En väldigt bra match

Egentligen hade jag tänkt blogga redan igår, direkt när vi kom hem från matchen. Men så blev det inte. Vi började se film, spela spel och allt möjligt. Vid kvart i 1 gick vi och la oss och då tycker åtminstone jag att det är för sent för nattbloggning.

Hur var matchen då? Det gör ont i mitt svart-gula hjärta men MFF var snäppet bättre. Yes, it is true. Aik hade fint spel men kom aldrig riktigt till avslut, tyvärr. Hade det inte varit för Daniel  Örlund, AIK's fantastiskt duktiga målvakt hade de inte haft en chans. Bästa Daniel, så galet bra. Eller som Amanda skulle sagt, överbra. :) 0-0 blev iallafall slutresultatet. Oavgjort och gav lagen ett poäng var. Det kan alla gnagare vara nöjda med, även om man så klart alltid vill vinna.

Vi hade sjukt bra platser. På nya Swedbank Stadion sitter man så himla nära planen, nära matchen och vi satt väldigt bra. Precis bredvid bästa Black Army och nära planen. Man kunde nästan höra spelarna ropa till varandra.










Black Army, hörs bäst (och mest) och syns bäst. Trots att de var borta klacken lät de lika mycket som Malmö FF. Så klart, fick ingen riktigt bra bild på dom tyvärr. Vi satt ju bredvid. Avslutar med den här bilden however.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0