Det blir bara värre och värre! Igår dog ja...

20101130369 (MMS)

Det blir bara värre och värre! Igår dog jag för att det var -22 grader och vad möts vi av när vi kommer till bilen? Jag dör vad vidrigt iskallt det är! Fyyy :( det är verkligen tragiskt.


GOD JUL! Äntligen :D

Det blev aldrig någon tennis idag, Kramfors Tennis p15-lag (där min lillebror ingår) spelade så grymt bra igår så de är vidare till riksfinalen i Stockholm om två helger. Det är så det ska vara, och de bevisade hur bra tennisklubb vi faktiskt har här. Jag tycker att det är rätt otroligt att en så liten klubb kan ha så hög kvalité, det är kul! Som övrig update på tennisfronten kan jag meddela att KTK's dam div.1 lag vann sina matcher med 4-0 idag (vilket innebär att alla i laget vann sina matcher) mot Uppsala (?), härligt tjejer! Fast det är rätt roligt ändå, att de spelar för Kramfors men ingen av dem är Kramfors-tjejer från början (TG-elever mao).

Nu har jag väll uppfyllt tennisnivån för dagen i den här bloggen så då kan jag ägna mig åt annat som är aktuellt. DET ÄR FÖRSTA ADVENT IDAG! :D För mig som är världens jul-älskare så börjar nu årets bästa tid (det här är nästan bättre än sommarlovet, nästan), idag har jag ätit en lussebulle och lyssnat på julmusik precis hela dagen. Vi har dessutom börjat julpynta, cosy-times definitivt. Jag älskar allt som har med julen att göra och kan knappt vänta till december börjar på riktigt. Jag har världens mysigaste spotify-julmusik spellista på lager som jag bara väntat på att få börja spela :)

God Jul mina vänner (man får faktiskt börja önska varandra god jul redan nu, sådeså)

Lördagsmys på mitt sätt

Vanligtvis är inte lördag min Felicia-dag, oftast är det söndagarna som är sånna dagar men den här helgen är lite omvänd. Om jag skulle varit den fantastiska storasyster jag är (vilket jag fortfarande är!) hade jag spenderat hela dagen på Kramfors Tennishall, för er som inte läser min blogg slaviskt kan jag berätta att jag är den som verkligen ställer upp på Linus tennis - jag kollar i stort sett alla matcher och ibland hänger jag på hans träningar (det är dock mest för att jag hellre sitter där än på en buss på väg hem från skolan), men idag kände jag verkligen att nej..idag är det min dag. För jag kommer inte ens ihåg när jag hade en hel dag för mig själv senast, det är fullt upp förstår ni. (Att jag kommer hänga på tennishallen imorgon visar på vilken otrolig bigsis' jag är)

Men som sagt...idag är det Felicia-dag som för mig innebär sovmorgon, Amerikanska pannkakor+smoothie-frukost, hårinpackning, peeling, ansiktsmasker, naglar osv osv. Jag tror ni förstår vad jag menar. Faktiskt kan jag inte nämna det för många gånger eftersom dagar som dessa är väldigt viktigt för mitt välbefinnande (ni borde prova ni med!) och resten av året kommer bestå av skola, julpynt och... wait for it...tennis! Så jag behöver varje sekund av reload, särskilt med tanke på att jag varit och fortfarande är sjuk (ögonen är dock som dom ska, tack och lov).

Nu ska jag, för min egen skull, läsa på till måndagens miljö-redovisning, kanske inte det roligaste man kan göra på en lördageftermiddag som denna men vet ni vad kära läsare - det gället att planera sitt liv väl.


(Bilden har egentligen inget med inlägget att göra) Idag får ni en sommarbild från Arkivet, fotat på stranden i Falsterbo och det var en dag jag gärna tar tillbaka. Sommaren är kort förstår ni, och vintern är långlånglång.


Give it up for...

Här är de alltså, de omtalade CATTAZ-bilderna...åtminstone de bloggvänliga bilderna, resten stannar i min dator för de är inte anpassade för the world wide web. Here you go...


