Klännigen med stort K.

Klänningen jag pratade om i förra inlägget, den jag tänkte ha på balen om ni minns att jag nämnt det. Hur som hellst, här är den. The Dress. Klänningen med stort K.
För mig är det här perfektion, jag älskar det draperade chiffong-partiet vid bysten och det vackra tygets enkla fall. Den beskrivs som "the ultimate floor-sweeping fairytale gown" vilket ungefär betyder den ultimata svepande sago klänningen och jag kan inte göra annat än att instämma. Märket är Marchesa. Och nu kanske ni undrar varför jag inte valde den här klänningen. Visserligen skulle jag kanske klätt så himla bra i färgen grå men anledningen är inte färgen, det är prislappen. Kalaset går loss på drygt 77 500 kronor och även om prislappen inte riktigt var det jag gick efter i valet av min klänning så är en klänning i den prisklassen inte riktigt något som matchade min plan. Nåja, jag är hursomhellst jätte nöjd med min klänning även om den inte kostade 77 papp.
Jag älskar min havsblåa chiffong klänning och jag tror nog faktiskt om jag ska vara helt ärlig att jag passar bättre i den färgen än i Marchesa-klänningens färg..även om den andra klänningen andas gudinneglamour.

Kommentarer
Postat av: Wiilow [foto tankar känslor]

Å men tack så mkt.



Vad fin klänning på fina dig!

2010-06-20 @ 23:06:30
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Rosanna

ja verkligen, Michael Jackson är en legend. Utan tvekan!



jag tyckte den var bra, det var kul att se hur mycket han brydde sig om sina fans med tanke på att hans konsert verkade vara HUGE! och jag blir fortfarande chockad hur sjukt duktig han var efter alla år. Och det var kul att se hur alla dansade verkligen avgudade honom när dom såg han dansa och själva fick dansa med honom. Ja jag såg hela filmen :) Hela filmen i stort sett var ändå bra.

Men jag har typ fått höra av mina kompsiar att dom typ grät jätte mycket? Jag tyckte itne direkt att det var en film att gråta till. Men dom kanske grät för dom var ledsna efter hans död :(



;)

2010-06-21 @ 10:50:16
URL: http://rusanna.blogg.se/
Postat av: M

Det var ju en riktigt fin klänning på dig :D

2010-06-21 @ 12:12:59
URL: http://conler.se
Postat av: yasmine

SNYGGING!!

2010-06-29 @ 00:41:51
URL: http://helloyasse.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0