Storslagna planer från matrådet

På min skola har vi ett matråd. Tanken är att alla ettor ska ha två representanter från varje klass. Från min klass NV10 är det jag och Lois. Vi är världensbästa matrådrepresentanter och förmodligen världshistoriens mest driftiga också. Grejen med måtrådet på min skola är just den att det bara består av mig och Lois.

 

Vi har idag haft möte med vår kostchef och startat upp en enkätundersökning. Och även om vi inte är en så enormt stor skola så är det ändå ungefär 700 elever och grejen är ju den att vi är två pers i matrådet. Alltså två personer som ska genomföra och sammanställa denna undersökning. Det är ganska mycket ska ni veta, och detta ska enligt planen vara klart om prick en vecka. Behöver jag tillägga att det är väldigtväldigtväldigt mycket jobb för två personer?

 

Jag skulle vilja lyfta fram mig och Louise som inte bara Ådalsskolans, genom tiderna bästa matråd, utan antagligen alla andra skolor också. Planen är nämligen att vi ska avancera från matrådet, till att styra skolan, kommunen, landet och ja...resten kan ni räkna ut själva! Vi ska förändra världen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0