Med en tidig höst kommer...

Hmm..är lite less på mig själv. För gissa vem som gått och blivit förkyld? Jag så klart! Förkylda Felicia, kanske borde jag starta en sån blogg. En förkylningsblogg med massor med tips på bra mediciner och annat som man behöver när man är förkyld. Det vore en ren succé, eller hur? För att lyckas med sin blogg (tjäna pengar på den med andra ord) ska man ju nischa sig och på förkyldafelicia.blogg.se kan apoteket annonsera eller naturläkemedel som Kan Jang osv. Haha, nä jag skojjar bara!

Men jag är förkyld. Öronen gör ont, halsen är svullen och gör ont, fötterna är som isbitar.Buu.. Why? Varför alltid jag? Det är väll 3:e gången gilt för sommaren va?

Det kan vara så att jag trott att det fortfarande är sommar (det är höst här nu!) och gått omkring utomhus med lite för lite kläder (klänning utan leggings funkar med andra ord inte längre). Konstigt att höstförkylningen kom så tidigt bara. Inte kul att starta skolan med en förkylning i ryggsäcken (fast jag använder handväskor). Förhoppningsvis slipper jag nån förkylning i september-oktober då. De vanligaste månaderna för mina höstförkylningar. 

Eftersom min laptop kraschade för någon dag sedan har jag fått installera om alla diverse program jag haft och det betyder att jag har hittat ett nytt bildredigeringsprogram (långt ord!). Jag har testat en hel del olika. GIMP, Picasa, PhotoFiltre är bara några. GIMP förstår jag mig knappt på men Picasa har varit bäst och lätthanterligast. Jag fixar bara ljus och sådant på mina bilder. Men det nya jag testat är PhotoScape. Riktigt bra, det verkar främst till att sätta ihop typ kollage och sådant. Har inte lärt mig allt ännu men här har ni några bilder jag fixat ihop. Allt är busenkelt. Man väljer en mall, sedan drar man bara sina bilder dit!
 
 Jag och lillebror när jag skulle försöka mig på att ro förra sommaren. Jag var verkligen en naturbegåvning!

Jag med mammy och bror på Gran Canaria i vintras. (Maspalomas öken)

Lite höstiga bilder på mig + bror (alla bilder på honom med det blir lättast eftersom jag inte vet om jag har tillåtelse att lägga ut bilder på vänner t.ex). Från September förra året. Solbrillorna är på som vanligt dock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0