T-t-t-t-orsdag

Att en vecka kan gå så snabbt. Det är redan torsdag eftermiddag! Imorgon är det fredag och för mig innebär det först 3 lektioner i skolan, utvecklingssamtal och sedan åker jag och mami till moster i Umeå. Linus ska på tennisläger i Örnsköldsvik. Min moster fyller nämligen år imorgon. Jag har hört det ryktats om bio morgonkväll, vet inte vilken film det blir dock. Vi får se...

Vi hade inställd bild idag och det innebar nästan 2 timmars lunch. Äcklig lunch dock. Vidrigt! Det resulterade i en trupp till Konsum eller Ica för de flesta. Jag och Karin köpte blandannat kakor (det slutar nästan alltid med det), konstigast var ju faktiskt Felix&Jesper som köpte något slags kött (!). Haha, jaa.. protein är ju viktigt!

En kvinna från kvinnoforum pratade med klassen idag. Intressant men jätte hemskt, vi fick se en film och hjälp vad jag hatar den där mannen i filmen. Och alla andra som misshandlar folk! Stop that bullshit!

Vet att det varit rätt lite KSF senaste veckan men jag måste skylla på min sjuka, har haft så lite energi den här veckan. Har två färdigklippta på gång. Ni får dom snart! Checka bloggen runt 20 ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0