Onsdag betyder sovmorgon.

Hallå där!

Höstterminen - 08 betyder sovmorgon på onsdagar. Det är så härligt! istället för att börja dagen klockan 8.10 börjar jag 9.30. Härligt! Tyvärr är det bara några få onsdagar kvar med sovmorgon (4 st?), alltså gäller det att njuta när man kan. Efter jullovet har vi bild istället. Och ska jag vara riktigt ärlig tror jag inte att någon åttabe:are har saknat bilden. Inte jag iaf. Bild borde vara ett frivilligt tillvalsämne, men det är ju min åsikt.

Jag längtar verkligen till julen, allt är så mysigt. Och det är skollov, det är också himla bra. Men julklappar, vissa är superlätta att köpa till. Andra enormt svåra. Jag vet inte hur ni gör i era familjer men hos mig brukar vi inte rimma, varför vet jag inte. Men i år ska jag komma på rim till varenda julklapp. Jag får nog börja komma på en massa redan nu, eller ni kanske kan hjälpa mig? Jag kan annordna en rimstuga. Hihi. Eller ett julspecial inlägg. Jag får en massa idéer nu. Nedräkning till julafton ska jag definitivt ha. Och jag ska fixa en speciell jul-design här. Det kommer bli super fint. Lovar!

Jag ska renskriva och kolla igenom min engelska läxa till imorgon. Vi ska göra en intervju och så klart ha intervjuat någon inom ett speciellt tema. Som vi även gör grupparbeten inom. Mitt ämne är fotboll, ni tycker säkert att det låter enkelt. Men jag kan meddela att det är det verkligen inte. Vad heter tillexempel straffområde på engelska? Inte ens min lärare vet ju. Egentligen hade jag valt golf, (eftersom jag spelat förut och för att de flesta termer heter samma sak på engelska som svenska) men det var ingen annan som valt det så jag fick fotboll istället. Jaja, jag får se det som en utmaning. Det ska bli VG+, minst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0