Felicia - överlevaren

Hola a todos. Hej på er, finaste trognaste och tålmodigaste läsare. Jag har varit ledig ett par dagar och jag har varit ute på världens hemskaste tältning i några dagar. Men idag fick jag äntligen årets mest efterlängtade händelse, jag fick alltså sommarlov! Visserligen var det en rätt trist avslutning, men ändå - SOMMARLOV!

 Min fina lilla naturklass har spenderat lite mer än ett dygn mitt ute i Skuleskogens Nationalpark och världsarv. Det låter trevligt och mysigt men jag ogillade det verkligen. Och nu är det ju så att vi alla vet att jag aldrig varit den här skogstypen och jag kommer heller aldrig att bli någon, men man kan ju ändå tänka sig att det skulle kunnat vara lite trevligt så här med klassen och allt. Men tyvärr, jag sätter aldrig mer min fot i skuleskogen. Jättevacker natur, absolut - men vet ni vad? Jag har redan varit där två gånger! Visst, jag kan erkänna att vi hade det mysigt vissa stunder (MEN HALLÅ? Man behöver inte åka till skogen för att ha det mysigt). Jag var helt borta från omvärlden utan täckning och fast med myggen. Huuu! Förstår ni vilken lycka jag kände när jag kom hem? Eller när min föredetta NO-lärare (och fortfarande en av de bästa jag haft) dök upp med sin klass och var väärsta räddaren i nöden med vattenflaska? Tacktacktack bästa Stefan.

Eftersom jag inte ville att mitt mobilbatteri skulle dö kommer här ett gäng bilder som jag lånar av mina klassisar :)

Och jag måste varna er så här innan för hur hemsk jag ser ut. Men hallå? Utan spegel mitt i en Nationalpark! Fast ändå, det finns ingen ursäkt för sånt här egentligen!


Vad jag kallar "Stoneface" :)


Marielle, Anna och jag delade säng. Mysigt men extremt varmt och trångt.


Marielle och jag!


Cassandra var modig och hittade ett grodyngel.


Tuffa brudar!




Marielle hämtar vatten (och bara så att alla vet - jag vågade inte dricka av det där vattnet haha)




Vi var extremt kreativa och tillverkade ett eget kubbspel


Notera min pose, haha :)


Daniel skulle öppna en tuggummipåse med en yxa och jaa...det gick ju som det gick ;) haha!

Jag tror inte att ni kan förstå hur stort det är för mig att jag överlevde den där lilla trippen. Men det är för att jag är en överlevare, eller hur? Men nästa till nästa gång har jag bestämt att det är jag som planerar och då mina vänner, ska vi åka till ett fint spa i fyra dagar :)

Imorgon har min lillebror skolavslutning på min gamla skola så jag har lite flashback-känslor från förra året. Kan ni förstå att det är ett helt år sedan jag stod där och darrade i min klänning och tog emot både stipendium och avgångsbetyg? Dessutom är det studenttider och jag vill också ta studenten! Det är så härlig stämning med all glädje och allt. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0