I LOVE YOU! Amanda och min lillebror när vi gjorde våra snygga scenkläder.


CATTAZ med vårt emblen - vinglaset ;)


Catta-quiz!




Fellebelle aka Peppe aka Pepps aka Felix i ett av kvällens många framträdanden, här i HV71-låten mer känd som Smålands Nationalsång




C A T T A Z ! ! ! Dock utan vår sjätte medlem, ja bokstaven Z som var Ubbe :) Här sjöng vi vår egna "Catta"-sång för full hals.


Min mammas fotograf-skills är tyvärr inget att skryta över...


Vi avslutar med Tittis trumsolo (på Felles hemsnickrade trumset)

Fredagsbloggy

Åh, fredag - tack tack TACK för att veckorna går så himla fort. Jag behöver sova, och tyvärr trodde jag att den här helgen skulle bli en helg helt utan tennis men oj oj så fel jag hade. Det är någon form av serie lag tävling och min kära lillebror ska spela om han är frisk. Aja, det är väll bara att acceptera antar jag. 

För tillfället sitter jag här med typ halva klassen och väntar på att jag ska åka hem, dagens och veckans sista lektion blev inställd så vi slutade tidigare än vanligt. Rätt trevligt va? :) 
 
CATTAZ-bilderna är också på gång, men som jag nämnt tidigare är det fortfarande en del bilder som jag inte kommer bjuda på - även om de faktiskt är väldigt härliga.

Kära bloggläsare, ni får ha det sååå himla bra. Det är fredag gott folk! :D


25 NOVEMBER!

Åh vilken jobbig dag det varit, en sån där dag som jag lika gärna kunnat snabbspolat. Faktum är att jag tänkte stanna hemma idag - jag kunde inte öppna ögonen, bokstavligen. Fick lite ångest men åkte ändå till skolan för även om vi inte har läxor på NV så är lektionerna jätte viktiga. De flesta av dagens lektioner var dock inställda och eftersom jag inte tänkt vara med på idrotten slutade jag typ 9.45, fast jag kom inte hem förrän 13.30 eftersom jag lovat att vara med på en elevintervju om hur det är att gå Naturvetenskapsprogrammet.

Iaf har jag sovit i stort sett hela eftermiddagen och mitt vänstra öga är lika rött och svullet som det varit hela dagen - kul va?

Förresten började vi planera hur vi ska få 95orna att välja NV i Februari, och om jag säger så här...vår monter kommer verkligen att få ALLA att vilja vara som oss. Vi satsar på att få alla att flockas hos oss, och nästan det viktigaste av allt - vi ska visa att vi är bättre än samhäll ;) Det lär dock inte bli så svårt, jag menar...asså, kom igen..vi är ju NV10 - klassen som alla vill vara en del av!


Dagen


Bättre sent än aldrig? Long time no see? Hursomhellst, videofy it och titta på dagens videobloggggg. :D

Kramfors-Lomma tur och retur

Efter ganska precis 53 timmar i Lomma sitter jag nu på ett fyllt tåg någonstans mellan Uppsala och Söderhamn (var vet jag inte). Helgen har bjudit på alldeles för lite sömn, exakt lika god mat som alltid, möten med människor som jag inte träffat på jätte länge, en borttappad röst men framförallt en mycket lyckad 40-års fest.

Jag åkte ner med uppdraget att vara serveringspersonal och kommer hem med erfarenheten av att vara en del av underhållningen dvs. en sjättedel av dansbandet CATTAZ och jag skötte även mixerbordet och allt ljud. Det är delvis därför min röst inte är kvar, vi körde så himla hårt och alla rockade verkligen loss!

Faktum är att min erfarenhet av 40-års fester inte är den största men jag har iallafall aldrig varit med på en där det faktiskt finns en scen, en rökmaskin, en ljusramp och massor av teknisk ljudutrustning dessutom hade vi ett eget tillverkat trumset - inte illa det. Sen ska vi inte glömma våra scenkläder och vår hyllningssång till Catta.

