska jag inte överdriva så mycket. Någon bikini har jag inte haft på mig, vill ju som man säger "Svettas in våren" och har haft bra kläder. Inte för mycket och inte för litet. Vill ju absolut inte bli förkyld (igen).

Det har fotats en hel del, men de kommer med den där storslagna comeback grejen jag har pågång. Så snart som möjligt alltså. Jag vill som sagt bara meddela att jag lever. Fast de flesta av er har antagligen sett mig smyga omkring här på nätet. Facebook, bloggar och mail osv. Har känt mig som en liten tjuv, har smygit omkring utan att folk ska märka att jag kommit tillbaka till vardagen.

Vi hörs så fort som möjligt, ni ska inte behöva vänta i 8 dagar den här gången. Det kan jag garantera.

Spanska, jobbigt jobbigt.

Sitter nu i datasalen i skolan, har spanska men våran lärare är knäpp. Hon är inte ens här.

Fick gjorde ju prov och ingen har fått veta resultatet men hon har skickat mail till oss och berättat att provet (uppenbarligen) var en aning svårt för oss och alla som fått G/IG ska göra om. Har man fått godkänt, alltså klarat det ska man ju inte behöva göra om? Hon har dessutom skickat både prov OCH facit till oss så vi kan öva. Vem skickar facit? Då kan man bara lära sig meningarna utantill. Dessutom är facit fel. Jag blir galen, har ju ingenting att göra här egentligen. Har redan kolla mail, facebook och nu bloggen. Ha ett bra påsklov.

Efter skolan drar jag ner till Malmö (Lomma) till min vän Amanda. Mycket trevligt. Särskilt att slippa vinter. Norrland borde döpas om till vinterland. Vi hörs någongång, tar inte med mig laptopen. Ska vila lite från allt sådant. Ett riktigt lov med andra ord. Kommer hem till tisdag så vi hörs då eller på onsdag.


Felicia Open nonstop

Vi gjorde lite andra saker än bara räkning idag på matten. Det var tur det. ingen är speciellt lockad av att jobba med boken så här precis innan lov. Så i grupper med 5 pers. i varje fick vi en massa nonstop och skulle göra procent och relativ frekvens. Det var inte det som var det roliga...

Min grupp blev en mycket bra grupp. Vi blev färdiga med uppgiften fortast och kunde alltså "leka" lite efter. Jag gjorde en liten tävling, "Felicia Open" ett namn inspirerat av tennistävlingarna min bror följer helt slaviskt. Den av mina gruppmedlemmar som kunde göra högsta stapeln av nonstop. Alla klarade 3 stycken. Jag också. Vad jag kunde se var det bara Felix som var riktigt nära att klara 4. Bravo. Ingen vann dock. I pris hade jag en fikabiljett.

Sofh (the girl with the voice you know) började sätta fast nonstops innan för strumpbyxorna och Felix satte fast gröna nonstops i Karins hår. Haha. Det ramlade ner en hel del efter henne vart hon än gick sedan. Har så klart bilder på allt detta men de kan ni inte få se. Synd för er, medverkande på bilderna har inte tillåtit det. Har visserligen inte frågat men ändå. Jag behåller dom i mitt eget förvar. Jag älskar att fotografera alla möjliga saker, det är så himla kul att ha kvar som minne. om en vecka, en månad eller ett år kan jag kolla på bilderna igen och minnas och skratta. Tänk om 10 år när jag för länge sedan gått ur nian och lämnat 8b, tänk då. Då kan jag ta fram bilderna och tänka tillbaka på allt galet vi hittade på i min klass. Håller ni inte med mig?

Onsdag

Halva veckan har gått, imorgon är det skärtorsdag. Trevigt eller hur? Många är lediga imorgon, inte jag. Har hemkunskapsprov som jag ska plugga inför. Dessutom får jag förhoppningsvis veta resultatet på det där superhemska spanska provet. Usch, vill inte veta!

Skolan idag har trots allt varit bra. Fast det har varit riktigtriktigt kyligt. Det känns precis som i november när första snön kommit och man inte riktigt inte hunnit vänja sig vid kylan. Våran vinter har helt klart börjat om. Snart har det varit snö på riktigt i ett halvår. När jag kom hem från Malmö efter höstlovet v.44 hade första snön kommit.

