No friluftsdag for me, no no.

Eftersom jag bloggar den här tiden kan ni nog räkna ut att jag inte är i skolan idag. Känner mig nöjd över beslutet som var ganska svårt att ta. Min skola har friluftsdag idag och man ´ska vara utomhus hela dagen lång. Och med tanke på min förkylning känner jag mig inte speciellt lockad över att vara utomhus en hel dag och andas in kall luft i mina lungor. Även om det inte är jätte kallt idag. Ni förstår nog mina tankar. Förkylningen börjar åtminstone gå mot bättringsvägen. tur det!

Har tagit det lugnt och gjort en läxa idag. En bildläxa då man skulle se på ett valfritt inredningsprogram och sedan skriva några rader om det. Inte allt för svårt eller ansträngande. Har inte planerat att göra något sådant idag heller, vilar bara upp min hals och så klart resten av min kropp.

Evelina's 5års kalas var jätte gulligt. Med 10 barn kan ni förstå att vi alla var rätt trötta när kalaset var slut. De flesta presenterna bestod av Barbie dockor och andra rosa saker. Evelina verkade vara nöjd och glad. Kommer ihåg när jag var så liten och lekte med Barbies. Hade jätte många, eller ja..jag har dom fortfarande kvar. Fast jag leker förståss inte med dem längre, det känns bara kul att ha kvar som minnen och kan bli kul att ha när man blir äldre eller så. När evelina kommer hit åker dom ju också fram, då leker hon med mina gamla leksaker. Gulligt!

Tack för alla fina "krya på dig" hälsningar jag fått av er mina fina läsare. Det uppskattar jag verkligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0