Mentordag!

Ja, nu har jag tid att uppdatera er om dagen. Slutade egentligen ca. 13.05 men kom nyligen hem. Vi hade årlig mentor dag med klassen och var någonstans vid en gräsplan. Vi har haft rätt kul och framförallt bra väder, men jag som är förkyld har haft rätt mycket kläder ändå. Usch, är så trött och hängig. Har inte sovit så mycket inatt, det är svårt att andas när näsan är täppt och svullen. Aa, ni fattar. Behöver kanske inte förklara bättre?

Igår började vi 6-kampen och delade lag. Mitt lag, lag nummer 1 (Angelica, Sofie, jag, Felix och Kristian) kämpade på grymt bra och våran laganda var så klart på topp! Härligt härligt! Vi kom tillslut två av 4 lag när alla poäng var ihopräknade. Bra det, men det skiljde bara tre poäng från att vinna. Härligt! Det var mariekex-vissling, potatis på sked i munnen, säckhoppning, marshmallows ätning och sådant. Har ni tur får ni se lite bilder senare!

Sedan spelade vi brännboll med två lag. Lag 1 och 4 tillsammans mot 2+3. Synd att vissa i motståndar laget började göra grejer som förstörde stämingen lite. Men som Felix sa, det är tråkigt att man inte kan det för vad de är. Helt enkelt. Vi hade tokbra lagstäming i vårat lag. En massa varvningar också! Min mentor Malin var ju superbra! 3 varvningar minst! Oanad talang eller vad? Så klart vann vi, härlig seger och vi spelade klart och fint. Eller hur?

Grillade marshmallows och stoppade mellan två mariekex. Det är riktigt gott, jag och Karin planerade det redan igår. Testa någon gång bloggisar! Men bränn inte marshmallowsen, de ska bara vara mjuka och lite lagomt gyllen bruna.

Nu ska jag och min förkylning vila lite och dricka massvis med apelsin juice. Fyllt med C-vitaminer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0