Vet inte om jag berättat om projektet vi börjat med i bild. Det är ett litet projekt men himla kul. Reklam faktiskt. Ni får inte veta vad min grupp ska lansera ännu. Det är en hemlis vi håller för oss själva. Jag tycker att det är väldigt roligt med reklam. PR är min grej. Synd bara att vi inte har alla resurser som krävs. Jag har hundratals idéer till bra reklamfilmer för just våran produkt. Men med våra förutsättningar (kommunen har köpstopp!) kommer våran att bli grymt bra. Jag har huvudrollen! 50% av våran grupp ville inte vara med... Resultat får ni se senare.

Spelade badminton på idrotten. Jag + Mary vann, vi var helt enkelt grymt duktiga. Goodgoodgood. Dags att plugga vitaminer och mineraler.


Chailatte mums.

Här sitter jag och dricker en supervarm nygjord chailatte. Filar de sista meningarna på min svenska skrivuppgift. är färdig med den nu.

Det var egentligen meningen att ni skulle få se en liten bild eller nåt men blogg.se krånglar. Det fungerar inte att ladda upp bilder! Chailatten blev hursomhellst alldeles för stark. Det smakar glögg, ni bör veta att jag inte gillar glögg, måste nog tyvärr hälla ut den här. Eller göra typ 1 liter chai av en liten fin mugg.

(Chailatte är ångad mjölk som blivit skum plus smaksättning. Har köpt min på flaska hos kahl's kaffe om någon undrar)

Skoldag - tisdag

Puh, förra inlägget var verkligen riktigt jobbigt. Därför ska jag försöka mig på ett lite mer positivt inlägg. :)


Det här är en bild från dagens musik lektion. Faktiskt ingen historia idag, för ovanligthetens skull. Har haft musikhistoria i en evighet. Jag blir snurrig bara jag tänker på Bach, Beethoven och den där Händel. Aja. Vi fick idag spela "Rockin all over the world" Ni har säkert hört den. Jag och Karin spelade keyboard och vi var lika duktiga som vanligt. (Det är tillåtet att fuska ibland, :P) Som ni ser ritade jag lite på instrumentet. Det är vi alla tvunga att göra, särskilt jag och karin. Annars glömmer vi vilka tangenter som gäller vid de olika ackorden. Fick mig ett par skrattattacker som vanligt och när trummisarna kom av sig blev det vissa problems för oss också. Trummorna är ju helt klart viktigast.

En annan rolig sak idag var kemi-lektionen med Stefan. Världens bästa lärare förövrigt, kommer verkligen sakna honom när tiden på Ytterlännässkolan är över. Iaf, Stefan eldade på pengar idag. Han la en 100-lapp i en T-röd/vatten blandning och tände sedan på. Det började så klart brinna! Efter det testade vi med 50 kr och det funkade också. Filmade men det får ni inte se. Vore inte speciellt schysst att lägga upp saker på utube utan att fråga om lov. Dessutom vore det olagligt. Ha! Så bra är jag på lagar. Hursomhellst började nästan en plastbricka brinna och hela klassen tyckte det var både coolt och kul.

Ska skriva klart en svenska uppgift nu. Då behöver jag inte göra den imorgon. Tur det. Vi ska ha badminton imorgon. Skojjigt!

Spanska my god.

Jag behöver skriva av mig lite. Det gäller som så många andra gånger våran spanska. Den gör mig (och många andra) helt galen. C, som är våran lärare är speciell. Det vet vi. Provet idag var extremt konstigt, inte alls som någon förväntat sig. Man borde inte tycka att det är något problem med att översätta meningar på spanska när man går i åttan men med våran lärar-historia är det faktiskt det. En stor del av dagens prov var att översätta meningar från svenska till spanska. Kan tyckas låta som en enkel grej men icke sa nicke. Har man bara fått meningar från boken som har en betydelse är det ganska komplicerat att ändra till exempelvis "Jag kommer till festen (Voy a la fiesta)" och sedan skriva meningen. "När kommer han till festen" Jag tycker att det var för svårt för våran nivå. Med det här provet nöjer jag mig definitivt med ett G (skulle aldrig kunna tro att de orden kommer från min mun).

Innan lektionen kände jag verkligen inga positiva känslor alls (konstigt med tanke på mitt vanliga humor och positiva inställning till det mesta). Jag var inte alls redo för prov. Även fast jag pluggat. Men det är så svårt med spanska, det är lummig och man vet inte vad man ska plugga på. Aaah!
 Fy!