Framtiden får utvisa om det blir några bilder här eller inte, med tanke på Cattas auktoritet i rollen som rektor är jag övertygad om att hon som många andra delar åsikten om att vad som hände på festen, stannar på festen. Men om vi säger så här...Sofia spräckte kjolen i en gogo och rektor Schill körde all in med klackarna i taket.

De nya stjärnorna :D

Rökmaskin, trumset, scenkläder och egna texter - JAG SÄGER BARA CATTAZ!

För tillfället sitter jag på X2000 bredvid...

20101118346 (MMS)

För tillfället sitter jag på X2000 bredvid min söta lilla bror, vi är båda extremt ambitiösa och duktiga som pluggar just nu. Om några timmar är vi framme på centralen i huvudstaden och där hoppar vi på tåget - nattåget. Min personliga åsikt är att nattåg är sjukt obehagligt men jag ska se till att överleva, det positiva som också gör det värt är det faktum att jag vaknar upp i Skåne imorgonbitti. Heeeelt underbart så att säga! Keep rocking kära läsare, nu ska jag försöka få mina vänner att vara social med mig..haha uttråkningen är ett faktum här i vagn 6!


Det var ju ett tag sedan


De tre personer som gissade (Ida, Farfar och Rosanna) hade helt rätt om vad som fanns i påsen. Titta så får ni se vad! :)


Hallelujah-moment :D när ens mamma kommer ...

20101114345 (MMS)

Hallelujah-moment :D när ens mamma kommer hem med en STOR påse från NK är det happy days, hon är verkligen världsbäst <3 den som gissar rätt på vad den innehåller får ett pris :)


Söndagsångest är back on track

Söndagsångest är back on track efter lååång frånvaro, tyvärr. Vet inte riktigt varförr faktiskt, men så är det kära läsare. Känner mest för att ligga i sängen under mitt täcke tills solen gör comeback, ja gå i ide faktiskt. :/

Jag har iaf försökt pigga upp mig själv med ansiktsmask och hårinpackning, fast jag vet inte om jag gjorde rätt med masken eftersom det är en ny produkt som jag köpte förra veckan på Face hudstudio iaf står det bara på italienska, spanska och franska på förpackningen och det är inte mina starka sidor. När jag ändå nämner spanska måste jag berätta om vad jag också har gjort idag - pluggat! Har ett stort spanskaprov imorgonbitti och jag är verkligen osäker på grammatiken. Åhhå, jag är verkligen inget stort fan av grammatik. Särskilt inte när det gäller den spanska för även om den är rätt logisk egentligen så är det så mycket nytt för mig och jag skäms faktiskt när jag säger att jag är inne på mitt femte år av spanskstudier med tanke på hur bristande mina stackars kunskaper är. Men hey...jag har faktiskt ett MVG från grundskolan och en lärare som gillar mig så det ska nog gå helt okej.

Hoppas ni mår bra fina läsare, nu ska jag mys-tagga inför kommande vecka med ett veckoslut jag verkligen längtar efter. Lomma - here I come :D

TVÅ hela år!

Hur tusan kunde jag missa att den här bloggen fyllde hela två år igår? Det är helt otroligt hur snabbt tiden går och jag har precis nostalgipeppat mig med att läsa inlägg från förra årets november, det är så mysigt faktiskt och jag inser hur mycket jag tycker om att blogga när jag läser. Om det inte är för er skull är det helt klart för min egna, vilken ultimat minnesbank jag har här! However...Grattis bloggeeeen :)

i-landsbekymmer, big time.

