Ljuva måndag, regniga måndag.

God morgon, eller ska man kanske säga god förmiddag? Jag vaknade hursomhellst för inte så länge sedan, och det är sommarlov så för mig är det fortfarande morgon. Jag kan också meddela att det spöregnar utomhus, och eftersom jag gillar att ha koll har jag redan klickat mig in på smhi och sett att det kommer fortsätta att vara regn och rusk ett tag till. Även i Vetlanda (korsberga) och Malmö (lomma). Typiskt va?

Ikväll tycker jag att ni alla ska ta er till stadsparken i Sollefteå för att se min vän Sofhia Stridsman sjunga, hon är såå duktig (kolla youtube) och jag har redan "spått" hennes framtid. En stjärna helt klart. Den klarast lysande av dom alla. Jag kommer vara där, om det inte spöregnar dvs. Tyvärr men regnar det som det gör just nu kommer jag inte. Men annars, eller om det bara duggar lite ska jag självklart vara på plats. Och min Nikon D5000 kommer givetvis att vara med.

Vad händer mer idag då? Jag ska förbereda inför våran roadtrip (dvs. se till att allting är laddat, skriva klart packlistor och kolla upp de sista sakerna) och plocka lite på mitt rum. Det är inte ett bombnedslag så att allting ligger hullerombuller men det är ändå inte så mycket i ordning, jag gillar att ha saker i ordning.

Min moster + familj kommer senare också, de har varit på semester på västkusten och stannar här till imorgon innan de fortsätter upp till Umeå. Det är trevligt det. Och den här gången är det inte bara min moster och flickorna som kommer, Erik och hans son kommer också.

Vi hörs senare bloggisar. Ha en härlig måndag förresten.

Kommentarer
Postat av: rosanna

sv: tack så mycket! :D <3

2009-07-20 @ 11:30:53
URL: http://rusanna.blogg.se/
Postat av: emma - en modeblogg! ♡

Hoppas du får en underbar dag :)

Kolla gärna in min blogg om du har lust eller tid över! :-)

2009-07-20 @ 13:06:15
URL: http://emmasgarderober.se
Postat av: Cissi

sv: det var snälla ord, tack så mycket :)

2009-07-20 @ 15:37:34
URL: http://adreamer.blogg.se/
Postat av: laila♥

Folk blir bara tjockare och tjockare. Vad tycke du om det? :P ♥

2009-07-20 @ 19:55:05
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: . S

är så himla less på regnet nu! och det skulle ju tydligen pågå nästan hela veckan ut. sol är vad jag vill ha! :/

2009-07-21 @ 18:45:43
URL: http://lovelovelovee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0