Det är iaf avklarat och jag får förhoppningsvis inte omprov (det skulle vara första gången någonsin för mig i sånna fall). Blir det omprov kommer jag gå under, det vore tragiskt. Kan ni tänka er mig, med ett omprov? Nej, inte jag heller.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll roligt hurra? Nej.

Man kanske skulle kunna tänka sig att när det nästan är sommar i södra delen av landet borde våren iaf vara på väg i en annan. Sundsvall är ju för tusan ungefär Sveriges mitt, jag bor bara 10 mil ovanför så det är inte som Karesuando direkt. Man kanske skulle kunna tänka sig att det skulle finnas åtminstone lite solsken. Man kanske skulle kunna tänka sigf att det skulle finnas en liten svala eller en tussilago. Nej. Det är idag 6 april och det snöar!
Man kanske skulle kunna tänka sig att det finns en framtid för norrland också? Nej nej och åter nej. Gillar du snö och kyla är det ganska självlklart var man ska bo. Vill du ha vinter nästan halva året är det också väldigt självklart var du ska bo. Norrland.

Blåmåndag

Hallå där sunshines, "stilla veckan" har precis börjat. Idag är det blåmåndag eller svartmåndag. Detta betyder alltså att det är skärtorsdag på torsdag och påsklov för stora delar av landet. (Notera att jag inte visste all denna information helt utantill utan var tvungen att kolla upp det på google)

Min måndag har varit bra. Precis som en vanlig måndag. Försöker känna ett lugn i denna vecka fylld med skolarbete. Har ju spanska prov imorgon och jag måste verkligen plugga! Det kommer gå galant eller väldigt dåligt. Claudia ger oss alltid väldigt enkla prov men efter förra provet tror jag att hon kommer höja nivån. Hursomhellst är det ända vi kan göra att hoppas på det bästa. Önska varandra lycka till och hoppas att varenda en av oss får VG. För jag tar för givet att precis alla, varenda en, i årskurs åtta ska klara godkänt i Spanska som vi har med C. Det borde vi göra!

Dagens roligaste var helt klart delar av Svenska lektionen. Vi skulle egentligen skrivit på en avslutande skrivuppgift om böcker vi har läst. Jag och Karin som tänkt göra det mesta av uppgiften hemma (det är lättast så) pratade om skrivuppgiften idag istället. Funderade kring ordval och blabla. De flesta andra arbetade på bra. Vi hade vikarie och hon tyckte antagligen att vissa av oss pratade lite för mycket. (Man skulle kunna säga att jag, Karin, Felix och Jesper skulle kunna ta på oss det ansvaret...) Iaf, när vikarien kom in och sa ungefär "ni har bara två lektioner kvar att skriva på så använd tiden väl, kom inte och säg att ni inte haft någon tid på er osv." svarade Felix med att visa upp pappret som instruktionerna står på och sa ungefär "Det är typ 100 rader och bara på de här två raderna har jag skrivit ett A4, allting kommer bli typ 50 A4 ju!" Jag och Karin skrattade som aldrig förr. Bra sagt och vi fick oss ett underhållande skratt. Det var dagens roligast kommentar. Definitivt.

I taket lyser stjärnorna

Okej, jag kunde inte hålla mig ifrån min blogg så länge. Glömde faktiskt att berätta i förra inlägget, i fredags var jag på bio med Karin+Sofh. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", den var helt okej. Men eftersom jag (och alla åttor i min skola) redan läst boken känns boken helt klart mycket bättre. En massa saker från boken var inte alls med, det brukar ju vara så.
Den var helt klart sevärd, vad tycker ni andra som sett den?

Söndag

Man skulle kunna säga att min blogg sover på helgerna. Till skillnad från andra som bloggar på mer på helgerna, jag vet inte egentligen varför jag bloggar mindre på helgen. Det kan vara för att mina vardagar är så strukturerade. Helgerna kommer lite som de vill. När jag är i skolan är jag där, när jag kommer hem tar jag mig tid framför datorn ett tag. (Kolla mail, facebook, bloggar osv) när jag gjort sånt klart gör jag läxor om jag behöver. Det är bra, jag är alldeles för nyfiken för att vänta med att kolla om något hänt.

