It's raining men!

Åh, vad härligt att denna torsdags-skolgång är över. Nu är det endast korta lilla fredag kvar och sedan 3 dagar med klassen! Tiden går fort gott folk, dessvärre känns det inte alls som att det är sommarlov om bara några dagar. Vädret är grått och trist och inte alls så där syrén-doftande somrigt som det ska vara.

Jag vet inte hur ni har det i era skolor men på min skola måste vi stackars elever städa. Ja ni hörde rätt, en officiell städ-dag och två långa hemkunskaps lektioner med städning av kök varje år. Hemskt värre! Dessutom har jag och Karin alltid fått städa hemkunskapen på städ-dagarna, varför? Våran mentor är hemkunskapslärare och man gör sånt med sin mentor. HK-salarna är de hemskaste att städa, så himla smutsigt! Jag tycker att det är helt sjukt att vi år ut och år in ska städa när det faktiskt finns personal som har betalt för att göra det. Okej om man gör det ett år, för att lära sig - eller något i den stilen Men vareviga år? Jobbigt helt enkelt. Idag hade vi städning av hemkunskapen på den lektionen. Jag och Karin tog ett kök och jag diskade (med mina eget medtagna diskhandskar, gissa vem jag fått min "bacillskräck" ifrån?) hela lektionen lång. Det var faktiskt inte så hemskt. Felix och Joel som stod mittemot underhöll ju himla bra. De är våra nya raining men. Jag föreslog ett städföretag där de städar och samtidigt showar. "It's raining men" hördes från radion och de hade garanterat showat för oss ett par gånger om inte alla andra i klassen stängt av. Hahaha.

Vi hade betygssnack i ännu fler ämnen idag och jag har bara fått positiva besked. Några VG:n men det jag vill lyfta fram är mina bästa betyg. Är så klart stolt över dem alla. Vad jag vet nu har jag 5 MVG:n. Engelska, Kemi, Matematik, Svenska och Religion. Mycket bra! Men det är ju bara vårterminen i 8b än så länge, några till ska jag nog få ihop innan jag står där vid Ytterlännäskyrkan sista dagen i nian och tar emot kuvertet. Eller vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: emmali

Sv; Åh, tack vad snäll du är Felicia! :)

2009-06-04 @ 19:04:37
URL: http://emmaliii.blogg.se/
Postat av: rosanna

sv: tacktack :) <33

2009-06-04 @ 19:16:07
URL: http://cchallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0