Spanska, jobbigt jobbigt.

Sitter nu i datasalen i skolan, har spanska men våran lärare är knäpp. Hon är inte ens här.

Fick gjorde ju prov och ingen har fått veta resultatet men hon har skickat mail till oss och berättat att provet (uppenbarligen) var en aning svårt för oss och alla som fått G/IG ska göra om. Har man fått godkänt, alltså klarat det ska man ju inte behöva göra om? Hon har dessutom skickat både prov OCH facit till oss så vi kan öva. Vem skickar facit? Då kan man bara lära sig meningarna utantill. Dessutom är facit fel. Jag blir galen, har ju ingenting att göra här egentligen. Har redan kolla mail, facebook och nu bloggen. Ha ett bra påsklov.

Efter skolan drar jag ner till Malmö (Lomma) till min vän Amanda. Mycket trevligt. Särskilt att slippa vinter. Norrland borde döpas om till vinterland. Vi hörs någongång, tar inte med mig laptopen. Ska vila lite från allt sådant. Ett riktigt lov med andra ord. Kommer hem till tisdag så vi hörs då eller på onsdag.


Kommentarer
Postat av: NATHALIE

Sv; Ja, dom är oemotståndliga! :D Jag ska fixa länken till dig, men jag är inte hemma nu och jag kommer inte ihåg vad sidan hette, men du ska få den sen.

Och ang. priset jag tror det är 169:- + frakt men det kan ju inte vara såå väldans mkt!

2009-04-16 @ 03:20:01
URL: http://saranathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0