Inställda lektioner är inte alltid positivt.

Äntligen är denna mardrömsvecka över, äntligen är det helg. Har haft 3 prov den här veckan, och 2 läxor. Rätt tufft. Det var ju dessutom hemska musikhistorieprovet och kemiprovet. Båda förvånade mig eftersom jag kände mig ganska säker efter. Ska bli spännande att få se resultat sen!

Dagen har varit..ja som en vanlig fredag. Kommer till skolan, har mentortid (KF) kommer ner från hemkunskapssalarna och möts av inställda lektioner-lapp där vi får veta att årskurs 8 har inställd spanska. (Det börjar bli en vana på fredagar). Efter det idrott, vi hade volleyboll. Det är kul, när man kommit in i det och börjar behärska slagen lite bättre. Lasse pratade om att de ev. skulle dra ihop en volleyboll-grupp till hösten. För oss tjejer alltså. Om det organiseras bra kan jag nog tänka mig det, skulle vara rätt trevligt. Men för att återgå till spanskan. Det är verkligen enormt surt att komma till skolan för en lektion. Dessutom har vi prov nästa lektion och vi kan som vanligt ungefär ingenting. Denna lektionen hade verkligen behövts för att vi skulle kunna fråga om saker osv. Ja ni förstår.

Bloggar mer senare, nu ska jag njuta av det fina vädret som återkommit. Trevligt trevligt. Skolavslutning närmar sig, slutet av 8b närmar sig. Tragiskt, vi får bara ta nya tag och bli ett starkt 9b. Perfa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0