Plastpysselproffsens dag två

Om ni nu (mot all förmodan!) känner att ni behöver fler bevis på att jag inte är särskilt bra med plaster får ni gärna kolla in dessa foton. Vi körde all in i kemilabbet idag igen, resultatet blev dock ungefär lika bra som igår.


Min labbpartner in crime, min labbkompis Magda (som snart lämnar mig! Vem ska jag då labba med?!) in action.



Marielles superfina pi-tecken, är vi sanna naturvetare eller?


Och här har vi mitt masterpiece nummer två. Haha jaa, jag finner inga ord! Den är gjord i en slags plast och var svårare att forma än vad jag trodde. Men visst ser ni att det var meningen att det skulle bli bokstaven F? Grejen var så att jag skulle klippa lite för att få skarpare kanter men eftersom saxen var för slö och plasten blev kall alldeles för snabbt så slutade det ungefär som på bilden. Haha, fin va? ;)

Michelle är verkligen övermänsklig när det kommer till det här med plastpyssel och plastkemi. Jag menar, en superlyckad studsboll OCH fin nyckelring säger väll allt? Bra gjort Michelle, fastän du ger mig ångest över att mina s.k plastgrejer blev såå misslyckade. Men hey, kära vänner..alla är vi bra på olika saker!

Jag har förresten haft påsklov i drygt fem timmar och det känns SÅ BRA! :D Även om jag nu sysselsätter mig med det kanske tråkigaste jag vet, dvs. packa, för imorgon lämnar jag Sandslån och Norrland för... okej, ni får gissa slutdestination!

Kommentarer
Postat av: Michelle

meeen felicia!!:O va har du lagt upp för bild på mig ?:O XD hahaha det ser ut som om jag ska äta upp nyckelringen ju! ahaha lr plektrumet då ;)

2011-04-20 @ 20:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0