Jag får panik! Alltså jag blir helt galen och extremt ledsen :( I typ Mars såg jag tidernas finaste vinterjacka, den är fluffig och rosa. Det var kärlek vid första ögonkastet om vi säger så. Dock tyckte jag inte att den var värd priset så sent på vintersäsongen eftersom jag faktiskt har flera jackor. Jag har fortfarande inte släppt jackan och både jag och min mammy är överens om att jag helt klart ska köpa den just nu. Så, vad är då problemet? Grejen är den att just den här jackan inte går att få tag på, åtminstone verkar det som om det inte går, jag hittade den i en butik men då fanns den endast i storlek L vilket är för stort :( Jag mailade Stadium-supporten och fick svar idag, den är slut i hela Sverige. FÖRSTÅR NI? DEN ÄR SLUT! Jag har pratat med ansvariga för Peak Performance (jackans märke) och de hävdar att ingen Peak-butik har tagit hem den i år. Jag blir galen! Förstår ni att jag letat i exakt alla tänkbara vinterjacksbutiker i snart hela norrland..Umeå, Övik, Östersund osv. :O Mitt enda och sista hopp är att mammy ska till Stockholm på lördag och förhoppningsvis finns den att få tag på då för jag måste verkligen ha denna. Det finns ingen annan som jag vill ha! :(


Världens finaste jacka, från Peak Performance. Frågan är om det någonsin kommer att bli vi. Om ni ser den här jackan någonstans måste ni lova (LOVA!) att meddela mig för jag måste verkligen ha den!

Live från Nord Ost

Idag kom årets första riktiga snöstorm hit till Kramfors (det är verkligen galet mycket snö!) och Ådalsskolan väljer att ha brandlarmsutryckning. Såå dålig timing! Jag är dock glad att jag inte tog det allvarligare än vad gjorde för om jag inte hade tagit min jacka, mössa och handväska så hade jag definitivt fått köldskador. Efter fem minuter gick vi in och vad lärde vi oss av detta då? Jo, jag lärde mig 1) Ådalsskolans alarm låter onödigt fjantigt och 2) nej det var nog inget mer.

Precis som alla andra onsdagar har jag och resten av klassen för tillfället ett sjukt långt hål och vi fördriver tiden i vårt rum, Nord Ost i D-korridoren.

 
I brist på annat får ni en gammal bild från arkivet, tror att den är från någon gång i April/Maj. Adiós amigos, pusssss!


The Sweet life of NV10

NV10 är tillbaka i chillmode, and we like it. A lot.

Närmsta prov är spanskaprov på måndag och inga läxor så långt ögat kan nå, inte en droppe plugg...på fleraaa daar ;) Next up: Desperate Housewives!

Lomma, Skåne, Sverige

ELVA DAGAR KVAR! :D Can't wait!

Dagens diss

November måste verkligen vara en av de mest deprimerande månaderna, tillsammans med februari är det de två månaderna som jag gärna skulle skippa. Det jag tycker är jobbigast med just november är mörkret och att det inte riktigt finns något positivt med denna månad. Detta mörker gör mig så oerhört trött! Förstår ni att klockan är strax efter fyra och det är i stort sett kolsvart utomhus.
Yesbox, dagens diss på November månad helt enkelt!
Men vet ni, om jag ska försöka se något ljus i detta mörker (bokstavligen) är det bara att tänka på att det är vaddå...3 veckor kvar till första advent? Jag är en riktig sucker för allt juligt och älskar alla decembers dagar. Dessutom åker jag till Lomma nästa torsdag vilket är extremt bra för då får jag träffa mina favoriter på fredag :D

Om alla dagar vore som denna...


Det är måndag och första dagen efter lovet, men vet ni vad? Jag är hemma fortfarande och det är så skönt! Vi har inställd spanska och innan lovet fixade vi så att vi fick inställd engelska med så jag börjar inte förrän 11.30 idag, heelt sjukt bra. Och tack vare världens bästa Mammy som bokade om sina kunder till min fördel har jag kunnat njuta av denna ljuva sovmorgon precis som man vill kunna. Jag tycker förresten lite synd om mina kära klasskompisar som inte kan njuta lika mycket som jag av de inställda lektionerna, de som har tyska tillexempel fick ju ett långt hål istället och vi ska inte tala om Daniel, Hanna, Cassandra och Lovisa som hade fyspass klockan sju imorse! Det är verkligen galet imponerande att de klarar av att gå NV samtidigt som de spelar en massa tennis, massa credd till er på tennisgymnasiet om jag får säga det själv. Fortsätt så :)

