Håll i hatten!

Håll i er, längre ner i inlägget kommer en liten chock!

Skolan har gått ovanligt bra, och snabbt. Anledningen kan ni nog lista ut om ni fortsätter läsa...

Kan ni tänka er att endast tre dagar är kvar i skolan. Imorgon är "vanlig" skoldag, fast min klass har sovmorgon och sedan ska vi se en barnfilm på No-lektionen. Och leka lekar på idrotten så det blir väll inte en så vanlig dag.

På torsdag är det vanliga lektioner fram till 12.30, efter det har vi innebandy turnering för de personer som vill. 8b är lite av en sport-klass och så klart har vi ett lag. Vi kommer dessutom vinna! Åren innan har de som inte valt att delta fått gå världens promenad i iskall norrländsk vinter kyla. Inte speciellt skoj med andra ord. I år har de varit snälla och låtit oss andra vara publik istället, det tycker jag är mycket bra. Varför straffa de som inte älskar sport? Så klart kommer jag satsa stenhårt på det här med att hejja på rätt klass (8b, så klart..). Funderar på stora skyltar eller något annat kul. Det här med klass-känsla och laganda är jag proffs på. 

Fredag ska vi inte ens tala om, klockan 10.00 prick får vi våra efterlängtade betyg och sedan ska vi önska varanda God Jul och ha ett  härligt jullov. Det ska jag ha. :)

Men för att återgå till början av detta inlägg. Kommer ni ihåg för ett tag sedan att vi fick klyftpotatis och att jag var i chock. Jag var i chock idag igen. På menyn stod klyftpotatis och lax. Dessutom mjukt bröd. Galet! Klyftisarna var goda, laxen var faktiskt god och brödet smakade som vanligt. Har aldrig någonsin haft en så bra tisdag i skolan, i åttan. Det här med bra lunch för att orka stämmer verkligen! Tisdagar brukar vara jobbiga och dryga men idag hade jag energi hela vägen hem från skolan också. Härligt, gott folk. Härligt. För att spinna vidare på det här mat temat kan jag meddela att det blir våfflor till middag idag, inte vidare matnyttigt men vad spelar det för roll en dags om denna. Let's eat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0