Duktiga flickor

Så, nu är det äntligen helg! Efterlängtat.

Skolan gick jätte bra idag. Och Karin och jag var duktigare än duktigast på badet. 24 eller 32 längder var kravet. Gissa hur många vi gjorde? 40! Det var ju enormt duktigt av oss, förra året simmade vi nog bara 24 st. Inte lika bra men i år när vi ska ha betyg antar jag att vi känner lite större press. Våran filosofi när det gäller idrott är att göra sitt bästa på de grejer vi klarar av, helst mer än det man ska också. eftersom båda inte gärna dyker. Jag tycker kan inte dyka från kanten, det är obehagligt. Och Karin kan inte andas under vattnet. Det kan ju visserligen ingen människa. Haha. Nej, men jag försöker inte få ett MVG i idrott. Jag lägger inte ner så mycket energi på det som på allt annat, men godkänt vet jag att jag får. Och ett VG är bara ett plus. Så klart.

Världens bästa moster kommer idag. Om några timmar faktiskt. Och Evelina, min underbara kusinvitam. Vi ska ha det jätte mytsigt tillsammans. :)

Idag snöade det lite mer, antagligen kommer vi ha massvis med snö vid jul. Det måste det vara, utan snö på julafton är det ingen riktigt jul!

Kommentarer
Postat av: E L I N

För att få bätte betyg så var kravet att simma 80 längder. Det var jobbigt kan jag lova!

2008-11-14 @ 13:47:08
URL: http://elinomhus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0