Vi har gjort det igen! ♥









Igår var det (förutom AIK's 120 årsdag!!) Lovisas 17de födelsedag och i sann NV10-anda firade vi henne med ett supermysigt överraskningskalas. Jag hade ett (eller ganska många) fing-er/-rar med i planeringen och jag måste verkligen säga att det blev väldigt lyckad. Lollo hade iiingen aning och nästan alla kunde komma, hur bra? Vi firade i en av de tomma lägenheterna i Sporthotellet (där klassens tennisbarn bor) och när vi började allvarligt talat att fundera på att hyra den bara för att ha någonstans att vara, och ni vet, hänga lite.

Jag och Marielle funderade även på att göra en business av den här grejen med att planera kalas ,helt enkelt för att vi är så grymma på det. Vi skulle kunna ordna till alla andra klasser och tjäna massor på det för hallå..vem vill inte ha sånna här trevliga stunder med klassen?

NV10 har flyt helt enkelt! Idag chillade vi på dagens tre (!) lektioner och slutade 11.20, stort VAMOS på det!


Kommentarer
Postat av: ulrica bylund

Det finns forskning som stöder att arbetsplatser med god samvaro och fikaraster framför allt är de som är mest effektiva, dom som trivs bäst osv...det måste tydligt gå att applicera på skolans värld och ni ser ut att ha en bra klass. Det kommer att gynna er alla i era studier och glädja er privat! Love you

2011-02-21 @ 19:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0