Söndag

Man skulle kunna säga att min blogg sover på helgerna. Till skillnad från andra som bloggar på mer på helgerna, jag vet inte egentligen varför jag bloggar mindre på helgen. Det kan vara för att mina vardagar är så strukturerade. Helgerna kommer lite som de vill. När jag är i skolan är jag där, när jag kommer hem tar jag mig tid framför datorn ett tag. (Kolla mail, facebook, bloggar osv) när jag gjort sånt klart gör jag läxor om jag behöver. Det är bra, jag är alldeles för nyfiken för att vänta med att kolla om något hänt.

Nästa vecka är precis som alltid i skolan. Alla läxor/prov kommer precis samtidigt. Har spanska prov, no-läxa, svenska inlämningsuppgift, hemkunskapsprov, engelska skrivuppgift med inlämning på tisdag och med all säkerhet något mer som jag glömt. Därför ska jag göra klart engelskan och no idag. Börja plugga på hemkunskap/spanska också. Men det ligger som prio två. Det är min dag.

Vårvädret har försvunnit. I Malmö hos min kära vän Amanda  var det 17 plusgrader på fredag kväll. Hos farmor i Småland var det tillräckligt varmt för att sitta utomhus på altanen och äta middag. Och här  uppe är det fortfarande lika trist väder.

Som tur är det påsklov alldeles snart, det ska bli skönt med 10 dagars ledighet. Har ingenting inplanerat än så länge men man vet ju aldrig, vi hörs imorgon när vardagen kommit gång lite bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0