Alltid lika trevligt med familjen Schill

Mina favoriter, familjen Schill aka los Schills aka Schillarna, jaja you name it..åkte härifrån igår på förmiddagen. De är på sin Sverige roadtrip där de åkte från Sveriges sydligaste udde - Smygehuk till Treriksröset och Nord Kap längst upp i Sverige. På vägen har de som ni vet stannat hos i några dagar och vi har verkligen haft det jätte bra, och nu förbereder min lilla familj för våran roadtrip med start imorgon och har destination Skåne utan stopp. Min lillebrors tennisläger i Båstad börjar på söndag och vad jag och mammy hittar på under dagarna som Linus har sitt läger vet vi än så länge inte. Vi tar nog dagen lite som den kommer. Det konstigaste kommer förresten att vara det faktum att när vi nästan är längst ner i Sverige är våra vänner familjen Schill nästan längst upp hos deras vänner i Tjåmotis (det finns bara 7 invånare där!!!). Sedan kommer världens bästa Schillar ner till sin hemmaplan i Lomma och förhoppningsvis är vi kvar då. Planeringen är lite luddig men jag tror att det blir himla bra.


Här kommer förresten ett gäng bilder från en av våra dagar tillsammans..från dagen vi åkte till Ulvön, har ett helt gäng så ni kan räkna med att det kommer upp fler här senare! :)

Amanda har typ jordens brunaste ben (nej nej jag är inte avundsjuk aaaalls!), här i jämförelse med min mammas.

Jag i ett skrattanfall efter "ät-ett-mariekex-och-vissla"-tävlingen som jag förresten vann!

En liten tupplur ombord på M/F Ulvön påväg till just Ulvön...

Världens bästa Amanda!

Vi fick en lektion i ellära av Ubbe, jag lovar att jag är en expert nu.

Nämen henne känner ni väll igen?

På ulvön var vi ju så klart tvungna att få en privat lektion av Surströmmings Akademiens ordförande Ruben, Ubbe som är intresserad av det mesta och ville hemskt gärna veta allt var överglad. (JA DET ÄR SAMMA RUBEN SOM HADE DEN DÄR SHOWEN PÅ VÅR SURSTRÖMMINGSDAG PÅ YTTERLÄNNÄS)

Min lillebror och Amanda är VÄRSTA badarna och bangar inte för bad någonstans, jag däremot är väll en rätt feg liten badkruka som är lite för kräsen (jag har ju för tusan inte badat utomhus ännu i år)

Med och utan solbrillor i kvällssolen på Ulvön.

På båten hem var det oförskämt kallt i mina små shorts och linne så jag tog det vi hade och svepte in mig i en filt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0