Det är sisodär en timme kvar till jag har min första lektion som är Naturvetenskap och om jag inte minns helt fel har vi någon form av latin-föreläsning idag, därefter har jag dagens andra och sista lektion vilket innebär 90 minuter kemi. Jag lovar att blogga mer i eftermiddag och nu ska jag fortsätta att mysa. Ni bara måste hålla med mig om att varje första dag efter lov borde vara som denna, det är heeelt perfekt och jag mår prima. Prima plus plus som min kära vän Amanda skulle sagt. Adiós :)


Det där höstlovet...

Ännu ett lov har passerat, precis lika snabbt som vanligt, vi har firat min moster som alla andra år och idag föll årets första riktiga snö på Sandslån - den som ligger kvar flera timmar alltså. Men allt är inte som vanligt, jag brukar i stort sett alltid ha lite ångest över att börja skolan igen. För att allt blir som vanligt med vardagsgrejer och rutiner meeen så är det inte alls nu. Jag har saknat mina favoriter, min klass, och det ska bli riktigt trevligt att komma tillbaka till skolan imorgon för vi har det så himla bra i klassen. NV10 är helt enkelt i en klass för sig!

Dock har jag inte särskilt mycket att säga om MFF's SM-guld, enligt mig är AIK världens bästa lag även om det inte funkat så himla bra just i år. Stämningen var givetvis fantastisk på Swedbank Stadion i Malmö ikväll och jag skulle så klart velat vara där om jag var MFFare, nu är jag inte det eftersom mitt hjärta är helt och hållet svartgult men mina fina Lomma-vänner är definitivt himmelsblåa en dag som denna. Fast ska jag vara helt ärlig är jag lite tveksam till Amandas ställning eftersom hon faktiskt vänder kappan efter vilket håll guldvinden blåser, förra året den här tiden var hon faktiskt aikare som mig och Linus. Aja, ni får ha det så himla bra och jag får väll säga grattis till alla Malmö-fans. Ni var faktiskt värda det i år...
Och så här såg det ut här hemma när AIK tog SM-guld förra året!

Det har varit en lååång dag

Det har varit en lååång dag och trots att klockan bara är mer eller mindre 17.50 är jag redan jätte trött, jag vet inte om ni är medveten om det men jag är hos min moster i Umeå och då blir dagarna överdrivet långa...min minsta kusin Maja har inte riktigt förstått sig på det fina i att ha sovmorgon eller åtminstone att låta andra ha det. Fast jag ska inte klaga, lyckades ju faktiskt sova till 7.30 imorse.

Idag skulle vi egentligen haft spadag på IKSU men tyvärr var hudterapeuten sjuk så de ställde in, istället lyckades vi boka på Face hudstudio så nu känner jag mig extremt fräsch. Jag älskar ansiktsbehandlingar! Det rekomenderas verkligen, tjejer och killar! Faktiskt så berättade min förra hudterapeut att många killar kom till henne trots att de inte riktigt ville skylta med det. Aja, att vara fräsch är något jag verkligen hissar. Mycket mycket viktigt.

Nu ska jag fortsätta med ett helt omöjligt projekt dvs. att boka tågbiljetter på sj.se. Jag blir galen och funderar allvarligt talat på ifall de vill att man ska kunna boka överhuvudtaget. Fortsättning följer på det helt enkelt...


Höstlov=blogglov

Jag är såå ledsen kära läsare, men för tillfället har jag väldigt mycket lov och väldigt lite tid för er (dvs. laptoptid) men jag lovar att vara tillbaka som en tiptop bloggare när skolan börjar igen. Nu vet ni iallafall att jag lever och jag mår bra, dock saknar jag mina bästa favoriter NV10. Men vet ni vad? Jag överlever det med. Puss på er fina läsare, taack för att ni fortsätter komma tillbaka även fast uppdateringarna är sisodär. You rock!


Jag sitter på mammas mini-laptop så därför får ni en gammal bild från arkivet :)

RSS 2.0