God morgon eller dag

God morgon, eller ja..det känns som morgon. Trots att jag konstigt nog vaknade redan vid åtta tiden. Det är ovanligt. Söndag-morgon, sportlov och jag vaknar åtta. Aja, jag sover inte bort dagen iallafall.

Dagen har varit en repris av gårdagen då jag bara tagit det lugnt. Det är verkligen härligt. Tänkte se någon film nu, har ingen aning om vilken dock. Något förslag?

Det känns faktiskt rätt märkligt att inte ha något inplanerat. Vi brukar alltid åka till Åre annars, fast efter förra årets upptäckt då vi åkte vecka 14 kommer vi nog aldrig åka vecka 10 igen. Det är nästan alltid lite för kallt då. Vecka 14 var det solsken och precis lagom temperatur. Framtiden får se om vi åker upp någonting om några veckor eller så, för närvarande njuter vi bara av att vara hemma. Det låter nog konstigt men de senaste helgerna har jag inte varit hemma något alls. Det har varit umeå, hudiksvall och umeå igen. Innan det var vi ju på Gran Canaria. Har inte haft en helg ledig på jätte länge, alltså en helg då vi inte haft några planer. Nej, nu ska jag se en film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0