Nästa vecka är precis som alltid i skolan. Alla läxor/prov kommer precis samtidigt. Har spanska prov, no-läxa, svenska inlämningsuppgift, hemkunskapsprov, engelska skrivuppgift med inlämning på tisdag och med all säkerhet något mer som jag glömt. Därför ska jag göra klart engelskan och no idag. Börja plugga på hemkunskap/spanska också. Men det ligger som prio två. Det är min dag.

Vårvädret har försvunnit. I Malmö hos min kära vän Amanda  var det 17 plusgrader på fredag kväll. Hos farmor i Småland var det tillräckligt varmt för att sitta utomhus på altanen och äta middag. Och här  uppe är det fortfarande lika trist väder.

Som tur är det påsklov alldeles snart, det ska bli skönt med 10 dagars ledighet. Har ingenting inplanerat än så länge men man vet ju aldrig, vi hörs imorgon när vardagen kommit gång lite bättre.


Gåshud


Detta är helt fantastiskt! Så otroligt bra. Min vän Sofhia som sjunger på dagens engelska lektion, en låt som hon gjort själv och allting. hon kommer bli en stjärna och youtube är första steget. Behöver jag ens säga en massa om hur bra hon är? Lyssna själva så klarnar nog det mesta. fantastiskt. Är stolt.

34 dagar kvar av 8b

Torsdag igen, huh? Veckorna går otroligt snabbt. Gjorde en liten koll idag och det är bara 34 dagar kvar i skolan den här terminen för min del, det går ju bort några dagar på grund av prao osv. härligt, 8b goes 9b. Det ser jag fram emot.

Skulle egentligen haft skolfotografering idag, tyvärr blev fotografen magsjuk precis under en fotografering så allt annat blev inställt. Min klass han alltså inte bli fotade. Irriterande, alla hade ju gjort sig lite extra fina så där som det är på skolfoto-dagar. Ni vet hur det är. Trodde faktiskt att detta kort skulle kunna bli min klass bästa, hittils. Vi har ju alla  blivit äldre och "vuxit" till oss. I sexan såg det flesta bara ut som småsmå barn. killarna börjar ju faktiskt se lite äldre ut än nio år.

Kommer lägga ut lite bilder ifrån hemkunskapen också, dagens rätter var inte riktigt i min smak. Korvgulasch, viltskavsgryta, vegetarisk gryta och skinksås som min grupp fick göra. Men det tar vi senare.

Barack hittade mig på fejjan


Vad är det här egentligen? Fick detta meddelande till min mail från Facebook.
"Barack Obama (Washington, DC) has confirmed you as his fourth cousin once removed on We're Related."

Jag har aldrig frågat mr. Obama om att vi är släkt på något sätt alls, tvivlar på att detta är "den" Barack. Antaligen någon skämtare, men ändå. Vad är fourth cousin på svenska? Jag vet att 2nd cousin är syssling/tremänning men 4th? Konstigt, eller hur?

Årets första vårdag

Hallå där,
igår var det sista mars och årets absolut sista vinterdag. jag kände det verkligen, alltså är det årets första vårdag idag. Det har verkligen känts i hela kroppen, så himla härligt. Solen skiner, snön smälter..ja det är verkligen på gång att bli vår. Jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om att det kommer vara snö till midsommar.

Den här bilden är ifrån igår, årets sista vinterdag. Fotad från ett fönster på våning två i skolan, snöhögen ni ser uppifrån är typ 2 meter hög. Så ännu är det inte vår. Det kommer inte vara riktigt vår förrän den där högen är borta, kom ihåg mina ord.

Idag hade vi låtsas nationella prov på matten. Det är ju faktiskt ett år kvar för oss
94or, men ändå. Det här var bara för att öva. Bra. vi fick göra prov som 89-orna gjort. Vi gjorde dom i par. Jag, Karin + Sofh fick göra B2, alla var ganska enkla. Förutom en uppgift som man skulle använda phytagoras sats i. Vi har inte ens pratat någonting om hypotenusor osv. Men Lasse förklarade så då blev det inte så svårt, jag känner ingen stress eller press inför Nationella nästa år. Särskilt inte matematik delen. Det kommer gå bra.

Nu ska jag fortsätta skriva på min "Teenage Report" i Engelska som ska vara färdig på tisdag. Det kommer gå bra, tror jag. Lycka till. Och njut av solen!

RSS 2.0