Överraskning!

Vilken dag!!!
 
Trots att det var rätt stressigt och lite rörigt ibland så har iallafall jag haft en riktigt bra dag. Jag och Magda hade nämligen planerat en matematiktemadag för naturettorna och grejen var den att det var superhemligt. Vi började dagen med att ha en "redovisning". Undrar verkligen vad de tänkte när jag frågade om de kände till de fyra räknesätten! Hahaha, gud vad jag skrattade inombords (men iskall på utsidan you know). Fast när vi konstaterade att de kunde det och presenterade resten av klassen och såklart även berättade om dagen blev de garanaterat väldigt förvånade!

Dagen bestod av ett gäng roliga men lite svåra uppgifter och ettorna skötte sig bra. Faktum är att vi blev rätt förvånade när vi insåg att de klarat vissa av uppgifterna.

Men tror ni vi taggar ner och tar en paus efter denna stressdag? Nej nu laddar vi om inför Ådalsmässan på måndag (vi fick "äran" i år igen eftersom vi slog alla rekord förra året!!) och jag peppar upp för elevrådsmöte, matmöte med kostchefen och idag kom en DHL-bil med leverans från Vitamin Well till mi casa. Ta det lugnt? Nja, alltså. Skulle inte tro det! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0